Koottuna vinkkejä kaikenmoisiin katteihin!

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä AC440, 27/11/06.

 1. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Kaiken sorttisia vinkkejä erilaisiin kelkkoihin:

  Kysymys: ZR 440 SnoPro -00
  Vastaus:

  Kysymys: F7 -03
  Vastaus:

  Jatkan tätä hommaa illemmalla, nyt täytyy bootata kone!
   
 2. mopedi

  mopedi Well-Known Member

  zr pystyy ainaki laittaan rasvanipat sinne sisimmäisiin a tukivarren keskelle ihan paikallaan. keskelle putkia reikä vaikka 4mm ja hitsaa sen päälle 6mm mutterin nippa paikalleen ja kertavoitelu on historiaa
   
 3. mstr

  mstr Well-Known Member

  siguni mallisessa Pantterissa tuppaa pakkivipu löystymään, joka sitten taas aiheuttaa sitä, että pakki saattaa rusahdella itsestään pois päältä. tuosta syystä meidän pantterissa hajos loota, kun kesken pakituksen vaihe rusahtikin "ykköselle", vai mikä se nyt on, eteenpäin kuitenkin -> 750€ remontti. kannattaa siis kiristellä sitä vipua jos se on yhtään löysällä.
   
 4. Eemeli

  Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

  Jos käytää tukivarret irti niin kannattaa kaikkiin niveliin laittaa nipat. Toinen mahdollisuus laittaa noi nipat on porata putkeen sopiva reikä ja vääntää siihen jengut -> nippa suoraa putkeen kiinni. Ite laittelin kaikkiin tukivarsiin sisä- ja ulkopäihin. Ulkopäissä mahtuu olemaan 90ast kulmanipat ettei ota viel jouseen kiinni ja pääsee paikoilaan rasvaamaan. Ulkopäiden nipoista joutu vähän lamellilla hiomaan kierre osaa matalammaksi ettei ottanut sinne sisä putkeen kiinni.

  Kannattaa sitten varautua kokonaisella tuubilla vaseliinia, menee nimittäin aikapaljon sitä kun joutuu koko sisä- ulkoputki välin pumppaamaan täyteen. Mut onpa sitä ainakin siellä riittävästi. :)
   
 5. aki

  aki Yamaha Sx500R

  Mikä osa on menny hajalle catista kun ei anna kipinää?
   
 6. mstr

  mstr Well-Known Member

  tulpat, tulpanhatut, -johdot, puola...?

  EDIT: magneetto, ei saa maata...?
   
 7. James Pönde

  James Pönde Kelkaton.

  Niin kannattaa kattoa toi kaasukahvan tappokatkaisija, yleensä on ohitettu. Ei ala pätkimään turhaan. Lisää normi naru tappokatkaisija niin on turvallisin, ellei ole jo.
   
 8. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Edellisen F-sarjan kissoista kannattaa poistaa roiskeläpän keskimmäinen kiinnitysruuvi. Se ruuvi on liian pitkä ja hankaa jäähdyttäjään kolon, mahdollisesti ajastaan reiän. Läppä pysyy kiinni hyvin ilman sitäkin.
   
 9. Veli

  Veli Member

  Itselläni on ZR440SnoPro -02 f-runko. Kuumana polttaa toista tulppaa,mikä vikana?
  Toinen kys. kyseisessä koneessa molemmilta pytyiltä lähtee huohotusputket joissa kulkee oil. ne yhdistyy johonkin solenoidiin ja siitä pakoaukon säätimelle.
  tämä solenoidi hiukan vuotaa. Mikä sen tehtävä on. Voisiko tulppan palaminen johtua siitä
   
 10. kipperi

  kipperi New Member

  Moikka. tässäpä kysymys viisaammille.

  Kuulin että f:iin ois mahdollista laitaa jokin paineen alennin ennen ruiskuja ja sillä olisi jokin vaikutus tehoon ja kastikkeen menekkiin. Pitääkö asia paikkansa ja mistä niitä on mahdollista hankkia? Oma kelkkani on F6 -07
   
 11. zmpy

  zmpy Well-Known Member

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=2396.0
   
 12. frosty

  frosty Well-Known Member

  Äläkä hyvämies laita nollaseiskaan semmosta, ainakaan ihan kylmiltään. Mittaria kiinni tai penkkikeikka ensin ja sitten vasta kuristelet jos on tarvis/varaa.
   
 13. kipperi

  kipperi New Member

  Kiitos vastauksista taidan unohtaa koko jutun.
   
 14. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Joo ja se kuristin on tarpeellinen lähinnä 700:ssa. 600 on ilmeisesti paljon lähempänä paineiden osalta?
   
 15. frosty

  frosty Well-Known Member

  Kyllä vain, juurikin niin. 07-mallit on muutenkin kovin lähellä jo optimia, jolloin lisäkuristus saa mäntien olon varsin tukalaksi.
   
 16. oudie

  oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

  Mene ja tiedä ::) Kovasti haluttais kokeilla äffäläisessä tuota kuristusta, mutta ei kovin haluttaisi uusia mäntiä ostella... Tosin sekinhän on kohta edessä kun yli 6000km tulee täyteen...
   
 17. arctic rat

  arctic rat Vanha Scandikki

  itsellä on kuristin kiinni,takana vasta tosin 300km,herkisti mukavasti ja kun ei heittäydy ahneeksi sen kanssa,niin tuntuu tuo kestävän.Omasta pudotin paineet 44psi:stä tuonne 41,5-42 väliin.ja näitä kuristimia on mulla myynnissä,lisätiedot yv:nä
  edittiä: joo ei ehkä uusiin äffäläisiin,ei olla vielä testattu..
   
 18. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Tuli etsittyä vanhempaan F-cattiin vetariin ja varinakseliin laakerit.

  Leekerit eivät ole siis alkuperäiset eivätkä täysin identtisiä originaalien kanssa. Eli ketjukotelon puolelta puuttuu O-rengasurat. Ne korvattiin Padin kelkassa tiivisteliimalla ja samoin käy mullakin. Padilla vuotoa ei ole esiintynyt. Ulkokoolin kanssa pitää olla vähän varovainen liiman määrän kanssa, koska näissä laakereissa on rasvareiät. En tiedä, mitä kyseiset laakerit Suomessa maksavat.

  Variaattorinakseli: ketjukotelo. INA GRA 014 nppb-as2/n ja variaattorin pää. INA GRA 100 NPPB-AS2/N

  Vetoakseli: molemmissa päissä INA GRA 100 NPPB-AS2/N
   
 19. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Tuolla zr 440 rungossa kun on kahdet kiinnityspisteet takapukille niin onko paljon käytännön eroa kumpiinko laittaa kiinni? Olivat ennen niissä ylemmissä, mut nyt kun telasto oli irti niin laitoin kokeeksi niihin alempiin eli perä on nyt hiukan korkeammalla... Eli muuttuuko ajotuntuma, kärsiikö joku paikka enempi tuossa? Vai vaihdanko suosista sinne missä olikin ;D
   
 20. AlEkS1

  AlEkS1 Summit x 165"

  Ainakin suksipaineiden pitäisi kasvaa jos takapukkia nostetaan ylemmäs.
   

Suosittele tätä sivua