Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Niko

  Niko Well-Known Member

  crossi rataa on poletettu ja huomena ois tarkotus lähtiä kattelemaan vieläkö sielä on lauhan jälkeen pohjia, :)
   
 2. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Kemijärvellä tukevat kivimurskalla tehtaan paskaputkea norvionväylällä, eli pitkänsillan siinä pienemmän sillan alla. Siitä eteläänpäin on aina semmonen sulan paikka joka nyt voipi vähän muuttua ko maata lisätty sillan alle. Että kattokaahan tarkoin sitten jos sielläpäin liikutta. Siinähän reitti vielä menee kahen sulan välissä, norvionväylän ja paskaputken päässä olevan sulan, eli tuplatarkkana jos ei ole merkitty sulia. Vielä ei Kemijärvi kuitenkaan ole ihan niin jäätynyt että sinne kannattais lähteä, rannoilla ja tyvenissä bout 20cm jäätä jä selälläki missä ei isompia virtauksia n.10-15cm mikä alkaa olla jo sen verran vähän etten ainakaan itse sinne vielä menis. Reiteillä toki voi puotella jo aika hyvin. Toinen paikka on muuten tuo suomun reitti. Heti rannasta maihin noustessa muistakaa ajaa varovasti tielle asti(ja muutenki tietenki). Reitillä on paljon mettäkoneiden jättämiä syviä uria ja äeskoneen kääntämiä pintamaitaki siellä täällä. Reittiä ei ole pohjustettu ainakaan vielä joten taitaa tämän talven olla pohjustamatta. Harmi, mukava pätkä tuo pari kilsaa.
   
 3. jpt10

  jpt10 ac crossfire 6

  tehtaan rannasta tienlaitaan vai?
   
 4. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Jeps, se pätkä. Ei ainakaan näy koneen jälkiä että oisi käyty korjaamassa. Pari viikkoa sitten kävin tarkistaan.
   
 5. jpt10

  jpt10 ac crossfire 6

  hienoo olla metsänomistaja
   
 6. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Sinunko maita? Muistelin että joku firma ostanu mettät siitä. Tai sitten varmaan pelkät puut.

  Niin joo, järvelle ei liiemmin vieläkään kannata mennä. Paikoin on jäällä jo kurvailleet mutta no, ei sielä ole luntakaan. Pyhän reitti on jo jonkiverran kulunu siittä karvakkoselästä pyhälleppäin. Karvakkoselästä kylälleppäin on reitti niin paskoilla pohjilla että sinne ei vielä näilä lumimäärillä kannata mennä kelkkaansa särkemään vaikka jokunen jälki sielläkin on. Suomun reitti on vähemmillä lumilla ja käyn tässä joku päivä katteleen miltä sielä näyttää. Onko kukaan ajellu vielä Rovaniemen reittiä? Meinaan josko pääsis jo Raajärvelle?
   
 7. isokoo

  isokoo Well-Known Member

  Ens lauantaina 8.12 ois tarkotusta tulla pöylivaaran radalle ajamaan....
   
 8. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Ilmeisesti kone tulossa tasaamaan tuota pilattua pätkää ensi viikolla. Ilmottelenpa jos näin käy.
   
 9. isokoo

  isokoo Well-Known Member

  Onko Pöyliövaaran rata vielä ajokiellossa???
   
 10. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Ei taida olla
   
 11. Hespe

  Hespe #103

  Eikös se ole vaan pyörä/mönkijähommia koskeva? Näin ainakin allekirjoittaneelle kerrottiin.
   
 12. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Niin minäki olen vähän käsittäny, kyllä siellä on portit edessä jos radalle ei saa mennä. Mutta tänään kävin katsoon niin kyltti siellä on jossa lukee että radalla ei sais ajaa.
   
 13. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  älkää helvetissä menkö sinne ainakaan nyt ajamaan! miettikää minkälainen jääränni siitä tulee ku siellä nyt vesisateessa kurvaa?
   
 14. isokoo

  isokoo Well-Known Member

  Eipä tullu käytyä ku oli kelit niin surkiat
   
 15. jason_20

  jason_20 Well-Known Member

  Joko on tehtaan takaa käyty reittiä korjaamassa??? vai pitääkö tässä jo lähtiä naama punasena huutamaan kaupungin herroille
   
 16. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Eipä ole konetta näkyny eikä kuulunu. Ei tälläpuolen ole luntakaan vielä ja routaki on ohutta. Pitää koittaa lanailla sinne joku spoori kuhan lunta tulis ensin.
   
 17. jason_20

  jason_20 Well-Known Member

  ahaa eli siis het maanantaina koiviston puheille. Hmm isännälläkin kuulostaa olevan asiaa sille ;) Jos menisimmä kahestaan niin eiköhän jotain ala tapahtumaan
   
 18. Hespe

  Hespe #103

  Onkos tulevana viikonloppuna suunnitteilla radalle ajohommia, vai pystyykö siellä vielä ajamaan? Jos vaikka flunssa sen verran helpottais että kävis ravea kiusaamassa.
   
 19. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Onko kellään tietoa tampparin liikkeistä että paljon tarvii lunta että se lähtee liikkeele jne? Tuli vain mieleen että nythän nuita vois kelkan perässä veettävällä lanalla käyä pohjustaan näin vähillä lumilla niin pääsis turistikki jo ajeleen edes jonkulaisilla reiteillä. Kaupungilla tais olla joku nelari viikinki latu"koneena" niin sillähän lanaki liikkuis kivasti. Pyhän reittiki alkaa olla kaupungin päästä pattispooria niin ei olis pahitteeksi jos sielä kävis pyhkäseen vähän sileämmäksi niin vois mature kelkkailijakki liikkua jotenki. Itekki voisin käyä ja ojia ja pahimpia paikkoja peitteleen mutta tekee turhan ison loven meikäläisen budjettiin, osittainki sais kuluja pois niin vois talkoilla vähän. Tosin taitaa nuo viralliset reitit olla jonku muun vastuulla ja hoidettavana. Kuinkahan monesti siitäki pitää vielä käyä muistuttaan tuola herrojen luona.. :-\ No jotain positiivistä, jäällä on liikuttu paljon ja sekalaisten mittausten mukaan jäätä olis 20-40cm. Virtapaikat ja muut vastaavat on varmasti vähemmällä jäällä ja virtauksethan muuttuu kun vesi alkaa laskea, varovaisuutta!
   
 20. mjp

  mjp Alpha-19 /Matryx 137” -21

  keskiviikkona kone tulee korjaamaan tehtaan lähistöllä olevan reitin,sitä oli kait n,2km.tällä hetkellä kunnostetaan kemijärvi-rovaniemi reittiä kuusivaaran kohdalla.
   

Suosittele tätä sivua