Lynx Ranger ACE 600/900

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Waari, 2/2/17.

 1. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Onko kellään tuota 110 litran linQ-laatikkoa Radien runkoisessa Rangerissa? Ei näytä olevan liikkeissä esillä ja en oikein mielellään ostaisi "sikaa säkissä". Hieman alle 400 sataan lupaili paikallinen kauppias laatikon.
  https://www.brppac.fi/brp-860201739.html
  860201739.jpg
   
 2. ELhope

  ELhope Lynx 49 Ranger Pro 900 -19

  Ei ole mutta vastaava ylisuuri loota on.

  Jos tulee tarpeeseen viedä romua eestaas on varmasti hyvä mutta jos et pakkaa täyteen,tavara hölskyy ja rikkoo itsensä. Typeriä muutenki nämä isot linQ kiinnitteiset laukut kun ei ole mahollisuutta sitoa romuja "kiinni" laatikon sisälle.
   
 3. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Pieni ilmapumppu (fillarin) ja mönkkärin sisäkumi lootaan mukaan niin lakkaa hölskymästä...
   
 4. kuuukko

  kuuukko Active Member

  Paksutakki taikka pressukaan ei paljon paina ja ei heilu tavarat laatikossa. Ennemmin ihmettelen niitä parinkymmenen litran laatikoita joihin ei mahdu ku pipo ja hanskat. Ja neki maksaa monta sataa rahaa.
   
 5. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Jos sattuu niin huonosti että jää boxiin tyhjää tilaa nii viina pulloja ko kaataa täytteeksi niin ei hölksy tavarat eikä kuskaa "turhaa" mukana... N. 20 kossua ko kaatelee ens hättään niin tiivistyy hyvin :p
   
  FFoxi tykkää tästä.
 6. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Eiköhän tuohon hölskymiseen joku ratkaisu löydy. Edellisen kelkan laatikossa käytin pehmustettua sisälaukkua ja tilkkeenä untavatakkia, joka toimi myös taukotakkina. Ja voihan sinne vaikka sisälle virittää sellaisen mustekalaverkon tai irtohihnat. Liimattavia versioita löytyy kanootti/kajakki liikkeistä.

  Mutta kellään ei vissiin ole kokemuksia juuri tuosta laatikosta?
   
 7. azr

  azr New Member

  -16 vuotisessa 900 ACE Rangerissa kyseinen 110 litrainen ja on tukeva ja lukittava.(riippulukolla)LinQ kiinikkeillä kiinnitettävä ja kansi avattuna toimii pöytänä. 4 mukipaikkakorostusta.Sisällä 4 kiinnityskoukkua ja tiiviste pitää.On HYVÄ.
   
  Salvelinus tykkää tästä.
 8. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Kuulostaa hyvältä, kiitän
   
 9. ELhope

  ELhope Lynx 49 Ranger Pro 900 -19

  Brp osanumerolla 505073962 "ANTI ROLL BAR LINK, RH" löytyy käypänen pikairroitus kallistuksen vakaajalle. Eikä ole kyllä kallis sijoitus.:)
   

  Lisätyt liitteet:

  Salvelinus tykkää tästä.
 10. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Näin äkkiseltään tuntuu, että aika herkästi sukeltelee Rangerin (900, -19) keula pehmeässä lumessa. Varsinkin mutkissa ulkokurvin suksi sukeltaa syvälle. Nämä kokemukset nyt lähipäiviltä, plussakelissä noin 60 cm lumessa.

  Edellisessä kelkassa (600 Polaris) oli 240 mm leveät Pro-Floatit ja omaan käyttöön ne oli just sopivat. Olisiko sitten nuo samanlevyiset epäsymmetriset suksimuovit passelit Rangeriin?
  https://www.brppac.fi/brp-860201459.html
   
 11. ELhope

  ELhope Lynx 49 Ranger Pro 900 -19

  Nuita näkyy käyttävän. Nuo onki jo sellaset lapiot että ihme jos keula uppoaa. Jotku näyttäny asentavan jopa niinpäin että ne vielä "levittää" suksea.

  Omassa huomannu saman mitä sinulla. Suksen pää kulkee myös todella matalalla ja pitää olla varovainen ettei tökkäile mihinkään.
   
  Salvelinus tykkää tästä.
 12. Busse-

  Busse- Yamaha sidewinder xtx 141 -19 ja Yamaha et 400 -89

  Et yamahassa on just tuollaiset suksimuovit alla,vaikka onkin kevyt keulanen kelkka niin keväällä plussa keleillä huomaa levikkeiden tarpeellisuuden
   
  Salvelinus tykkää tästä.
 13. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Kiitokset ^ Pitääpä ostaa nuo epäsymmetriset suksimuovit ja ihmetellä sitten, että kummin päin ne asentaa.
   
 14. Busse-

  Busse- Yamaha sidewinder xtx 141 -19 ja Yamaha et 400 -89

  Et:ssä levikkeet sisälle päin, niin kait ne minusta kuuluu tulla
   
 15. Hardza

  Hardza Well-Known Member

  Viikonloppuna asennettiin juuri vastaavat muovit Blade DS suksiin. Leveämpi osa sisäänpäin ja on helppo homma. Porakoneen tarvitsee, että saa orkkis suksiin tehtyä reiät sukset etu/takapään kiinnitykseen. SVH.lta saa edullisemmin ilman postikuluja kun BRP kaupasta.....
   
  Busse- tykkää tästä.
 16. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Sukulaismiehel on tuol pohjoises tämmöinen Ranger. Alkuun moitti, että kovasti on herkkä kaatuilemaan ja kallistelemaan. Hänelle tehtiin sit vissiin muutoksia alustaan ja etujousitukseen. Vakion etupää oli kuulmemma aika löysä ja alusta jäykkä. Nyt se on kuulemma toisin päin. Keulaa jäykistettiin ja alustaa löysättiin. Nyt kelkka kulkee kuulemma enempi telal ja sukset ei lähde etsimään jokaist monttuu.
   
 17. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Meillä on nuita työkäytössä. Hyvä boxi. Viime vuoden? Mallissa tosin tyyppivika ja saranapultit irtoaa ja sitten ei kestä kansi kiinni. Uusiin tuo on muutettu. On siellä pohjassa lenkit remmejä varten.
   
 18. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Minkä vuotinen? 19 vuosimalli on tosi vikura peli reitillä, nakkaa kelkan suorallakin yhtäkkiä yhdelle sukselle 50-60kmh vauhdista. Aiemmissa ei tuota ongelmaa ollut eikä taida nyt tässä uudessakaan 20 vuotisessa enää olla.
   
 19. Salvelinus

  Salvelinus 49 ranger 900 -19

  Omassa näyttää olevan sekä suksien että telaston keskijousen esijännitys keskiasennossa. Täytyy kokeilla ensin pelkästään löysätä keskijousta. Suksien jousia ei tekisi mieli kovin paljon kirrata, koska jo nyt ohjaus tuntuu välillä aika raskaalta.
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Jos löysäät etupukkia, niin löysää myös takapukkia. Ja sitten kirraa etujousia. Jos löysäät pelkkää etupukkia, menee kelkka kuin kelkka vikuraksi.
   

Suosittele tätä sivua