Ockelbo

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä -valopää-, 18/1/06.

 1. jallu80

  jallu80 Well-Known Member

  Jotakin on saanut selviteltyä. Eli kytkin on Nordtrack ja sen korjaaminen jokseenkin hyödytöntä. Mutta pitää sen kimpussa hiukan puuhastella. Mutta mikähän on tuon "viimeisen" vetopuolen läskiremmin mitat? Jos hommaisi penkin alle jemmaan semmosen.
   
 2. Leekare

  Leekare Well-Known Member

  Ockelbo Poro Deluxe tuli pihaan ja heti remonttia. Valot pelas n. 10 sekuntia pätkien, sitte sammui kokonaan. jännitteensäätimen kohdalla ruostetta melkoisesti, yks johtoinen. Oisko täällä jääny ehjää säädintä?

  Toisen suksen vuotsolaisen kiinnitysmekanismiä (ohjainrautaa) ei ole. Eli sukseen hitsattu 2 pulttia ja vuotsolaisen läpi meni ruuvit. hiekkatiellä kun ajelin, meni ko pultit poikki ja vuotsolainen ei ole kuin etupultilla enää kiinni. Oisko helpoin vaihtaa koko suksi uuteen, räpeltämättömään, jossa olisi vielä ohjausrautaa, löytyisikö sellaista täältä?

  Mikuni ei saa pensaa jos ei pumppaa käsipumpulla joka on letkun tankin päässä. Pensapunpun kalvot lienee menneet, Löytyisikö ehjää pumppua?

  Rovaniemellä.
   
 3. jallu80

  jallu80 Well-Known Member

 4. TmMp

  TmMp Well-Known Member

  Löytyy toki käytetty pumppu mutta ei uusikaan kallis ole..
   
 5. jaskap

  jaskap Iso vehje jalkain välissä jo vuodesta seitenkaks

  Ja korjaussarja vanhaan pumppuun saattaa olla vielä halvempi, jolloin se voi olla parempi kuin uusi. Tai ainakin parempi kuin uusi käytetty.
   

Suosittele tätä sivua