Moniko kelkkamies ajaa kesät crossipyörällä? +jutustelua lajista

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä juhispahis, 17/5/08.

 1. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  Itelle kävi sillee että ekan pyörän laitto oli eessa ja tietenki tuli laitettua 80 ja 5päivää ajelin radalla niin oli isomman laitto. varsinki jos tykkää ajella muuallaki esim montulla yms. Ite suosittelen KAIKILLE 250 4-t. Todella kevyt pyörä ja vääntöä ja tehoa on. Toisena pyöränä tallissa on ktm 525 ja 5kierrosta radalla niin alkaa ole aika sippi. eli aivan tajuton peli. Sitte ku nuihin 2-t peleihin mennään niin niiden kans pitää olla kyllä taito ku ajaa, se tehopiikki tulee niin yllättäen että voi keposen kaverin heittää kyytistä joku 250cc. ja eikö se niin mene että 125 2t ajaa samassa sarjassa ku 250 4t. Ja 250 2t ja 450 4t. Ja Merkkinä suosittelen HONDAA
   
 2. TuomasV

  TuomasV Well-Known Member

  Juurikin näin!
   
 3. |late

  |late -

  itelläki tuli veljen kanssa ostettua ekaks pyöräks puoliks GG 250 2-t, ja ite henk.koht tykkään tuosta 2puokista enemmän kun piikkisestä jota tuli kokeiltua.. tosin 1 viikonloppu vasta tullu ajeltua tolla. Lähinnä tulee ajeltua hiekkateitä ja peltoa pitkin.
   
 4. markozoo

  markozoo Ski doo rev 880R summit open mod

  yamaha yz250f sillä mennää jo kolmatta kesää :D
   
 5. rudolf

  rudolf Draakkeni -08, Lynx 454 Racing -96

  Tässä nyt aloitellaan toista kokonaista kautta 8v.n tauon jälkeen ja hyvältä maistuu, mukavaa kun on pikkumieskin innostunut niin on yhteiset jutunaiheet ja emäntäväki ei sotke väliin...
  Apukuskilla Kawat KX 60 ja KX 65, itellä Husaberg FE400E ja Suzuki RMZ 450 BB

  Kotikulman Radalla on apukuskia opetettu perusjutuissa ja pärrä jo mukavasti hanskassa, samalla on päässyt itekkin vähän rytmiin kiinni ja tarkoituksena kyl tästälähin pitää pyörät autossa kaikilla lomareissuillakin ;)
   
 6. himotas

  himotas Well-Known Member

  tuossa katellu itelle toista pyörää kottaraisen kaveriks, olis kiikarissa 400 fe husaberg -00. tekeekö tolla mitään?
   
 7. juhispahis

  juhispahis AC PORO

  Suosittelen pysymään erossa noista husabergeistä sun muista vanhemmista nelareista.
  Omakohtasta kokemusta ei ole mutta niin monesti kuullu muiden suusta että tahtovat temppuilla ja varaosien saanti niin ja näin.
   
 8. himotas

  himotas Well-Known Member

  asia kuitti, husa unohtu samalla silmäyksellä :eek: pakko jotain muuta katella, ei tuolla kottaraisella oo kivat oltavat yksin tallissa!
   
 9. ante

  ante New Member

  onhan tuola tallissa kawan kx 80 :) pääsispä jo ajelulle mutta ku tässä oottelen kaasuvaijjeria.
   
 10. himotas

  himotas Well-Known Member

  ai että polttelee ajamaan :-\ tänään hamulan radalla kävin kattomassa poikien menoa, niin alko niitten iskareitten huollolle tulemaan vauhtia ;D ilmeisesti loppuviikosta pääsee ajamaan :-*
   
 11. kama

  kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

  CRF450:llä mennään, enimmäkseen Kuopion heinjoen radalla.

  [​IMG]


  Pitäskö himotas joskus käyvä kokeilemassa pysyykö pyörä kelkkaa paremmin nipussa ;)
   
 12. antiboy

  antiboy Polaris IQ dragon 700 cfi 365

  Miten noissa 125 kakstahti vehkeissä tuo männän suositus vaihtoväli on?
   
 13. juhispahis

  juhispahis AC PORO

  Oiskohan n. 20-30h. Riippuu pitkälti käytöstä.
   
 14. himotas

  himotas Well-Known Member

  sehän passaa! iskareita huollosta ootan, tuonne hamulaan pitäisi sedän kanssa loppu viikosta ajamaan mennä, jos vain etupumput tulee huollosta ::) ootko kama heinijoella nyt käyny tälle vuodelle? se on muuttunut aikalailla.. mutta parempaan suuntaa :-* hamulassa eilen kävin kattoo poikien menoo, niin jätkät tulee kovempaa 85 mopoilla ku minä ;D ;D vielä on paljon reenattavaa :-\ ootko nyt vasta tuon mopon vaihtanut? AJOKENGÄT pitäs ostaa viel niin ois kaikki kamat kassissa.
   
 15. RemiX

  RemiX 800 rfTek DOO

  harraste ajossa jotain 40h kestää ajaa.. kisakäytössä varmaanki usiammin.. ite oon vaihtanu mäntä/kesä.. ja on kestäny. ja aika paljon tulee ajettua kesässä.. :)
   
 16. kama

  kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

  On tuo ruputti vajaan pari vuotta jo ollu.
  Heinjoen rata on kyllä parantunut paljo. Vuosi sitten vielä oli lähempänä enduro-spooria kuin crossirataa. Porukka on tehnyt hienoa työtä. Harmittaa kun en ole ite tänä keväänä millään talkoisiin ehtinyt.
  Sunnuntaina näillä näkymin olen heinjoelle menossa.
  Onko muuten hamulaan sama ratamaksu Siiven jäsenille? Tämän kesän nimiin täytyy kyllä siellä käydä ajamassa, näyttää niiin hienolle se rata.
  Liikkuva shikaani sitä ittekin enimmäkseen on :)
   
 17. himotas

  himotas Well-Known Member

  kylläpä se siiven luvilla menee.. perkala ko ei o kuulunut mitään niinstä pumpuista. oottelemma ;) kyllä sitä viel ajamaan päästään ;D
   
 18. pikku2

  pikku2 Nordik GL 500 & Can-Am

  Tulleehan tuota 400 4t gassulla räävittyä...ja on se ihan kivaa talvellaki.
   
 19. Alvii

  Alvii AXYS PRO

  olihan se taas mukava käydä radalla ajelemassa. hymyssä suin sai painaa menemään. kunto vain otti ja loppu, mutta eiköhän tämä tästä. ja ajokaverikin on parhaasta päästä niin ei riemulla rajaa.
   
 20. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Hep...eilen tuli 125KX hankittua...kyllähän tuo melkein yhtä lystiä on ku kelkkailu:p Pitäs vaan saada oikeesuutin tohon...piikkirenkailla pirran ostin ja säädöt toennäkösesti talvee varten:p röpöttää aika reilusti, mutta kulkee kyllä ilosesti kunhan pitää kierrokset reippaina. Jos joku osais sanoaa mikä olis soppeli suutin tohon...pirra siis 125cc 1996 kx SPES:sin putkella.
   

Suosittele tätä sivua