Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  pittää alkaa vissiin tehtaan postilaatikkoon alkaa viemään aina remmin silput ;) totta ne nyt laittaa net kunttoon ihan laitaa lukien. Jos en ois uutta rimmeriä jo tilannu ja vanhaa ei laitettaskaan kuntoon niin tehtaan takuu
   
 2. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  ukkojen ja tuttöjen tykö marssia pommivyön kans. Mutta onneksi on vielä sorsan ja maalinnun pyynti ennen silppuamista ;*)
   
 3. kaner

  kaner HC Evo 153"

  Emmie vain muista enää, Tuovirenkaassa laittovat.
   
  Marne79 tykkää tästä.
 4. lynz

  lynz Member

  Kävin juuri huoltoliikkeesä tilaamassa päivitysajan.Syyskuun puolessa välissä rupeavat tekemään,jopa aikasemmin jos osat vaan tulee.
   
 5. teme-

  teme- Well-Known Member

  Olikos puhetta mitä se paketti pitää sisällään?
   
 6. lynz

  lynz Member

  tuo sinne tulee,minkä kaner jo aikaisemmin postasi oikein videon kans.
   
 7. kuuskolme

  kuuskolme Polaris khaos slash 146 850 & lynx forest Fox 440

  Kiinnostais kuulla kokemuksia eri kytkinkiteistä mitä porukka on käyttäny näissä, ja mistä on ostettu?
   
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Onko kukkaan ottanu virtaa siitä "lisävarustepistokkeesta" esim led-valolle? Mikä liitin siihen käy suoraan, ettei johtoja leikkomaan tarttis alkaa.
   
 9. nopottaja

  nopottaja Lynx 41DS

  Onko kenelläkään kuvaa nuista päivitys osista? Vielä jos olis kuva vanhoistakin osista niin pystyis vähän vertaileen
   
 10. Rantalankila

  Rantalankila DS 3900 -22

  Messuilla olevissa malleissa oli ns. varvaskoukut vakiona. Kysyin vielä myyjältä niin meinasi että vakiona tulee kiinni. Ennakkotilatessa oli vielä mahdollisuus valita lisävarusteeksi.
   
 11. Spin

  Spin Well-Known Member

  Tänään lähti viimevuotinen takuupäivityksiin. Kun nyt muistas mitä kaikkea lueteltiin sisältävän :D. Mutta käsittääkseni nuo jo aiemmin mainitut palikat jotka kuvan kera esitelty. Samalla tulee se pienempi yläratas, jota ei viimevuonna ollu hyllyssä kun helixi vaihdettiin.
   
 12. kuuskolme

  kuuskolme Polaris khaos slash 146 850 & lynx forest Fox 440

  Ei siihen tule muuta uuttakuin ne petikumet, tai ainaki omaan viimevuotiseen vaihdettiin pelkästään ne :mad:
   
 13. Basso58

  Basso58 Boondocker ds 3900 -22

 14. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Itseasiassa petikumi vaihtuu vain mag puolelle, kytkimen puolelle tulee uudet prikat ja muovinen holkki etummaisen petikumin päälle. -19 mallissa on myös tuulettava varin lautanen ja uuden mallin hihnasuoja. Sitä "ilmakanavaa" joka ski-doossa on ei tule vielä -19 malliin.
   
 15. Jupe__

  Jupe__ Active Member

  Mä tein trimmeriin suoraan tollasseen ilmakanavan ;)
   

  Lisätyt liitteet:

  Fudge ja Marne79 tykkäävät tästä.
 16. Karpalet

  Karpalet Well-Known Member

  Juuri päivityshuollosta haettiin kelkka. 40 helix ja 19 yläratas (vaihdettiin vasta nyt), mag puolelle kokonaan uusi petikumi kiinnikkeineen, sekä kytkimenpuolen etu ja takatuentaan tuli nää metalliprikat yms. Mietittiin josko sen etutuennan kumin alemmanpuoleisen o-renkaan ja prikan korvais polyuretaanipuslalla. Grip N grip:lta "polyurethane torque stopper" nimellä.
   
 17. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Vähän vastaava stopperi löytyy myös brp:ltä. Itsellä sellainen paikoillaan rs prikan päällä. Kokeilin myös SHR:n ns turboshimmiä, mut se minun mielestä aiheutti jonkun verran tärinää. Brp:n malli hieman pehmeämpää seosta.
   
 18. Spin

  Spin Well-Known Member

  Tutkiskelkaahan niitä jakkaroita. Täällä taidettu jo aiemminkin asiasta mainita, mutta omassakin oli alkanu hivuttaa jo päällistä puhki, mainitsin takuupäivitysten yhteydessä, niin laitettiin samalla takuisiin uusi päällinen ja pyöristeltiin vähän penkin teräviä kulmia.
   
 19. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Minulla tuli takuuseen uudet sisukset.. Alkoi lyödä läpi jo siihen malliin. Ei ole vielä vaihdettu uutta, mietin laittasko jotain telttapatjaa lisäks.. Eikä painoa ole kuskilla kuin 85kg.
   
 20. Mihaline

  Mihaline 2 X E-TEC

  Vaihtoivat päällisen ja pehmusteen takuuseen, eikä tule kestämään ennekun nämä vanhat pehmusteet on ajettu loppuun ja saadaan -19 mallin topakampaa foamia tilalle. Pari penkkiä kun ajelee tulevalla kaudella taas paskaks niin eiköhän ne varastot ala pikkuhiljaa loppumaan kun vikaa on ollu muillakin. Kuskilla painoa +100.
   

Suosittele tätä sivua