Ockelbo

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä -valopää-, 18/1/06.

 1. Mrjani

  Mrjani Well-Known Member

  Pienenpiä kaasareita kun ei talossa ole 36 ja 38 ja 41 on vain. Nyt pääsiäisvärissä alkaa olla okkeli pikkuhiljaa, orikinaalia en tee vaan ihan käyttöpeliä (reen vetoa ja hupia) taakse vielä pitää akseli väsätä joko 635 lynkeröstä tai 520 stä. Tosin 520 on 50 cm matto ja 635 on 60cm joten varmaan siitä suoraan parempi ku akseli on 60cm? No eniveis vielä on se penkin runko maalaamatta ja tarakka+sukset ‍
   
 2. Mrjani

  Mrjani Well-Known Member

  Kuvatus.
   

  Lisätyt liitteet:

 3. Vikakoodi

  Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

  Oma Ockelbo 300:nen käväsi hiekkapuhalluksessa. Nytkähti projektinakin taas vähän eteenpäin. Jos sitä vuoden päästä jo keväthangilla ajelisi. :rolleyes:
   

  Lisätyt liitteet:

  Mrjani ja T-Cat tykkäävät tästä.
 4. PKS90

  PKS90 Well-Known Member

  Tietääkö kukaan mistä saisi ockelbo 6000-83vm. variattorin ja kytkimen jouset sekä kulutus osat ?
   
 5. Vikakoodi

  Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

  Löytyisikö täältä apuja Ockelbo 300:sen jatkoperään liittyen. Pääseekö jatkoperä "tipahtamaan" ilman rungossa olevaa alatukea, jonka päällä kumirinkula lepää? Vai riittääkö tuo lyhyemmän mallin Ockelbon alkuperäinen lyhyt tuki?

  Jos löytyy kuvia teidän Ockelbon jatkoperistä, niin saa laitella malliksi.
   

  Lisätyt liitteet:

 6. HooÄr

  HooÄr Well-Known Member

  Oliskohan kellään tietoa mistä löytyisi 8tonniseen uusi jarruvalo katkaisija?
   
 7. PKS90

  PKS90 Well-Known Member

  Olisi tarvetta 6000 -82vm okkeliin vaihdelaatikon kylkeen tulevalle nopeusmittarin pyörittäjäsysteemille sekä jarrusatulalle ja jarruvalokatkaisijalle. Jos joltakulta löytyy ylimääräisenä niin olisin kiinnostunut ostamaan.
   
 8. Vikakoodi

  Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

  Oma Ockelbo 300:nen edistyy pikkuhiljaa. Kuomun tarrat sain juuri laitettua tilaukseen.:cool:

  IMG_20221014_174334.jpg
   
  karjal tykkää tästä.
 9. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Kopsakka peli.
   
  Vikakoodi tykkää tästä.
 10. PKS90

  PKS90 Well-Known Member

  Olisiko kellään kuvan mukaista 6000 jarrusatulaa ja jarruvalokatkaisijaa ylimääräisenä?
   

  Lisätyt liitteet:

 11. MehtäKopone

  MehtäKopone New Member

  Hellou! Tuli hommattua huutokaupasta 4500 ockelboo ja oisko joku -89 vuoden malli. Mistähän sitä siihen löytäisi räjäytyskuvia tai manuaalia? Mitään papereita ei tullut mukana, mutta kilvet oli istuimen alla.
   
 12. Smirkelimies

  Smirkelimies Member

  Seuraakohan tätä ketjua nykyään kukaan?

  Minusta tuli sattuman kautta Okkeli-ukkeli. Sain sukulaiselta Ockelbo 3500:sen.
  Siihen tilattiin varatela uutena Ruottista kun niitä vielä sai. Olen vähä harjotellu ajamaan umpisessa mut kovin helposti kelkka kallistuu ja kyyti lopahtaa. Pitää harjotella.

  Olen päässy ajamaan myös tutun 6000:lla Okkelilla rankasavotassa. Se onki aika paljon kankeampi ja raskaampi veturi.

  Nyt olen kahden vaiheilla, pitäskö 3500:sen vai hommaisko Lynxin syncron, ehkä 3900:sen. Olis omaa pienen rangan ajoa muutama kuutio lyhyen matkaa. Jäljet olen jo polkenut ja kelkan mukana tuli kevyt itse tehty parireki luistavilla muovitetuilla suksilla. Toisaalta Okkeliin ei o mennyt minun rahaa euroakaan. Hyvin käynnistyy ja toimii (paitsi valot)

  Onko kokemusta reen vedosta pikku-Okkelilla? Kokoluokka vastannee Lynx 250:stä. Jaksaako kun ei o alennusvaihdetta?

  Jos löytäis osiks vaikkapa Fighterin, käykö sen kone ja loota helposti 3500:seen? Tykkään sinänsä pikkukelkan näppäryydestä, kääntyy eri helposti jos vertaa 6000:een. Pakittomuuteen tottuu, ei muuta ku suksista kiinni ja keulaa sivuun jos on este edessä
   
  MehtäKopone tykkää tästä.
 13. MehtäKopone

  MehtäKopone New Member

  Ei ole hirveästi toimintaa tällä sivulla enää, mutta kirjoitellaan silti.

  Ekat ajelut otettu omalla 4500:lla ja onhan tuo eri hyvä peli kun vaan pitää lumen pinnalla tuon vehkeen. Ei kyllä hirveästi haittaa vaikka uppoaakin kun aika "kevyt" tuo on kumminkin nostella. Pakki ei itsellä toimi niin pitää sitä tutkia kesällä enemmän. Sen verran sitä vaihdelaatikkoa aukaisin ja on kokeiltu ettei pakki mene päälle jostain syystä eli on jotenkin "jumissa".

  Täällä kuopiossa on sellainen vanha perheyritys kuin voimakone.fi, joka tekee nettikauppaa vanhoilla osilla, niin näkyy ookkeleihin olevan jonkun verran osaa ja räjäytyskuvaa kirjana. Et sieltä jotain näkyy löytyvän. Pitää ostaa muuten muovisukset alle niin kokeilee että onko niistä mihinkään hyötyä. Auttaisiko tuohon kallistumiseen? En tiedä mutta kokeillaan.
  Pitäisiköhän nuo suksien sylinterit pitää sitä jotenkin jäykempänä, kun nyt ne on ihan rempulat? En tiedä mutta tutkitaan ;)

  Jospa tää vähän edes aktivoituisi niin ei kuihtuisi pois, kun aika vähän muutenkin on apuja saatavilla kyseisistä vehkeistä.
   
 14. Smirkelimies

  Smirkelimies Member

  Naapurilla ois joutilaana 6000:nen okkeli josta on suunniteltu tekniikan siirtoa minun 3500:een okkeliin. Syynä se että löysin omaan toisenkin varatelan ja naapurilla on työkelkkana alennusvaihteellinen 6000:nen johon jäisi sitten varatela purettavasta yksilöstä. Purettavassa ei ole alennusvaihdetta.

  Ollaan ajateltu että jos siirtäisi pelkän koneen, ehkä 3500:sen välitys voisi vastata jollain tavalla työkelkan ykköstä, vai miten lie. Vois kai siihen ostaa erikseen jonkun vaihteistonkin. Mut kelkkojen rakentelu on tuntematon alue. Torissa on 6000:sen vaihteistojen myyjä tässä maakunnassa, ehkä sen sais ympättyä settiin.
   

Suosittele tätä sivua