BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Pitäis sarvet, siis ohjaustanko vaihtaa viime kauden tapahtumien jäljiltä ;). Vakiotangolla ajattelin jatkaa, mutta miten tuo kahvanlämmittimet ja tupit etc. Saako ehjänä pois ja takaisin? Jos niin miten?
   
 2. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Paineilmalla tupit ja kuumailmapuhaltimella lämpöelementit. Sulata vain liimat
   
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Jos käyt BRP kaupasta uuden tangon, siinä tulee tupet ja lämppärit mukana.
   
 4. jiipee-

  jiipee- Well-Known Member

  No tuo oli kyllä meleko rohkiasti sanottu:D Ainoa tanko missä tulee mukana tupet ja lämppärit on skiidon lisävarustekatalogista expertin tanko (860201974).
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Elä hitossa :D Mulla tuli kuites paksussa Lynxin tangossa kaikki hillppeet. Olikoha se sitte revitty jostaki kelkasta irti. Just katoin tallilla vielä, kuinka mulla oli yks vääntyny Lynxin tanko sielä lämppäreineen. :D Mutta jos näin on, niin sittehä se kannattaa ottaa tuollanen xpertin tanko.
   
 6. jiipee-

  jiipee- Well-Known Member

  Kyllä mie näin tohtisin arvella:D Toki rahallan ne varmasti saa liikkeessä jo valmiiksi paikalleen, mutta varaosana kun tilaat tangon skiidoon tai lynksiin niin ei siinä lisähökkeitä ole paikoillaan.
   
 7. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Aivan. Mutta ite ehkä kuitenki miettisin tuota xpertin tankoa. Nuiden käsienlämppäreiden irrotus vanhasta on melko velhon hommaa. Toki onnistuu jos jaksaa kikkailla, mutta ei ne paremmaksi siinä muutu.
   
 8. jiipee-

  jiipee- Well-Known Member

  Joo totta. Samallahan sitä saa sitte ohuemman tangon grippien kohalta jos tuntuu, että normi tanko on liian tymäkkä.
   
 9. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Hiljattain kävin RSän tangon marmorilta niin kyllä siihenkin lämppärit ja tupet on ite askarreltava kiinni.
   
 10. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Minä kun aikanaan kävin -20 mallin hakemassa ja olin siihe valinnu ne vahvikkeet ni myyjä sano ettei niihin uusiin ds:iin oo tehty niitä vahvikkeita vissiin sen takia, että yrittäät tehä selväksi ettei ne oo mittää reittivehkeitä. Olivat kumminki modannu vanhempia vahvikkeita ja laittanu ne.
   
 11. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Pari vastausta. Laitoin tuon xpertin tangon, eli https://www.brppac.com/brp-860201974.html. Lämppärit jne oli kaikki mukana, kätevä asentaa. Itellä 4100 ja modailin nuo Blingfactoryn vahvikkeet, on kestäny kovaakin paukutusta.
   
 12. Basso58

  Basso58 Boondocker ds 3900 -22

  Onkos isokin homma modata nuo liukurungon vahvikkeet?
   
 13. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Profiilihan on sama, reiät väärässä kohtaa. Eli muutama reikä lisää, ja sitten laitoin liukurungon sisäpuolelle ihan taakse alumiinilatan vastakappaleeks.
   
 14. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Olisko neljäs kerta kun toi roiskeläppä 2.0 tippui. Pultteja menny poikki ja kertaalleen uudet osat ostettu. Taas jäi toinen puoli reitille. Kikkoja miten tän sais kestämään?
   
 15. Hovelinksi

  Hovelinksi Lynx Re

  Nordlokit rikoiksi ja uittaa pultit liimassa. Näin se pysyy kohtuu hyvin matkassa mutta jos matosta puuttuu reilusti lappuja niin on kyllä semmonen tärylätkä sen jälkeen että lentää läpät ja paikat kuskin hampaista pitkin kuusikkoa.
   
 16. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Vihreellä liimalla pultit kiinni ja niin ei aukea enää, pitää katketa et irtoaa. Sillain ne itellä pysy koko talven
   
 17. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Oli menny kierteet jne niin paskaks, että jouduin poraamaan läpi asti yhden pultin. Muut on nyt vihreellä liimalla ja pysyny pari viikonloppua.

  Mutta nyt hajos toi Blade suksien raideleveyden pikasäätö. Eihän vaan jollain olis jäänyt toinen puoli ehjäksi, siis https://www.brppac.fi/brp-860201619.html?
   
 18. willik

  willik Well-Known Member

  Tyhmä kysymys, mutta täällä nyt monessakin keskusteluketjussa tulee tuo esille, että -21 kitillä on parempi. Mutta kannattaako tuota ostaa nyt tuohon xtrimi lynksiin? Tai onko reittimalleissa joku paremmin... Huono kun ei ymmärrä noista nyt mitään. Joskin hyvin toimii nytkin mutta jos se toimisi paremmin niin mukavahan se olisi...
   
 19. Pattirane

  Pattirane Drives like grandma

  Jos mielestäsi pelaa hyvin, eikä syö remmejä niin ei kai kannata tehdä mitään. Syvän lumen vehkeissä remmi on kovilla ja käy kuumana niin siellä se tarve on ollut. Reittiajossa remmi pääsee helpolla.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 20. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Mitä erroo on blade ds ja ds+ suksilla?
   

Suosittele tätä sivua