Inttilook Freeride avklta ajoon

Keskustelun 'Esittele kelkkasi' on aloittanut käyttäjä Mikkets, 25/3/15.

 1. teikka

  teikka Nykyään ekstriimi

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Semmosta kuullut tosta voimansiirtopuolesta,että laita suosiolla dynamojoen kitti siihen,ja unohda teamilainen..Pääset vähemmällä.
   
 2. JMO

  JMO X-ekspertti - 21

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Ite ostelin omaan summittiini ihan paikallisesta brp putiikista kytkimen/varin hilippeet...taispa olla aikalailla samoja ku joen palikat..paitsi helixiä en ees vaihtanu..riittää ainaki itelle nuo palikat ja helposti sai ku ajo kauppaan ja osti..
   
 3. pagi

  pagi Artic cat hardcore alpha

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Kuten teikka jo aiemmin mainitsi niin itsekkin dynamo joen kittiä perään kuulutan!! Itse säätelin 3 vuotta Team settiä ja ikinä parhaana päivänäkään se ei ole ollut joen kitin veroinen.. itsellä ollu nyt 1500km paikoillaan ja ei oo muutakuin laskea aurinkoa päin..
   
 4. Mikkets

  Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Mites tuo Dj:n kitti toimiiko enemmän umpisen vai reitin ajossa? Omat ajot tulee kuitenkin varmaan suurimmaksi osaksi tapahtumaan (lumitilanteen niin salliessa) tässä Oulun ympäristössä, jossa ajo tulee olemaan reittiajoa. Ja miten tuo qrs:n perusongelma eli hidas alaspäin vaihto, jatkuuko tuo ongelma vai alkaako remmit pitämään "liikaa" jäykemmän vartsunjousen takia? :p
   
 5. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Tämä dynamon kitti itelläkin kiinnostais, juurikin reittihommiin. Tuo qrs on kyllä onneton keksintö.
   
 6. pagi

  pagi Artic cat hardcore alpha

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Molemmille herroille lukekaapa tuolta http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=61881.1725

  Sen verran kuitenkin vielä tähän topicciin tästä aiheesta kirjoitan että kuten jo aiemmassa viestissäni totesin niin oma kelkkani toimii tuolla joenkitillä ummessa ja reitillä mallikkaasti. TEAMIssahan pystyy valitsemaan jommankumman ja tinkiä pitää sitten toisesta.
   
 7. Mikkets

  Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Kesä meni, talvikin melkein tuli ....

  [​IMG]

  Kilvet tuli toissapäivänä haettua, ja kaikki aiotut hommat on tehty poislukien penkinpäällinen joka otetaan työn alle joulun pyhinä, nahka onkin siihen jo hankittu.
  Koeajoakin tuli n. 15km suoritettua, mutta odotellaan lisää lunta tai lähetään etsimään sitä jostain muualta kuin Oulusta...

  Voimalinjan puolelle tulee varmaan jotain kokeiltua, toistaseksi kuitenkin mennään tuolla QRS:llä, todennäköisesti DJ:n kittiä kokeillaan jos kokeillaan. Mikäli joltain löytyy käytettynä niin saa tarjota =)

  E: ja tuo hirveä kaunesvirhe rikkinäinen ski-doo tarra täytyy näemmä korjata :-[
   
 8. Mikkets

  Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

  Vs: Inttilook Freeride avklta ajoon

  Joo-o taitaa ajokausi olla pikkuhiljaa ohi. Kilometrejä mittariin kertyi omasta mielestä heikosti, n. 1250kpl. Päällisin puolin kilometrit ovat sujuneet ihan mukavasti ja näillä näkymin kelkanvaihtopaineita seuraavalle kaudelle ei ole niin kauan kuin on mahdollista käydä ajelemassa lapin lumilla, mutta täällä Oulun seudulla ei kyllä ole tarvinnut tänä(kään) vuonna ajella.
  Noh, sitten niihin vastoinkäymisiin:
  [​IMG]
  [​IMG]

  Elikkäs etupukki päätti katketa, ja QRS porsia rullat. Pukki onneksi hajosi reissun viimeisenä päivänä, ja varin rullat tienylityspaikan kohdalle, joten huonomminkin olisi voinut mennä. Viat on korjailtu, iskarit vielä pitää kyllä käyttää huollossa, jotenkin tuntui että kohtuu nopeasti pehmenivät verrattuna noihin ex RE:n keppeihin. ::) Jos nuo iskarit tosiaan on pehmenee noin nopeasti niin pitää laittaa vakavaan harkintaan paremmat kepit ainakin alustaan. Nuo kepithän kävi huollossa samalla kun kelkka oli levällään. Yksi alatukivarsi ja suksen tukikumikin tuli ajettua mutkalle johonkin tuntemattomaan objektiin, mutta onneksi tarkemmankin tarkastelun jälkeen vahingot rajoittuivat noihin kyseisiin osiin ja kelkka saatiin muutaman tunnin kenttäremontin jälkeen takaisin ajoon.

  Loppuun vielä kuvia reissuilta:
  [​IMG]
  [​IMG]
   

Suosittele tätä sivua