BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Matosta sen verta että minusta siinä on tasan joku valmistusvika tai ominaisuus että laput halkeaa soljen kohdalta ja sitä myöten lähtee kävelemään.
  Edellisen kelkan 64 Peak sai omasta mielestä runtua vielä enemmän ja siitä ei puuttunu ku kaks nurkkaa 5000km ajon jälkeen.
  Alkaa olla todellinen flexedge ku puuttuu liuta reunalappuja ja kaikkien puikkojen päät toljottaa paljaana.
  En tiiä mitä on tapahtunu ku kuukausi ja 800km sitte matto näytti vielä tältä.
  Suosittelen että ottakaa sillä korkiammalla lapulla oleva matto jos on vara valita.
  IMG_20180225_134339__01.jpg
   
  Viimeksi muokattu: 17/4/18
  Fudge tykkää tästä.
 2. Hentte

  Hentte M8000 153 Stage 2

  Kuulopuheiden mukaan noita mattoja on jokunen menny takuuseen juurikin nuiden reunalappujen takia. Kannattaa ainakin kysyä mikäli ei mahdottomasti ole kilometrejä alla.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Jykä87

  Jykä87 Active Member

  Kausi pulkassa... lynxi alkoi täristämään ihan helkutisti.. vasemmalla puolen jalkakotelossa alumiini mujua täynnä. Niin 2 varin takaa pultit irti.. meinas lautaset vähän vatkaamaan. Onneksi ei tullu silmille koko paketti.
   
  Vilbur tykkää tästä.
 4. Rrampsa

  Rrampsa Member

  Miten 75mm matot näissä ovat kestäneet porukalla ? Vai onko vikaa ollut enimmäkseen noissa 64mm matoissa ? Muutenkin kokemuksia saa kertoa kummasta olette tykänneet enemmän. Kuinka mahtaa siirtymillä pärjätä tuon 75:sen kanssa, vai onko heti hajalla jos tulee pitempiä matkoja ajettua kovalla.
   
 5. Jykä87

  Jykä87 Active Member

  Omalla ajettu 1500km ja 75mm matolla. Ja reittiä tuosta noin puolet ehkä. Matto on aivanko uusi. Ja mattoa en ole säälinyt kyllä missään. Ainut vain että matto pitää olla erittäin tiukalla että ei hypi yli.
   
  Viimeksi muokattu: 7/5/18
 6. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Jänniä juonenkäänteitä.. kauppias soitteli ja sano, että -19 malli on tulossa korvaukseksi kärsimyksestä. No kuitenki tehtaanukkeli peräänty tästä kun muillakin ollu ongelmia.. että semmonen tehas, vissiin muillekki käyny samoin?
   
 7. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Niin joo. Sen aikaa ku kelkka ollu myynnissä laskin, että 12 puhelua tullu semmosta missä kiiteltiin, että tuon todellisuuden myös muiden tietoon (eli jokka ei täällä foorumilla pyöri) ja tais jäähä 850 tilaamatta.. varmaan muitaki jokka ei viitti ottaa luuria käteen??
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 8. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Jos saat joskus kelkkasi myytyä tuolla huikean hauskalla myyntitekstillä niin voin myydä tuon minun skiidon sulle. Ja saat siihen multa ihan henkilökohtaisen remmitakuun, ei tarvi itkeä foorumilla eikä kauppiaalle :p:D
   
 9. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Kiitos, mutta ei kiitos, samaa paskaa erivärisessä paketissa.. tosin Ski-doo kyllä vie viimeistelyssä 100-0.
   
  Vilbur tykkää tästä.
 10. Jykä87

  Jykä87 Active Member

  Olen kans vääntänyt ja kääntänyt asiaa mutta korvausta ei tullut. Reilulla 3 tonnilla vaihtui uuteen ds:sään. Tehtaan mukaan hinta sisältää korvauksen aiheutuneesta vahingosta sillälailla tehdas korvasi tämän remmisilppurin kans elämisen. Täytyy kirjoitella sitten enemmän kun asian saa loppuun käsiteltyä....
   
 11. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  No justiin, kuulostaa tutulta ehdotukselta..

  Ite en periaatteesta laita euroakaan, mutta voin luvata, että seuraavat neljä vuotta tulen olemaan hyvin hyvin hyvin vaikea asiakas..
   
 12. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Miksi ihmeessä se pitää naama norsun vitulla huutaa täälä kuinka paska laitos on pihassa...menee kauppaan ja vaihtaa mielusempaan tai myypii kokonaan pois ja rupiaa marjanpoimintaan. Ja ei...mulla ei ole brp lasit tai mitkään muutkaan lasit päässä. Arctic Catissa ei kuulemma ole ongelmia niin laita semmonen.
   
  Rantalankila, Muksu ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 13. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Minkä ihmeen takia ei saisi kertoa kokemuksia tai mielipiteitä, eikö tämä ole keskustelupalsta?

  Toiset kehuu silmät sinisenä omaansa, toiset kertoo miten asiat oikeasti on. Kumpikohan on oikealla asialla :rolleyes:
   
  pezq^, möykkä, janzka ja 8 muut tykkäävät tästä.
 14. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Olispa vain joku huuellu jo aikasemmin niin olis jääny ostamatta.. sultako se pois on jos joku viittii kertoa totuuden?
   
  Zombie, niso, TeHo ja 3 muut tykkäävät tästä.
 15. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Asian voi ilmasta monella tapaa. Minäkait olen kertonut omasta mielestäni viat ja hyvät puolet kaikille jotka kyselly ja täälä varmasti on tullu selväksi että vakiokuntosena menee remmejä jos ajaa muutaki kuin polvihollilta pilkille. Se ei tarkota että se pitää joka viestissä mainita. Eikä multa tosiaankaan ole mitään pois mutta tämä foorumi ois aika paljo paremmin informaatiota tarjoava paikka jos joka toinen viesti ei ois täyttä paskan jauhamista. Ja itse asiaan....onko kukaan pääsy vertailemaan 4100 ja 3900 viereikkäin että onko alusta sijottelussa mitään eroa?
   
  Muksu ja Tjp- tykkäävät tästä.
 16. Jykä87

  Jykä87 Active Member

  Onhan se mukava jakaa kokemuksia mitenkä brp hoitaa tämän asian... Jotka ovat ostamassa niin osaavat varautua mitä edessä on. Minä en ainakaan tiennyt sitä että eivät ota kantaa mitenkään tähän asiaan. Oli jotenkin päivänselvä asia että korjaavat asian heti. Mutta toisin kävi.
  Itellä ei ole aikaa eikä osaamista alkaa rakentamaan sellaista kelkkaa millä voi ajaa mihin ne on tehty. Sen takia ostan itelle uuden kelkan. Että kun on vapaata niin pääsee ajaan. Nyt ensin piti suunnitella huollossa käyttöä eikä ajamista.
  Olisivat antaneet korvaukseksi niille joilla ei pelannut vehkeet niin uuden 19 mallin pelin tai rahat takasi. Olisi itsekkin vaihtanut jonkun muun merkin mutta ei ollut oikein vaihtoehtoa. Välirahaa olisi joutunut lyömään samat lisää mitä nyt uuteen dssään.
   
 17. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Tällä palstallahan on sallittua kehua vain tiettyjä merkkejä ja tiettyjen merkkien ongelmista keskustelu on kielletty :rolleyes:

  Joka merkillä on sekä tyytyväisiä että pettyneitä omistajia... Joka merkkiä kun tässä vuosien aikana tullut omistettua, ajettua ja hinattua pois maastosta (joskus omia ja joskus kavereiden kelkkoja) niin tullut todettua että se suhtautuminen on aika yksilöllistä. Toiset ottaa motorsportin motorsporttina ja toisilla menee heti tunteisiin :p
   
  Viimeksi muokattu: 30/5/18
  Soholo, -JPV- ja Skippaduu75 tykkäävät tästä.
 18. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Hei hou!
  Onko tietoa passaako jonku vanhempi koppasen vetari tähän radieniin suorilta?
  Mietin vain maton vaihtoa jos ettis vaikka akselin missä olis 2,86 vetopyörät valmiina. Tulis mukavasti lisää vaihtoehtoja matolle.
  Mitä porukka muuten mieltä että mimmosta mattoa tuohon kannattaa suunnitella? Tulleekhan composiitilta uutta mattoa tälle vuoteen?
   
 19. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat Riotti

  Talonin uudet matot tulee myyntiin näinä päivinä, karkkainen.com
   
 20. forestapox

  forestapox A-C MC ES

  vanhempikoppasista ei käy. net muovilommit akselinpäissä erilailla kiinni...

  mulla vain olis yks 2.86 jaolla oleva täydellin akseli radieniin jouten...
   

Suosittele tätä sivua