Nytro Jakelin tapaan, tötteröstä pusikkomoodiin

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 20/10/13.

 1. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Tigittelin jäähyttimestä murtuman ja pri muutaki huonompaa kohtaa ja taaksekki tuli samalla uus jäähy leivottua. Meinasi vähän tehettää nuitten vanhojen alumiinien kanssa hitsailu että sai tiiviiksi mutta niin ne sinne asettu. Muistas kuvia ottaa niin olis varmaan mukavampi kattella projektiaki. No nyt se alkaa olla kohta kasassa. Reittinytrosta lainaan öljysäiliön vielä niin eiköhän niillä taas mennä yks riksun reissu.
   

  Lisätyt liitteet:

 2. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Sinnehän taakse leipoontu yks jähytin lisää ja koko etujäähytin lähti mäkeen, pelkkä paisari jäi paikalleen. Toivottavasti riittää jäähytysteho. Kelkkaki taas nipussa ja kärrylle seuraavaksi ja nokka kohti kohti ruottin tuntureita. Toivottavasti sattu voimalinjasäädöt hehtaarille ettei tarvi kovin paljoa säädellä heti alkuun. Ei ehtiny testaileen enempää lumilla ko sattu ne nesteet ulostautuun. Toki tääläki lunta vielä olis mutta ei nyt ehi kyllä testille.
   
  smauli__ ja Jarska77 tykkäävät tästä.
 3. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Aika hyvin pysyny toistaseksi nipussa. Pikkupaineilla voimalinja pelaa vielä raskaassa kelissäki, 0.7 niin alkaa rajotin muistutteleen. Mäessä kääntyilee vähän jaakeasti, pitäs alustaa vähän jaksaa säädellä. Lämpöjen kans ei mitään ongelmia vaikka aika kovaakin oli. Ketjuöljyt vaihdoin kun oli aika huonon näköstä sisällä.
   
  Hemikoo, Jarska77 ja bavo tykkäävät tästä.
 4. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Viikko sielä ruottissaki vierähti, kilsoja ei paljon tullu ku kelit oli mitä oli. Turbokuru jäi taas käymättä, oli sen verran hyvin kaivatettu ja vyöryny ettei meikän hermoila sinne ainakaan tehny mieli syöttää. Ikinä ei ole nuin vähän lunta ollu riksula toukokuussa mitä nyt oli, ihan juhannuskelit ja kuulema sillonki ollu paremmin lunta.
  Kelkan puolesta meni muuten aika mainiosti, mitä nyt tosiaan ihmettelin että niinku ketjun ääntä kuuluis. Öljyt oli vähissä ja kaikinpuolin aika harmaata mössöä ja vähän haiskahti jo palaneelta. Ylävetarilta näemmä pääsee karkaan öljyä, oisko se pikkunen o-rengas entinen tai sitten stefa entinen, vaikka sen stefan uusinki vuosi takaperin. Parhaat puuterit pääsi kuitenki huuatteleen vaikka vähän lyhyeksi kausi jäikin huonon alkutalven vuoksi.
  Jotain laittoa kuitenki jäi ensi talveksi, tuo ketju tarkistaa ainaki ja o-rengas uusia. Etukynkän alapultista oli kierre hukkunu, pysyy paikallaan mutta pääsee vähän heilumaan, niin pitänee kynkät käyttää irti ja alakynkissä tuntu vähän välystäki olevan. Kuutisen tuhatta ajetut holkit sielä on, rasvanipatki löytyy ja kyllä sinne aina sillon tällön on rasvaaki menny ettei ne ihan huonosti ole kestäny.
  Ohjausakselia vois koittaa hipsun siirtää eteenpäin, jos se tuntuu haikealta niin ainaki kattoa tankoa vähän eri asentoon, kanttaillessa tanko menee vähän huonoon kulmaan ranteita ajatellen ja tuntuu jäävän hiukan liian taakse. Nyt ruottiin kääntelin korokepalaa hipsun eteenpäin mutta nousi vähän turhan korkealle ja säätöpala oli tietenki jumissa niin saanu sitäkään siirrettyä matalemmalle. Meni se ihan hyvin ko seisaaltaan ajeli, krossifiilistä.
  Voimalinjaa pitää säätää sitten pikkusen isommille paineille, nyt oli vielä hiukan raskas nuille 0.5-0.6 paineille ja 0.7 kohilla alko jo meneen ylikierroksille. Raskas ja lämmin keli tietenki osasyynä pieneen hitauteen, remmiä en hoksannu kattoa että oliko luistanu tms. mutta ei se siltä tuntunu.

  Ei näemmä kuvia saa lisättyä.
   
  Viimeksi muokattu: 27/5/23

Suosittele tätä sivua