Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Tänne jutut alueen reiteistä. Vielä eivät aivan ajokunnossa vaikka jäät kantaa jo melkein kaikkialla. Lunta vaivoin 10cm. Jäätiedotukset myös tänne. Nyt jo vesi laskenu äkkiseltään arvottuna likemmäs puolimetriä Kemijärvessä.
   
 2. Hankisääski

  Hankisääski Vintage

  jäät ovat vissiin jo aika lujat. Ohimennen huomasin isohkon porotokan jäällä käyskentelemässä usvan seassa. Aika läheltä tehtaan päästöputkea vielä menivät.
  [​IMG]

  Taitaa karvakkoselästä pyhälle päin olla paras ja ensimmäinen paikka tälle talvelle päästä reitille. Tarvinnee sinnekin tosin lunta vielä reippaasti?
   
 3. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Taitaa karvakon kautta olla paras tosiaan mennä. Tienpohjia ja jänkiä pitkin niin hyvä ajaa. Kohtahan meilä taas on metri lunta ja pääse mihinkään... ::)
   
 4. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Sittenhän se vasta lysti alkaa ;) No, hyvät pohjat tulee ku ei vielä oikein lunta tule. Kyllä sitä ehtii vielä satamaankin.
   
 5. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Kallaanrannassa on ajettu ees taas ja Ketosen kohalla ajettu jo sitä jäärataa, vissiin autolla olivat ajanee.
   
 6. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Näky joku pyörivän tuossa paskaputken sulan lähistöllä kelkalla tänään päivällä. Jäätä alkaa olla paljon, jo 40 cm menny rikki paikka paikoin, nyt on sentään marraskuu! :eek: Viimetalvena tais olla vielä veneilykelit...
   
 7. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Olitteko sieltä kankaan satamasta pitkiäkin lenkkejä käyneet ajeleen? Alkaa tartteen kohta niitä kilometrejä... Ja se karvakkoselkä, onko sinne tai asutusalueentielle jo jälki jokirannasta?
   
 8. Niko

  Niko Well-Known Member

  Täällä soppelassa päin alkanu tulee vettä jään päälle :-\ halosenrannalta pääsee kaupunkiin jo kevyesti,kaverin kans ajeltiin siellä ;) ;D
   
 9. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  joko ylempää jokivarresta on jäät kadonneet?
   
 10. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  No nyt alkaa näyttää jo paremmalta kun on pakkasen puolella. Kuinkahan kerkes nuo jäät sulaa tuon vesikelin aikana.
   
 11. Niko

  Niko Well-Known Member

  Tänään ollu koko päivän pakkasen puolella 8) en tiiä meneekö offiksi mutta mutta kemijärven crossi rata on laitettu talvi kuntoon pari päivää sitten 8)
   
 12. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  noh, ei tunnu vielä missään, aika vähäksi nuo lumet meni eikä Mettekään paljon parempaa luvannu. Pitäis ny viikon pakkasia ja sitte sitä lunta...
   
 13. Niko

  Niko Well-Known Member

  nyt alakaa näyttää jo paremmalta ku luntaki on jonkuverran 8) tulis vaan tuota toivottua pakkasta nii ois parempi,mutta eikös se luvannut huomiseksi muutamaa astettta ja maanantaiksi sitäkin enemmän :eek:
   
 14. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Ja tiistaina lisää! Elkää vain menkö jäällä nyt, sen verran meni petolliseksi. Jos menee niin kannattaa mittoa että on jäätä.
   
 15. Niko

  Niko Well-Known Member

  jäät on kyllä ohuet nyt,täältä soppelasta on niitten kunnon pakkasien jälkeen laskenu vesi niin rannoista on noussu jäät pystyyn nii ei siinä ole ku 5 senttiä jäätä ku kattelin :-\
   
 16. Niko

  Niko Well-Known Member

  mutta joo,lunta tulee :-*
   
 17. Niko

  Niko Well-Known Member

  ihan hyvästi on tullu jo ja lisää tulee :-*
   
 18. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Tais käydä noitten jäitten kans taas niinku viime talvenakin, prkl! Tuo raskas nuoskalumi painaa jäät vesille ja syö selät ja virtapaikat varmaan useasta kohtaa puhki asti. Älkäähän kastelko itteänne, tammikuussa sitte jäälle kelkkaileen...  :( Piru ku alkaa jo painaan tuo sisäänajo päälle, onko porukalla hyviä ehdotuksia? Onko tienpohjia pitkin ko puoteltu ja jos on nii missä päin?
   
 19. Niko

  Niko Well-Known Member

  onneksi kerkesin suurinpiirtein ajaa ton iq:n sisään sillon pakkasten aikana :) mutta mutta jos sitä huomena lähtis rataa polettamaan kelkalla ;)
   
 20. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Näytti hyvältä se rata tänään, elkää revitelkö ennen ko vähän kovettuu. Tamppausta vain. Käytiin kattoon ko siinä tiellä oli pölliauto nurin, ei teiän kuitenkaan.. ;)
   

Suosittele tätä sivua