iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

 1. racer

  racer Äxy R

  ei samalle seinällekkää
   
 2. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Jos on hätä ja haluat sen kytkimen pois tuola niin, käännä kylelleen ja vettä reikä täyteen, pultti perään ja viet pakkaseen. ( ei tarvi kiristää yhtään ) 15 pakkasta niin kerkiää kahvin juua ja voi hakia kytkimen pois.

  Näin mie otan ihan oikiallaki vetimellä. Eipä pääse vahinkoja sattuun ja varmaan hellin tapa? Lähtee vaikka ois 10 vuotta ollu se kytkin siinä.
   
 3. racer

  racer Äxy R

  Täh. Oikea vedin ja silti vettä läträtä väliin?
   
 4. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  On niitä oikeitaki katkennu. Mitä niitä vääntään auki ko ne hyppää itekseenki sieltä pikku vaivalla. Eipä siihen ole oikeaa tapaa, mutta monia kyllä.
   
 5. jantteri83

  jantteri83 Polaris RR

  Tarviiko paljoki purkaa että saa moottorin tukikumit vaihdettua.?
   
 6. tulppa

  tulppa '08 600rr

  Aloin koneremppaa tekeen kun kampuran stefa fuskaa vähäsen. Ajattelin männätkin vaihtaa vaikka hyvännäköiset ovat mut puristuksia on kummassakin 8 bar. Imukaulatkin alkaa olla kaput.

  Onko männänrenkaan välys 0.45 hyvä? Wössykät tulee.
   
 7. late44

  late44 Well-Known Member

  Hellou! Tuli vesikelkkaprojektiksi RR hommattua. Kuulemma ärrän tekniikka kyseisessä pelissä. Mistä sitä alkaa tiirailemaan, että varmuuden saa kyseisestä tekniikasta? Iskuhan siinä on eri ja sylinterien halkaisija vähän pienempi.
   
 8. Atso

  Atso Polaris iqR 440 hybrid

  Kyllä minä melkein pyttyjen tuotenumerot katsoisin sylinterien kyljestä, r ja rr eripytyt ainakin.. mutta se varmasti helpoin/nopein keino varmistaa
   
 9. I_O

  I_O Member

  Kertokaas viisaat mikä on syynä, kun jotkut vaihtaa r:n tukivarret rr:ään? Mikä on siis etu, tai haitta muutoksessa ja pitääkö vaihtaa jotain muutakin samalla? Kyseessä 09 rr normialustalla ilman toisen puolen tukivarsia (jäi puuhun) . Ja saa muuten tarjota vasemmalle ylä ja alatukivartta.
   
 10. I_O

  I_O Member

  Ja vastaan itselleni, eli keula laskee alemmas r:n tukivarsilla. Vastaava toimenpide onnistuu holkittamalla iskarit, niin ei tarvi kaikkia keulan osia vaihtaa r:stä. Ja tukivarret löytyi kaupasta.
   
 11. racer

  racer Äxy R

  meinasikko laittaa toiselle puolelle R tukivarret ja toiselle rr?
   
 12. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Eikös se R:n keula (siis -08 ja uudemmat) kuiten ole myös leveämpi, kuin RR.
   
 13. I_O

  I_O Member

  On
   
 14. I_O

  I_O Member

  Mitäs luulisit?
   
 15. nappe74

  nappe74 Polaris Pro RMK 800 155" -14

  Tarttis vaihtaa -09 RR:n molemmat ajovalopolttimot.

  Mitä kautta on helpoin päästä käsiksi niihin?? Kopan sisällä se valmis reikä on liian ahdas molempien vaihtoon... tarvitseeko se iso musta kotelo irroittaa siitä ympäriltä??
   
 16. Dadda

  Dadda Axys 600 R (iqr) Nykarleby Skoterklubb

  Juu tuo ilmanotto kotelo, ajovalon alle kannataa irrota. Parisen torxit/mutterilla pois. Samaan aikaan voit laittaa silicoonia "tiivistys" ajovalojen ympäri. Sääda ajovalo ens että se on oikea korkeus. Ja kiinnitää nuo imuilma filtterit konepellin silicoonilla myös, jos ei oo jo tehty. Se voi syöda lumet, ajovalojen kautta jos jään parin kaverin taakse.
   
 17. Jokke34

  Jokke34 New Member

  Moro,

  Ostin ronskissa kunnossa olevan 600rr -08

  Avustakaahan ny tyhmää.
  Minkälaiset ohjainraudat täytyis tilata, jos olettaisin suksien olevan alkuperäiset? tällähetkellä ohjainraudoista ei ole juuri mittään jäljellä..

  Purin eilen telaston osiin,
  Mistä kannattaa hinnan vuoksi seuraavia hankkia:

  Telamatto
  telaston rullien laakerit
  etupukki (poikki toisesta takakiinnityksestä, voi olla että yritän vain parsia kasaan..)
  liukurungot


  JA sitten lisäkysymys. Onko olemassa jotain kikkoja telamaton vaihtoon, muuten kuin purkamalla koko kelkka jotta saa "vetoakselin" pois paikoiltaan.?
   
 18. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Ohjainraudat: ellei oo gripper (googlella kuva ja vertaat) niin varaosa liikkeeseen raudan/suksen kans tai tällä hetkellä nettiin selaamaan mittoja ohjainrauta esitteestä esim totaltek.

  Alustan laakerit peruskokoisia mitoilla löytyy esim skh laakerit (oulussa ainakin Etrasta). Halpiksia tuskin kannattaa laittaa.

  RRiä on aika paljon purettu, itse kokeilisin löytää osat käytettynä. Esim täällä myyntipalsta ja kelkkakirppis facessa. Maton mitat kannattaa selvittää, sama matto muissakin malleissa. Ellei oo mitään muokattu niin vakiona taitaa olla 307*38*korkeus ja jakona 2.52".

  Mattoa en oo ite vaihtanu mutta ei taida oikotietä olla kun vetari pitää saada pois. Eli ketju ja alaratas sun muut purettava pois edestä.
   
 19. kehtas

  kehtas Member

  Tyhjäkäyntisuuttimet liian isot, ainakin itellä autto kun laittoi pienemmät
   
 20. nappe74

  nappe74 Polaris Pro RMK 800 155" -14

  Irroitin RR:stä kaasarit puhdistusta varten...

  Kysymys kuuluu: tarvitseeko tuorevoitelujärjestelmä ilmata kaasareiden irroituksen jälkeen??

  Pumppu on niin hankalassa paikassa ettei siihen pääse käsiksi mitenkään... pitäisikö varmuudeksi sekoittaa öljyt bensan sekaan seuraavaan ajokertaan??
   

Suosittele tätä sivua