Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Erikoismies

  Erikoismies Well-Known Member

  Son 21-49 vakiovälitys. Ja päivityksessä tullee se 19 ratas
   
 2. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Voi mahoton paikka. On niillä ratkasut tehtaalla :(
   
 3. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Ja varmaan arskaki...
   
 4. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Onhan nuo 19/49 välit melko outo ratkaisu ainakin minun mielestä. En ainakaan itse laittais. Jos helix päivittyy vielä samaksi kuin vanhassa niin taitaa vanha olla jopa nopeampi vaikka uudessa tehoja enempi? Kone tietysti herkempi ja ajettavuus paljon parempi, mutta kulut ei taida paljon muuttua vaikka mahdollisuuksia olisi. Voin olla väärässäkin.
   
 5. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Ite en oo mitenkään pro noissa voimalinja-asioissa mut ei tuo 19 yläratas ainakaan poista sitä ylikiertämistä, mitä mulla oli ennen painojen lisäystä. Mut jos oon sisäistäny oikein tuon helixin kulma systeemin niin eikös se sillä 40 helixillä muutu lopusta vähä "sitkaammaksi" ku mitä tuolla 42-38 vakio helixillä toisin sanoen että auttas siltä osin siihen ylikiertämiseen?
   
 6. K.H

  K.H Lynx xtrim re 850 - 20

  Nyt olisi huollossa käyny kelkka ja samalla päivitykset tehty tai no helixi on vakio ku yllättäen noita osia ei tunnu näihin tulevan eikä tietoa millo tulee. Joku tiiviste sinne oisi kans tullu muovien väliin vaan ei sitä laitettu ku huoltomies epäili että paremmin pitää tuo silikoni minkä oot laittanu jo lumen pois kytkimeltä. Astinlautaan tuli etummaiseen reikään semmonen lipare poppareilla kiinni mikä tukkii reiän. Liekkö isoa vaikutusta ku eihän tuota oo vettä ja jäätä ollu kytkimen alla muovien päällä. Vähä muutakin osaa ollu viikon tulossa van ei kuulu ei näy.

  Huomenna testiä minkälainen se on tuolla pelkällä 19 piikkisellä ylärattaalla.
   
  Marne79 tykkää tästä.
 7. Mikki80

  Mikki80 Well-Known Member

  Netissä jonkun verran kuvia laitteista mistä roiskeläppä poistettu, miten mahtaa reitillä lämpöjen kanssa käydä?
   
 8. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  No joo. Jos se alunperin on 38 loppuinen.
   
 9. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  suoran 40 helixin vaihtaminen 42/38:n tilalle on melkein silmänlumetta minun mielestä. Noin pienellä kulmanmuutoksella lähelle saman vaikutuksen saa kun laittaa jousen, jossa alku on jäykempi ja loppu löysempi, toki olettaen että sellainen on valikoimista saatavilla.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 10. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Nuo muutokset ei olekaan kuin ensiapu hihnoille, lopullista muutosta ei vielä ole ja jos ei tee noita muutoksia kelkkaan vaikka osat on saatavilla niin ei mene hihnatkaan takuisiin. Tämä tieto saatiin huollon kautta tehtaalta.
   
 11. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Kyllähän tuo on taas tehtaalta semmosta paskaa ettei viitti ees sanoa.. on siellä semmosiaki kavereita töissä, että tietotaitoa löytyy varmasti, miksei taas kuunnella vai pelätäänkö, että jouvutaan muuttamaan myös kaikki Pohjois-Amerikan Ski-doot samalle setupille=kallista??
   
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Niin varmasti saa, mutta aika huono on tuo qrs:n jousivalikoima. Ei varmaan ole ajateltu että niitä tarvii säätää.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 13. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Saattaa olla juurikin näin. Ei puhuta mistään pikku summista kun lähettäs vaihtaan kaikkien takuunalaisten hilut.
  Mutta oudoksi tässä tekee tilanteen et tätä ongelmaa ei ole oikeasti ratkaistu jo heti ekan testi talven jälkeen/aikana. Erittäin hyvä kelkka muuten moottoriltaan ja ajettavuudeltaan mut pilataan yhdellä perusasialla mikä pitää olla kunnossa aina.
   
 14. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Niin.. Qrs heittää kuikkaan niin 50% ongelmista ratkaistu, toinen 50% saahaan moottorin tuennasta. Vaikeaako, no ei oikiastaan kun jokainen kyläseppäkin tämän tietää, miksei siis tehtaat?
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 15. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Asia ei ole tehtaan mielestä kyllä noin yksiselitteinen, tämä oli asiakkaan näkemys asiasta. Ajattelit sen käytännön kannalta, ja tehdas ajattelee sen rahan kannalta. Eikä tuo team ole kyllä pelkästään mikään sateentekijä, saa varmasti tuolla qrs toimimaan kun kaikki perusasiat on kunnossa, porukka on vuosia tottunut tuolla teamilla puljaan niin onhan tuo kiinteä qrs vähän eri homma kun se pitää olla just eikä melkeen kohdallaan, mut kyllä sinnekin jouset ja helixit löytyy. Xm runkosessa ainakin itellä toimi tod. hyvin.
   
 16. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Eli qrs maksaa xx-euroa vähemmän kuin Team.. jos jokaiselle asiakkalle joutuu antamaan remmin joka maksaa tehtaalle xx-10€ niin siitä voi jokainen laskea mikä tehtaan politiikka on.
  Eihän se Team mikään sateentekijä ole mutta toiminnaltaan (ja perusperiaatteltaan) parempi kuin qrs sekä osien saatavuudeltaan paljon parempi. Jos jokainen asiakas ymmärtäisi vaatia kaikki kustannukset takuuseen niin varmasti tämä muuttaisi tehtaiden ajattelutapaa..
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 17. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Kyllä, juurikin näin. Mun veikkaus on et vika on kytkimessä tai sen osissa(väärät hilut),moottorin tuenta ja sitten ilmankierto tuonne kytkimelle, täysin ummessa tuo koko kytkimen puoli, kytkin vatvoo pelkkää kuumaa ilmaa vaan tuolla sivuposken sisällä. Siinäpä sitä on hihnoilla kestämistä.
   
  Tasala tykkää tästä.
 18. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Löytää sinne ainakin helixit, mutta ainakin itse olisin kaivannut parempaa jousivalikoimaa hienosäätöön. Oikeastaan joutuu melko pitkälle helixillä tekeen muutokset tai sitte tyytymään siihen mitä saa nuilla muutamalla jousella.
   
 19. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Samaa kuulin ja vielä lisättynä että jos on omatekosia ilmareikiä tai muita virityksiä kuomuissa/hihnasuojassa ni takuu evätty...

  Sama se vaikka kuinka puukottaa katteet auki mutta pääasia että tehas ei siitä tiiä
   
 20. K.H

  K.H Lynx xtrim re 850 - 20

  En menisi kyllä eka testien jälkeen haukkumaan muutosta pelkällä 19 piikkisellä ylärattaalla ja rampit laittamalla kakkoselle. Kulkuja tunnosti edelleen olevan ja erimalliin se jängällä meni sukset taivasta kohti. Kierrokset pysy 8000. Paikaltaan kovalla jälellä kerralla kaasupohjaan käväsi 8200 mutta putoaa heti 8000 ja siinä pysyy.
   
  Driver, Spin, peukku ja 6 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua