Nytro Jakelin tapaan, tötteröstä pusikkomoodiin

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 20/10/13.

 1. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Tigittelin jäähyttimestä murtuman ja pri muutaki huonompaa kohtaa ja taaksekki tuli samalla uus jäähy leivottua. Meinasi vähän tehettää nuitten vanhojen alumiinien kanssa hitsailu että sai tiiviiksi mutta niin ne sinne asettu. Muistas kuvia ottaa niin olis varmaan mukavampi kattella projektiaki. No nyt se alkaa olla kohta kasassa. Reittinytrosta lainaan öljysäiliön vielä niin eiköhän niillä taas mennä yks riksun reissu.
   

  Lisätyt liitteet:

 2. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Sinnehän taakse leipoontu yks jähytin lisää ja koko etujäähytin lähti mäkeen, pelkkä paisari jäi paikalleen. Toivottavasti riittää jäähytysteho. Kelkkaki taas nipussa ja kärrylle seuraavaksi ja nokka kohti kohti ruottin tuntureita. Toivottavasti sattu voimalinjasäädöt hehtaarille ettei tarvi kovin paljoa säädellä heti alkuun. Ei ehtiny testaileen enempää lumilla ko sattu ne nesteet ulostautuun. Toki tääläki lunta vielä olis mutta ei nyt ehi kyllä testille.
   
  smauli__ ja Jarska77 tykkäävät tästä.
 3. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Aika hyvin pysyny toistaseksi nipussa. Pikkupaineilla voimalinja pelaa vielä raskaassa kelissäki, 0.7 niin alkaa rajotin muistutteleen. Mäessä kääntyilee vähän jaakeasti, pitäs alustaa vähän jaksaa säädellä. Lämpöjen kans ei mitään ongelmia vaikka aika kovaakin oli. Ketjuöljyt vaihdoin kun oli aika huonon näköstä sisällä.
   
  Hemikoo, Jarska77 ja bavo tykkäävät tästä.
 4. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Viikko sielä ruottissaki vierähti, kilsoja ei paljon tullu ku kelit oli mitä oli. Turbokuru jäi taas käymättä, oli sen verran hyvin kaivatettu ja vyöryny ettei meikän hermoila sinne ainakaan tehny mieli syöttää. Ikinä ei ole nuin vähän lunta ollu riksula toukokuussa mitä nyt oli, ihan juhannuskelit ja kuulema sillonki ollu paremmin lunta.
  Kelkan puolesta meni muuten aika mainiosti, mitä nyt tosiaan ihmettelin että niinku ketjun ääntä kuuluis. Öljyt oli vähissä ja kaikinpuolin aika harmaata mössöä ja vähän haiskahti jo palaneelta. Ylävetarilta näemmä pääsee karkaan öljyä, oisko se pikkunen o-rengas entinen tai sitten stefa entinen, vaikka sen stefan uusinki vuosi takaperin. Parhaat puuterit pääsi kuitenki huuatteleen vaikka vähän lyhyeksi kausi jäikin huonon alkutalven vuoksi.
  Jotain laittoa kuitenki jäi ensi talveksi, tuo ketju tarkistaa ainaki ja o-rengas uusia. Etukynkän alapultista oli kierre hukkunu, pysyy paikallaan mutta pääsee vähän heilumaan, niin pitänee kynkät käyttää irti ja alakynkissä tuntu vähän välystäki olevan. Kuutisen tuhatta ajetut holkit sielä on, rasvanipatki löytyy ja kyllä sinne aina sillon tällön on rasvaaki menny ettei ne ihan huonosti ole kestäny.
  Ohjausakselia vois koittaa hipsun siirtää eteenpäin, jos se tuntuu haikealta niin ainaki kattoa tankoa vähän eri asentoon, kanttaillessa tanko menee vähän huonoon kulmaan ranteita ajatellen ja tuntuu jäävän hiukan liian taakse. Nyt ruottiin kääntelin korokepalaa hipsun eteenpäin mutta nousi vähän turhan korkealle ja säätöpala oli tietenki jumissa niin saanu sitäkään siirrettyä matalemmalle. Meni se ihan hyvin ko seisaaltaan ajeli, krossifiilistä.
  Voimalinjaa pitää säätää sitten pikkusen isommille paineille, nyt oli vielä hiukan raskas nuille 0.5-0.6 paineille ja 0.7 kohilla alko jo meneen ylikierroksille. Raskas ja lämmin keli tietenki osasyynä pieneen hitauteen, remmiä en hoksannu kattoa että oliko luistanu tms. mutta ei se siltä tuntunu.

  Ei näemmä kuvia saa lisättyä.
   
  Viimeksi muokattu: 27/5/23
 5. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Pitihän se käyttää tulilla tätäki keksintöä, pikkusen haiskahteli vanha bensa ko virrat kytkin ja eiköhän taas sieltä täältä letkuista ihistele pensaa kartanolle. No plussana oli nesteet pysyny koko kesän sisällä ja muutenki peli niinku palmun alta. Letkujen uusinta tuntuu olevan joka vuotinen kauen alotus.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  tuosta tuli mieleen että ST550 tankin letku ja bensansuodatin pitää uusia.
   
 7. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Jaa mutta onkhan muita yhtä vanhoja rojekteja enää liikenteessä? Kymppivuosiki tuli rojektilla täyteen.
   
 8. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Enpä muista miten vanhoja mutta aikoinaan tuli kirjoteltua sekalaisii projekteihin jonkin verran.
   
 9. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Niin vieläkö se t-catilla t-catti liikkuu? Itellä kerää vanhemmat rojektit vieläki pölyä tallin perukoilla.
   
 10. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Kyllä toinen liikkuu, salvettu vain vakio koneelliseksi. Vanhempi tuntsa odottaa inspistä koneen läpi käymiseen.
   
  M.E.A, Jannne ja Jakelfin tykkäävät tästä.
 11. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Jaa mitähän sitä kannattais nytron moottoriin vaihella samalla ko vaihtelis veivit h-profiileihin ja voishan sitä männätki laittaa ja arp pultit jne...? JE männät vai Wisecoa?
   
 12. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Taisi kaveri ostaaa viimeiset veivit Hämäläiseltä mutta kysäse http://proengines.fi/wordpress/yhteystiedot/ jos vielä saa hommattua, lisäksi männät, venajouset, 10mm kovatpultit, jakoketju, manuaalikiristin ja painin kupit niin kärsii paineistaa liki parikiloa paineistaa.

  Alkaa nytrokin jo liikahtamaan
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 13. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Kyllähän tuo jo liki kilon paineila on holtiton ajaa ku keulaa ei saa pysyyn alhaalla ko ihan vammasilla takapukin paineilla. Tietenki ihan puutereilla mikkään ei riitä, eri asia jos pelkästään suoraan ajelee. Toisekseen jos aletaan meneen paljon yli 300 kaakin alkaa tuo voimalinjaki tarviin päivitystä isommalla kädellä. Tuo ahistin riittää johonki rapiaan 300 kaakkiin niin sen verran aattelin toistaseksi... kunnes tarttuu joku 4 käpäläinen kytkin käteen.... teamin vari.... jne... :cool: No käytän motin pöyälä sitten ko alakaa osat oleen kasassa ja sitte vois miettiä lisää. Mutta siis nuista veiveistä oli kyselyä jo aikasemminki ja pittää kysellä saatavuutta.
   
 14. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Ihan kauheasti ei tarvinu rassata ko yks letkunpätkä pumpulta oli vähän hapertunu, muuten oli kaikki paikallaan, vastahan se viime keväänä oli atomeina. Pyhkäsin katteista pölyt pois ja jotaki suoja-ainetta suihkasin pintaan, vähän meinasi kiiltoaki tulla pintaan. Öljysäiliö on vähän ehtoopuolella, tiputtelee muutaman tipan sillon tällön, pitää etiskellä ehjä tilalle tai voishan sen väsätä kokonaan uusiksi. Tuoretta bensaaki tankissa, ei tartte ko hiukan rasvaa nippoihin ja kävis sutimassa. Keliäki alkaa kairassa olla.
   
  Yoshi tykkää tästä.
 15. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Jaa se oli muuan viikko takaperin vielä rohki hyvät puuterit ja oli tarkotus mennä tällä keksinnölä suikoileen tuone kairaan. No kaveri siinä vieressä kysy ko pihalta oltiin lähössä että käyttääkö jammu vihreätä nestettä, siinä nanosekunnin ihmettelin ja kaveri tuumas ettei käytä kauaa ja osotti kelkan alle. No eihän sitä olis haluttanu pihan ainoalla kunnon vuoriporalla lähteäkkään kauen eeppisimmille puutereille... Ajoin pailakan parkkiin ja lähin kiitola tuskaileen sen kulkemattomuutta ja kankeutta. Hiukan pisti "harmittaan" niin jätin jammun häpeään muutamaksi viikoksi. Sitte rupes vielä lisäksi vitustaan se kiiton kulkemattomuus niin hain pollen titanin ja sitten ajelinki hymyssäsuin menemään. No nyt tuli mieleen ko näytti että lunta tulee vielä ja ruottiinki pääsis lähtemään niin voishan sitä kattoa mitä se piano on syöny, on se kuitenki ihan eri kampe mitä nuo kakkoshaisulit ja vaparit vaikka ikä jo alkaaki painaan. Kuskila toki ikä ei paina mikä jo alkaa seki huolettaan, taantuu tässä vain. Takajäähyltä oli läpiviennin letku löysäny, piti telasto käyttää pois ja samala kattelin että voi hyväntähen, seki on jo (taas)viimistä kautta alla. Öljyn paluuletkuki oli meinanu karata pakoputkea vasten niin seki piti ranuoia takasin paikalleen. Pakkivipuki oli joskus saanu hittiä eikä menny kunnola eteenpäin vaihe pääle, pikkusen piti pajoa niin sai senki taas toimiin. Aikani arponu tuon alustan kanssa niin pittää katella siihen pollen alusta, se on kuitenki lähimpänä vakion kiinnikkeitä ja toimii kyllä hienosti kaiken lisäksi. Saa nähä montako vuotta siihenki menee..

  Pari mutkaa ehtiny käymään näile lumile ja aika kovasti pukannu öljyä huohottimen kautta, pittää vähän seurata että joko se alko huohottaan ylimääräset paineet väärästä paikasta vai oliko vain nuitten yyberpuutereiden aiheuttamaa tukkosuutta ko oli joka paikka täynä lunta ja imupuoli jatkuvasti ihan tukossa. Paluuöljyletkuki tosiaan voinu olla huonosti niin silläki huohotuksen kanssa voinu olla ongelmaa. Voimalinjassa oli progressiivinen helixi ja tiedossa oli että liian jyrkkä loppunen ja painot liian keveät setille, no pelasi ihan mukavasti mutta remmi ei tykänny, pistin taas suoran 43 ja uuen daltonin vihreän jousen.
   
  Hemikoo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua