Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

 1. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Mites tuo 44mm harjalla oleva matto pelaa 600 pätkäsportissa? Olisi tarkoitus hankkia seuraavaksi kelkaksi Skidoo Rev 03-07 tai vastaavan ikäluokan Lynxi. Tuntuu vaan, että moneen myynnissä olevaan laitettu 44mm matto mikä kyllä tuntuu vähän erikoiselta, reittikelkkojahan nuo on. Viekö enemmän polttoainetta tuollaisella matolla, kärsiikö ajettavuus tai onko muita haittapuolia? Mitään hyötyä minulle ei tuollaisesta matosta ole, edellisessä kelkassa oli 28mm 10tkm ajettu matto ja täältä etelästä ei kyllä löytynyt paikkaa edes umpiselta etteikö kelkka olisi mennyt ongelmitta eteenpäin. Ja muutenkin 95% omasta ajosta reittipaukutusta.

  Saa myös esittää näkemyksen MXZ vs. Lynxin vastaava (RC,Rave ja mitä kaikkia niitä nyt on). Ja kuinka merkittävä ero on Lynxin rcg vs. pps.
   
  Viimeksi muokattu: 13/1/19
 2. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Itse en tykkää 44mm matosta reitillä pätkässä, menee vähän kulmikkaaksi ajaa mutkat. Mut se on vaan mun mielipide. Riippuu toki maton mallistakin. Kaipa se hiukan polttoaineen kulutukseen vaikuttaa mutta en osaa uskoa kovin suureen vaikutukseen pelkällä harjakorkeudella.

  RCG vs. PPS, ero on huomattava. Jos ei muuta niin kestossa, PPS vaikuttaisi olevan aikalailla lujempi.
   
 3. tuomoha

  tuomoha Active Member

  Toissapäivänä kävin hieman kelkkailemassa iltasella. Pihassa annoin kelkan käydä hetken tyhjäkäyntiä jonka jälkeen sammutin normaalisti.
  Eilen illalla uudelle reissulle lähtiessä kone oli jumissa. Startti ei jaksanut pyöräyttää konetta ollenkaan. Käsikahvasta vetämällä oli aluksi täysin jumissa kunnes yhtäkkiä moottori alkoi pyörimään normaalisti. Kävi normaalisti ja kävin ajamassa muutamia kymmeniä kilometrejä.
  Mikähän moista jumittelua aiheuttaa?
  Voiko männät tarttua huonon jälkikäytön seurauksena sylintereihin?
  Moottorina noin 7000km ajettu Etec 600.
   
 4. jaskap

  jaskap Iso vehje jalkain välissä jo vuodesta seitenkaks

  Tietysti vika voi olla mekaaninenkin, mutta ilmenisi kyllä äkkiä käydessä.

  Itsellä mieleen tuli ensiksi hydrolock, eli jäähynestettä tai bensaa männän päällä ( suutin kusee jne.) Kannattaa kyllä selvittää.
   
 5. jokikettu

  jokikettu peltipailakka

  Milläs ootte paikkaillu ja korjannu jäähyttimiä?

  Huomasin tuossa tunnelin kennon ihan takaosassa pari n.5mm pitkää hiusmurtumaa jotka tosin eivät vuoda ollenkaan. Jollakin ne vois ottaa kiinni ettei alkaskaan vuotamaan. Millä?
   

Suosittele tätä sivua