BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

 1. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  XM eri. G4 ja Radien väittäisin että sama kun etu ja keskirunkokin ovat samat.
   
 2. Janme

  Janme Well-Known Member

  Eikös tämän vuoden radienissa ainaki eri ku viime vuotisessa?
   
 3. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Juttua uudesta -571 remmistä:


  Instagram Link

  Tuossa juttelin Kanadanpään tuttujen kanssa, he ovat ajaneet jo loka-marraskuusta lähtien ja pelkkää positiivista kommenttia on tullut myös, eli enää ei luista eikä kuumene ja sitämyöden myös kestää.
   
  Viimeksi muokattu: 25/1/19
  arzka- ja Golfster tykkäävät tästä.
 4. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Nyt tuli päässä oikosulku eli Re kiertää aavistuksen yli, rampit kolmosella. Että käännänkö kakkoselle vai neloselle?
   
 5. Zunnit

  Zunnit Tuntra

  2:lle tai lisäät painoa pivottiin rikoilla/pitemmällä pultilla
   
 6. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Kiitos. On niin pienestä kiinni että en ainakaan heti ala painoa lisäämään.
   
 7. Karpalet

  Karpalet Well-Known Member

  Tuli tästä mieleen, että mahtaako olla myös vaikutusta remmien kestoon 19-mallin tuennoilla. Näitähän yhdessä moottorin linjausten ja remmien kanssa on puitu dootalkin puolella. Monia esimerkkejä löytyy tästä 531-remmin huonoudesta.

  Joka tapauksessa kyllä nämä remmiongelmat ovat vähenemään päin, ilman että voimalinjaankaan on tehty välttämättä muutoksia. Tuossa kun nopeaa vilkaisi Polaris-thredejä, niin selväähän se on että mallisarjan ensimmäisen vuoden tuotoksilla ongelmia on aina enempi tai vähempi. Eikä ainakaan itseäni harmita ajaa yhtään BRP:n "rakennussarjalla".

  Muutako kohti syvempiä puutereita :)
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tuosta videosta vaan jää perimäisenä mieleen tuo viimeinen lause Good job Ski-doo, itsekin kiittelisin jos vasta 2vuoden kuluttua saatu remmit kestämään, no mainoshan se on tuokin on todellisuudessa. Kuitenkin eikö tuo isoin kelkkapuulaaki oo että pitäs pystyä ratkaisemaan ja testaamaan ongelmat aika nopeasti, taitaa vaan olla mitä isommat rattaat sen hitaampi liike kuten teollisuudessa aina. Kaveri ajaa tarvikeremmillä ja ruotsin poikien kitillä Summitilla, jollainlailla tuntuu jo kestävän ajoa.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 9. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Mikä ruotsinpoikien kitti?

  Ei ollut kyllä kehuttavaa eräällä merkillä X, remmit ei kestäneet vuonna 2012 kun tuli uusi malli malli markkinoille eikä myöskään -15 joka olikin viimeinen vuosi kun me niillä ajettiin. Itsellä meni -15 vuonna ~250km/6 remmiä, toki lopulta löydettiin lääkkeet omatoimisesti mutta kaikki meni omasta pussista. Eli 4 vuotta ja tilanne oli edelleen sama, sen koomin en tiedä onko tilanne parantunut o_O silloin aikanaan minä eikä kaverit remmejä takuuseen saaneet eli ongelmaa ei myönnetty koskaan.
   
 10. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

 11. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Täällä pitää olla varovainen, että ei pahoita kenenkään mieltä :)
   
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ja sitten taas pysytään QRS:ssä.
   
  vetkulilm, Driver ja M.E.A tykkäävät tästä.
 13. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tuo kitti on jonkun Ruotsaisen kelkkaukon väsäämä/kasaama/hommaama setti, jossain pusikkoralleissa se oli samaan aikaan Ruottissa ollut ja auton perästä oli ostanut heti kun oli kokeillut miten toimii kitillisessä, kuulemma aivan eri kelkka tuli mutta kalliiksi kaikkiaan kun alkuun läjän remmejä joutui ostamaan.

  QRS asiaan suoraan, onko kuulunut rehellisyyden nimissä nelitahtipuolelta remmiongelmista 900/900T, onko kone tuettu erilailla kuten kelkassa pitäisi olla? Olettaisin nelitahdin rauhallisempi rykäisy varmaan helpottaa ongelmaa?
   
 14. kaner

  kaner HC Evo 153"

  Nonii, itelle meni tuommoset rojut sisään Summittiin. Vaikka en saanu DJn kitillä enää remmejä menemään, niin heivasin kuiten QRSn nurkkaan ku ei se vain oo Teamin vertanen plus helixin pultit karkas viime talvena sen verran, että pulttien reiät otti vähän itteensä. Enkä jaksanu siihen laittaa rahaa ku sillä rahalla saa parempaaki.
  Eli Venomin akseli tuli hommattua, TSS04 loju tallissa valmiiksi. GripnRipin torque stopperi.
  Variin laitettiin nyt sisään 48-44 / 46-42 helixi 48-44 kulmilla ja 200-325 jousi.
  Kytkimessä 966 rampit, DJn 170-375 jousi ja DJn pivotit ja Popeyes armit. Rampille kokonaispainoa tuli 95,6-96,2gr (eri rampit ja kaikki maholliset punnittu ja lukemat kirjotettu ylös mutta muistiinpanot jäi talliin eikä tähän hätään muista, mutta tuohon väliin oli)
  Kytkennät luokkaa 2800-3000rpm. Pittää käyä testillä huomenissa.
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 2/2/19
  mikzar ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 15. PuuterinPöllyyttäjä

  PuuterinPöllyyttäjä Active Member

  Nyt viimeisimmän päivityksen jälkeen remmilämmöt ovat laskeneet selvästi. Herkkyys kärsi pivotien vaihdon vuoksi ja ensimmäisellä ajokerralla alkoi voimansiirrosta kuulua voimakasta kilinää, pitänee purkaa ja tutkia mikä sieltä nyt antautui.
   
 16. Vääpeli

  Vääpeli Member

  Siirryin itekki Teamiin ja voi sanoa ainaki pikku testilenkin perusteella että ei oo qrs:llä ikinä saanu pelaamaan nuin hyvin, aikasemmin oli DJ:n kitti paikallaan
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 3/2/19
  mikzar tykkää tästä.
 17. mikzar

  mikzar Well-Known Member

  Onko sulla jo remminä Carlislen Ultimax XS821?
   
 18. Vääpeli

  Vääpeli Member

  Ei oo ku -531, ei vaan pääse testaamaan kunnolla ku kokoajan 100 pakkasta eikä ole kyllä luntakaan. Meinasin kyllä sitäki testata
   
 19. mikzar

  mikzar Well-Known Member

  531 remmi on hyvä, jos tykkää kerätä remmin kappaleita kuomun alta ja ei oo niin merkitystä, vaikka huippu osista kasattu voimalinja hukkaa tehoa paskan remmin takia todella paljon :D Turhaa tuota paskaa edes testaat, mutta jokainen tietty saa hakata päätä seinään ihan niin paljon, kuin haluaa. :p
   
 20. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Se että ei ole osia joilla säätää tai työkaluja joilla tehdä hommat helpoksi niin varmaanhan siihen qrs:n hermot menee mutta ei se siitä huonoa tee. Eikä myöskään se että jättää camin pultit löysälle tai kokoaa ilman liimaa jolloin pääsee syntymään damagea jos pultit löystyy. Rullat on ainoa heikko kohta, nuo hitorquet kestää ja vaihtokin toimii paremmin. Teamiläinen siinä mielessä parempi että cameja ja jousia löytyy joka nurkalta, mutta säätöihin sekin on saatava ja varsinkaan tiedin kanssa ei aina se helpoin homma. Taisi lähes kaikki viime talven hillclimbbien pokaalit mennä "paskalla" qrs:llä ajaville.

  Parikin tuttua on palannut käyttämään qrs sen jälkeen kun teamin akselit on menneet väljiksi tai poikki. Itse käyttäisin myös teamiläistä kiinteällä linjauksella kelluvan sijaan ja hakisin arvoksi ehkä X=38-38,5mm.
   
  Viimeksi muokattu: 4/2/19

Suosittele tätä sivua