iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

 1. jantteri83

  jantteri83 Polaris RR

  Kukaan tehnyt täydellistä koneremonttia? Mitkä männät ? Paljonko kampiakselin laakerointi/oikaisu hinta? Itellä käyvä moottori mutta kampura heittää. Kelkka nuhanen
   
 2. I_O

  I_O Member

  Onko kukaan punninnu rrää, eli mikä on todellinen paino ajokunnossa, eli kuljetuksessa?
   
 3. Joni nurmela

  Joni nurmela Member

  Mikä on kytkimen ulosvetopultin kierre polaris rr 600 -08.
  Pultti löytyi kierrettä en kyllä tiedä mutta kytkin irtosi vedellä hyvin näin pakkasilla.
   
  Viimeksi muokattu: 25/2/20
 4. Juujuu

  Juujuu New Member

  Mikähä polaris rr vaivaa ku perännostaa ilmaan nii hyvin onttaa jenkaa. Mut ku lähtee ajamaan nii ei vejä oikee turraa tai mite se selittää(joku käyntihäiriö?)
  Männät vaihetu. Pensapumppu. Puolat/johot/hatut. Kurkut ehjät vessit pusattu. Kaasuttimet putsattu.... Nämä tehty eikä siltikään toimi
   
  Viimeksi muokattu: 23/3/20
 5. Joni nurmela

  Joni nurmela Member

  Onko variaattoria tutkittu
   
 6. Juujuu

  Juujuu New Member

  On huollettu seki.
   
 7. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Katsoppa ettei ole kampurassa liput muljahtaneet. Tyyppivika näissä.
   
 8. Han$a

  Han$a Well-Known Member

  Oisko kellää kallistuksenvakaajan tankoa ja vasemman puolen koiranluuta 09-vm rr :ään.

  Edit :eek:sat löytyivät Kauhajoelta.
   
  Viimeksi muokattu: 31/1/21
 9. Han$a

  Han$a Well-Known Member

  Viimeksi muokattu: 31/1/21
 10. Han$a

  Han$a Well-Known Member

  Jahas, lisää kysymyksiä kyseistä laitetta koskien. Onko kellään jäänyt ylimääräiseksi etupukin iskaria lisäsäiliöllä ?Ja tieto tähän sopivasta kepistä kiinnostaisi, käykö esim. 330mm rushin kepakko lisäsäiliön kans?

  Toinen juttu on käynnistimen narun suojaaminen, onko kukaan tehnyt mitään patenttia,kun tahtoo ottaa kiinni jäähyputkeen ja hinkuttaa sitä vasten . Tuohon kun laittais jonku haitarimallin putken suojaksi tjn?
  Mutta miten ja minne kiinnitys ?
   
  Viimeksi muokattu: 2/2/21
 11. hrajasso

  hrajasso Active Member

  Letkun päälle kiertää leveää hydrauliletkujen suojaa, sellaista muovista vieteriä. Tai sitten halkaisee toisesta letkusta tai jostain taipuvasta muovista siihen jäähdytysletkun päälle kulutus palan nippusiteillä kiinni.
   
 12. Aap

  Aap Active Member

  Ite laitoin sen letkun päälle halkastun jäähytysnesteletkun nippusiteillä.
   
 13. hrajasso

  hrajasso Active Member

  Kun olette kytkimiä huoltanut, niin millä olette ratkaisseet lautasen holkin sovittamisen? EPIn holkki nimittäin on snadisti liian tiukka asennuksen jälkeen. Irrallaan liukuu nätisti akselin päällä, mutta paikoillaan pullistuu tiukaksi. Sama vaikka ottaa uudelleen pois ja laittaa takaisin. Irrallisena ok, paikoillaan sisähalkaisija pullistuu liian tiukaksi. Ei siis asentaessa rutattu.

  Uskaltaako tuota holkkia nyt sisäpinnalta vähän hoonata sopivaksi, vai onko siinä jokin pinta jota ei pidä rikkoa? Holkkihan on lasikuitua ja sisäpinta sileä epoksikerros. Eli pitääkö sittenkin holkin ulkokehältä ottaa pois vähän, ettei puristuessaan pullistu ja jättää sisäpinta koskematta?

  Edit: Tähän sainkin jo EPI Perfomancen tekniikkatuesta vastauksen. Holkeissa on "teflon-tyylinen" sisäpinnoite, jota ei kannata tuhota. Suosittelevat hiomaan holkin ulkopintaa turpoamisen pienentämiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 26/2/21
 14. jantteri83

  jantteri83 Polaris RR

  Kellään kokemusta jos bensapumpun kalvo ns löystynyt. Miten oireilee.?

  Tai miten rikkinäinen Puola oireilee?

  Satunnaisestikko painaa kaasunpohjaan niin joko kyykkää tai lähtee ihan oikein.. Voisko johtua pumpusta tai Puolasta. Tarvikepumppua ei saa mistään uutta. Prkl
   
 15. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

  Mulla alko huonola puolala kuumala konneela rötäämään yläpäästä. Pikku tauon jälkeen ko etin vikaa toimi taas vähän aikaa kunnes lämpesi kunnola niin alko taas pätkiin.
   
 16. Fania

  Fania 14 vuotta ilman kelkkaa ja taas tuli laitettua.

  Kysäisenpäs täältä jos joku osaa vastata - miten tuo tankin etupään jousi on suunniteltu laitettavaksi paikalleen? Joku kikkakakkonen vai ilmanputsari suosiolla pois? Se on kyllä niin ketku laittaa takaisin, että huvikseen en kyllä irroita
   

  Lisätyt liitteet:

 17. janik

  janik IQR

  Laita ensin jousi paikalleen ja paina tankki sitä vasten ja sivusta vaikka sorkkaraudalla saa väännettyä jousen sen huulen yli. Saattaa jopa onnistua imupönttö paikallaan
   
 18. Fania

  Fania 14 vuotta ilman kelkkaa ja taas tuli laitettua.

  Kiitos Jani! Minäpä koklaan!
   
 19. Fania

  Fania 14 vuotta ilman kelkkaa ja taas tuli laitettua.

  Sinnehän se meni kun kävi kaveri sen verran, että työnsi samalla tankkia eteenpäin kun asettelin jousta sorkkaraudalla oikealta puolen paikalleen. Mitään ei tarvinnut irrottaa.

  Sen verran oli tankki turvonnut, että piti dremelillä hivaista millin kaksi pois jäähdytinletkujen kohdalta, ettei vastannut letkuklemmareihin. Takareikiä piti myös hieman rungosta hoonata, muttei paljoa.

  Kiitokset vielä Janille! 20210324_192658.jpg
   
 20. Fania

  Fania 14 vuotta ilman kelkkaa ja taas tuli laitettua.

  Tänään sain Rn keulan paikalleen. Hyvältä vaikuttaa. Samalla asennan blingfactoryn ohjauksen kevennyssarjan. Hieman teettää töitä, kun vakiolinkuilla rakennan, mutta enolla on onneksi sorvi.
   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua