JussiPennanen.com

Keskustelun 'Linkit' on aloittanut käyttäjä Jussi Pennanen, 20/2/10.

 1. juhohannu

  juhohannu CF1K 162" -09

  Vs: JussiPennanen.com

  Eikö tuo sitte enää muka ole virallinen SE?
   
 2. speedy

  speedy RS 600

  Vs: JussiPennanen.com

  Onko mistä tuo mitta tempaistu? Ei kyllä omaan silmään näytä edes ihan 25 metriltä.
   
 3. Jarspi

  Jarspi Lynx RS

  Vs: JussiPennanen.com

  Noh!

  Kyseisessä ohjelmassa on ollut muitakin aika kyseenalaisia "ennätyksiä". Olen nimittäin jutellut ainakin yhden ennätyksen tekijän kanssa, joka itse sanoi ettei se nyt ihan niin paljon ollut.... Ja kyllähän tuo hieman hymyilytty, kun sattumalta telkkarista näin. Meinaan, että on HUOM HUOM noin silmämääräsesti kateltuna taiettu pyhkästä föönillä kisoissa/reeneissä yhtäpitkiä(ellei pitempiä?).

  Mutta hei eikö tosta parantamaan...

  j.k. Ihanko ne sen mitan kanssa mittas?
   
 4. Slakki

  Slakki 155 sks

  Vs: JussiPennanen.com

  Joo mutta siis ei kait siitä muuta ku joku kunnon tapahtuma järjestää tai jonku tapahtuman kyljessä, vois joku jantteri käyä pistämässä paremmaksi ja sitte taas paremmaksi. täten saatais kelkkailua tuotua taas esille suomessa ja pitäähän meidänki nyt joku varteenotettava suoritus saada noihin hulluihin jenkkeihin nähen. ;)
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vs: JussiPennanen.com

  Niin,

  Ei nyt kannata porukan ihan ääliöiksi heittaytyä, minusta Jussi tekee ihan hyvää työtä tuoden tuota omaa harrastustaan esille ja mikä sen parempi paikka kuin televisio. Eli pikkusen treeniä ja kovemmat vauhit niin joha on homma kohdallaan.

  Mutta mitä tulee hypyn mittaan... Tuola tuntureissa tulee nähtyä monenlaisia hommia ja sielä olen nähny viime vuosina muutamia raakasti tuota pidempiä hyppyjä. Esim BIP nelosessa Välikangas ja Löytsi vetää lapioidusta linkasta roiskasuja jotka on sielä 40 metriä. Pisin ikinä maastossa tehty hyppy joka on mun silmiin sattunu sai paikkansa Riksulla keväällä 2010, tekijänä Turmiola.

  [​IMG]

  Mies latas pattiin niin paljon vauhtia ku RS kulkee ja lento oli sen mukaista. En tiiä muistanko väärin, mutta eiköhän sitä porukalla arvioitu että hyppy oli luokkaa 50 metriä.

  Mutta eikö porukka vaan lapiot kouraan ja mittojen kans venyttään ennätystä. ;D
   
 6. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Vs: JussiPennanen.com

  Tuolla hypyllä T. Nieminen pääs minun idolilistan hall of fameen, oli melko sairaannäkönen lento vierestä (alta) katottuna ;D
   
 7. kes022

  kes022 Well-Known Member

  Vs: JussiPennanen.com

  Oli se vain hienoa aikaa tuo! Saattas vielä jostain varaston nurkasta löytyä VHS:nä tuo loikka. Meni muistaakseni RXL pari kertaa nokankautta ympäri ;D
   
 8. MacDoo

  MacDoo Lynx Boondocker 600Etec -17

  Vs: JussiPennanen.com

  Perskules kun ei ollut silloin kameraa paikalla kun tuli itsekin heitettyä tuollainen 30 metrinen lento. Tosin kelkka lenti 5 metriä vähemmän eli ennätystä tuskin olisi hyväksytty ;-)
  No muistona on sentään hienot arvet käsivarressa ja kaapissa titaanilevy ruuveineen...

  Marko
   
 9. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Vs: JussiPennanen.com

  Totta se Turmiola vetäs tuosta ainaki sen 230 metriä ku tuntu että itekki oli sen kaks minuuttia ilmassa ja sen 183 metriä pituutta ku tuosta linkasta veti ;D ;D

  Vauhtia tais olla Turmiolla olla jotain 120- 130 ja linkka oli jotain 20 metriä pitkä. Kiihytysmatka oli vajaa 300 metriä. Makiasti ainaki kuomut lähti lentoon ku tultiin kenttään.
  Tenusta pomppas motti pois paikoiltaan ja moottorikumet sano samantien sopparit irti, niin ja polvi löi öljysäiliön pashaksi.

  Sinänsä soli jämerä paikka ku oltiin jo varmaan puolituntia rossattu siinä paikassa ja jotenki ei järki sanonu että ku tuolta tulee ja tuonne vetää täböllä niin sillon liitää, onneksi Turmiola tuli vetään hiasta ja ihmeteltiin vähän aikaa että lentääkö tuosta mihinkään vai miten siinä käy. No ennätysloikathan siitä tuli vejettyä varmaan kumpiki.
   
 10. Sillanpää

  Sillanpää Nordic RMK & GLS 3300 -88

  Vs: JussiPennanen.com

  ilta meni pilale ku tuon katto.(voimasana!)kannon nokastaki hyppää forest foxila pitemmäle.
   
 11. Linnan Herra

  Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

  Vs: JussiPennanen.com

  Mites pitääkö paikkansa että kyseinen ennätys hyppy kuuluisi myös kunkun ohjelmaan?? Jostain jääny tommonen mieleen.
   
 12. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Vs: JussiPennanen.com

  http://www.jussipennanen.com/sitenews/view/-/nid/15/ngid/1
  "- Virallista Suomen ennätystä ei viela ole, mutta se korjaantuu helmikuussa Lahdessa KING Snow Circus 2011 tapahtuman yhteydessä, Pennanen kertoo. Ennätys mitataan virallisesti, ja sita varten rakennetaan oma ramppi. Suomesta moottorikelkkatemppuiluun tarkoitettuja ramppeja ei oikeastaan ole. "
  "Lahdessa Pennanen hyppää ainakin kaksi hyppyä. Ensimmäisellä hypyllä pituutta on Pennaselle jo tuttu 30 metriä, ja lisäksi hän yrittää ylittää 50 metriä. Mitään uutta hyppäämisessä ei kuitenkaan pitäisi olla, vain että matka ja vauhti kasvavat.
"
   
 13. rmm

  rmm IQRsdi ja IQRR

  Vs: JussiPennanen.com

  Kolehti pystyyn niin eiköhän siitä mahdollista tule? ;D
   
 14. lynxenduro600

  lynxenduro600 BC 800

  Vs: JussiPennanen.com

  Hep, täältä tulee 5€ kolehtiin!! ;D

  "- Jos se joskus mahdollista on, niin kyllä sitä varmaan lähtisi sitten kokeilemaan, Pennanen muotoilee."

  Helppoahan se on kommentoida täältä näytön takaa, mutta kyllä Pennasen kannattaisi muotoilla sanansa nyt vähän paremmin ettet saa ikuista paskanpuhujan mainetta...

  Tietenkin voi sanoa, että kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, mutta ehkä asiat ei aina menen ihan niin. TV näkyvyys ja kunkku -show on hyvää mainosta koko lajille, joten tapahtumasta kannattaisi ottaa kaikki irti, hypätä vähintään se 50m ja pitää pienempää suuta maailmanennätyksestä.
   
 15. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: JussiPennanen.com

  Helppohan se on tosiaan ilkkua näytön takaa, käykäähän ensin edes tuollainen hyppy tekemässä tarkoituksella, vahinkoja ei lasketa, IMHO. :)
   
 16. TomB!

  TomB! Kamera & Rev440 räppikelekka

 17. lynxenduro600

  lynxenduro600 BC 800

  Vs: JussiPennanen.com

  Näin on, mutta 25m on niin vähän että kestää kyllä ilkkua. Monilla radoilla kisakuskit hyppää yli 25m jokaisella kierroksella, eikä varmasti vahingossa. ;)
   
 18. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: JussiPennanen.com

  Näin on, sinä itsekin? Sama kait se mitä itse kukanenkin hyppää mutta eiköhän tuo pointti tullut selväksi jo tästä ennätystehtaan hypystä? :)
   
 19. lynxenduro600

  lynxenduro600 BC 800

  Vs: JussiPennanen.com

  Pointti tuli selväksi, mutta vastaan vielä kysymykseen, eli kyllä olen, ja ihan tarkoituksella.
   
 20. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: JussiPennanen.com

  Ok :).
   

Suosittele tätä sivua