Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

 1. Jukkis

  Jukkis Sidewinder L-TX 137, SRX 137

  Jäykemmät jouset tai lisäjousisarja.
  https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/accessories/snowmobiles/pdp/overload-spring-kit-sma-8nu35-00-00/
   
 2. Makestain

  Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

   
 3. traunio

  traunio Member

  Sain 800 etecin kasaan, eilen jo sain käyntiin pari kertaa ison kolinan kans, no tämä kolina paikantu sitte vetolaitteeseen josta oli korkannu se painettava sokka ja kamat oli irti siellä käynnistimessä. Käynnistimen käpälä ja naru on just vaihdettu, laitoin sitten tänään ruuvin siihen akselin päähän ja jätin sokan pois. Tuli nyt vastaan sietämätön vaikeus saaha kelkka käyntiin, vaikka kui kiskoo nii motti pyörähtää ns. Yhen pykälän ja sit käynnistin rusahtaa "yli", lopulta sieltä sitten taas hajosi tai irtosi jotain.
  Onko kokemuksia noista tarvike käpälistä
  https://www.wandamotor.com/kplsarja-lynx-p-8764.html?consent=1
  Tai muita ideoita missä vika..?

  Tuntuu siis että puristuksia on ihan tolkuttoman paljon, ilman tulppia pyörii kyllä nätisti.
   
 4. Rautane

  Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

  Onhan sulla kytkinkin paikallaan? Yhdellä kaverilla kävi kerran niin, että oli kesäksi ottanut kytkimen pois ja sitten unohti koko homman. Syksyllä ihmetteli, että ompas jäykkä nykiä eikä meinaa millään hörähtää käymään. Kunnes hokasi, että täältähän kytkin uupuu.
   
 5. sx viper

  sx viper Well-Known Member

  Gen4 -> gen5 päivitys menossa, menee nuo öljylinjat uusiksi. Mitä reittiä tuo vesipumpun linja kulkee, tuosta kolosta vai kiinnikkeen takaa niinkuin muutkin? Lohkon pohjasta linjat menee ainakin uusiksi kun reititys muutettu uudemmassa. Ei ole jäänyt yhtään mieleen mitä livenä nähnyt...
  IMG_20240317_173226.jpg
   
 6. traunio

  traunio Member

  Näinhän siinä kävi, aika toivoton oli yrittää saada käyntiin ilman kytkintä. Kytkimen ku sai kasaan ja paikoilleen nii keveni huomattavasti nykiminen. Thänks!
   
  Rautane tykkää tästä.
 7. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  Nordikkiin pitäisi ostaa uusi kaasarin kumikurkku, kun näyttää haperolta.Onko marmoritiskiltä ostetuista kumikurkuista kokemusta,kestääkö merkittävästi pitempään kun tarvike Sno-x osat?
   
 8. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Kaasarin kurkku on just sellainen osa, että sillä on merkitystä, että minkä ostaa. Alkuperäinen kestää ihan eri tavalla kuin halpa tarvikeosa.
   
  Busse- tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua