Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  siellä YK-pudis välillä ois lunta kovastikin lanaa varten jo, ojat on teräviä joihin sitä lunta ois kiire saaha ennenkuin monet ranteet murtuu ::)
   
 2. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Ja Muhokselta oltiin yhteydessä että silta Koivuojaan saadaan tulevana kesänä. Se toinen paha oja Korkalovaarasta hieman Ylikiiminkiin päin olevalla sähkölinjalla saanee rummun samalla.
  Kelkkareittillä jokainen murtaa ranteitaan omalla vastuulla, olipa se virallinen eli viraton, joten ajellaan varoen ja etenkin kun huomataan että ajetaan lanaamattomalla reitillä. Aikataulun mukaan mennää lanauksissa, joten ajellaan ja naatitaan, lana liikkuu kellonympäri omaa tahtiaan ja tekee reiteistä tylsiä ajella, vai miten se oli :D
  Poliisi soitti tänään ja kertoi että valituksia on kohtuuttomasti pyörätieajeluista sekä peltofreeridekuskeista ja olivat partiossa antaneet jo useita maksumääräyksiä sekä pyysivät tarkistamaan muutaman kohteen josko kaupunki oli korvauksia lisäksi vailla. Madekosken sillankupessa oli peltoa jo polettu kiitettävästi ja maanviljelijä oli ilmoittanut asiasta poliisille joka oli jälkiä seuraamassa josko saisi ajelijan vastuuseen, mutta nyt vetivät vesiperän kun oli liikaa jälkiä, aikoivat kuiten ottaa paikan erikoistarkkailuun. Joten pysytään niillä merkityillä reiteillä että ne saadaan säilytettyä. Se mihin vallattomuus jotaa, nähtiin jo tuolla Oulunlahdessa ja en usko että kukaan haluaa tuon toistuvan muualla reitistössä.
  Tuumii Waari.
   
 3. ärär

  ärär Ärär

  Vs: Oulun reitit

  EI voi kun ihmetellä nuita saatanan vatipäitä jotka kusee omaan taskuun ja samalla muittenkin. Vittu että pistää tympäsemään noitten maanomistajienki puolesta tämä touhu. Saatanan torvelot niitä talikkoja, kohta oo minkäänsortin reittiä suuntaa jos toiseen. Onko se hauskaa kun kielletään reittiajelut täällä ja veä kärryä joka viikonloppu jonnekki hevonvitun jeeraan ja lähe lasettaa sinne missä ei jeesuskaa kehtaa ilmestyä. JOs te talikot tätä foorumia luette ja tunnetta piston peräreiässä niin heittäkää ne kelekat vaikka ruottalaisille ruffridaajille ni net osaa paremmin niillä ajaaki. Saatanan saatana.... Emminä vihanen oo vaa kuha sanon. Tämä maa ku on niin tiukkapiposta kansaa kaikkien sääntöjen puitteissa niin koittakaa jo tajuta että reittien ulkopuolelle ei oo asiaa. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
   
 4. skidoo500mxz

  skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

  Vs: Oulun reitit

  Oulunlahdesta puheen ollen,tänään töistä kotiin ajaessa joku kelkkailija sielä pellolla taas ajoi.Ihme sakkia! :mad:
   
 5. Hra XC

  Hra XC Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Jos se oli maanomistaja?
   
 6. masap

  masap watercross mxz 600 #171

  Vs: Oulun reitit

  Onhan patikolla hyi.... Tai on lana kulkenu ouluntulli muhos välin vaan eipä oo tuo jäätyny patikko palio tasottunu
   
 7. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Vs: Oulun reitit

  Olihan tuota jääli kiiminki suunnallakin betoninkovaa patikkoa loputtomiin. Tuli pullukalla hiki ;D Milloin lie täälläpäin lana vierailee?
   
 8. HKa

  HKa Lynx Rave RE 600 E-TEC vm. 2012

  Vs: Oulun reitit

  Oliko tuore lanaus vai se viime viikkoinen?
   
 9. unu

  unu Polaris

  Vs: Oulun reitit

  On se kuulemma toisee kertaa vedetty, mut ei oo kaikkea saanu pois.
   
 10. jones-

  jones- Nytro SE

  Vs: Oulun reitit

  Jos tuo aikaisemmin postattu aikataulu pitää kutinsa, niin Sammalkangas-Kiiminki lanattaisiin ensi viikolla.
   
 11. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Vs: Oulun reitit

  Jep, eipä taida kelitkään lauhtua ennen sitä. Nyt on kyllä niin jäistä pattia että tuskin lanalla tasottuis.
   
 12. Hra XC

  Hra XC Well-Known Member

 13. joelm

  joelm Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Mistäpäin kempeleen kelkkailijat siirtyvät reitille vai meettekö suosiolla kärryn kaa ot-nesteelle? ::) paljon uria näkyy jokapuolella kempelettä mutta en ole jokaista jaksanu uraa seurailla.

  Muutaman kerran ite mennyt junaradan vartta ouluun päin, ristisuon metän läpi motarin varteen ja sieltä ot nesteelle. Mutta nyt oli maanomistaja(?) käynyt kaatamassa risut ja puut jokaisen laittoman uran päälle ristisuon ja moottoritien välillä. Harmillista kun asutusta ei ollut lähellä että olisi ketään ns. haitannut muutaku maanomistajaa. Noh täytyy olla ajelematta sielläpäin :)
   
 14. Arsi

  Arsi '22 Rave RE 850

  Vs: Oulun reitit

  Itse vien suosiolla kärryllä Ouluntulliin, vaikka asun lähellä. Pieni vaiva siitä, että ei suututa elämäntapavalittajia.
  Olen lenkkeillessä pannut merkille, että Ouluntullille on tultu Kempeleestäkin kevyenliikenteen väyliä sladitellen puolelta toiselle.. Kaikki tällainen hölmöily lisää riskiä sille, että joku kaunis päivä virallista reittiä ei ole edes tankille Ouluntulliin, joten koittakaa käyttäytyä ihmisten ilmoilla niinkuin kuuluu. ;)
   
 15. joelm

  joelm Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Näinhän se on. Yksikin kelkkailija saattaa pilata kaikkien maineen. Tuolta aikasemmin mainitsemastani "reitistä" ajettiin jo parikymmentä vuotta sitten ku olin pikkupoika. Sen verran tein tiedustelua että tuolla missä oli puita kaadettu "reitille" niin onkin kunnan maita ja taitaa olla kiusallaan kaadettu. Tai sitte jo ovat alkaneet raivaamaan metsää pois kun tämän vuoden puolella pitäisi tulla se uusi moottoritien ramppi siihen ouluntullin ja kempeleen väliin.

  Kempeleestäpäin kun tullaan niin ennen ouluntulli vasemmalla puolella olevalla pellolla, reunassa on lupa ajaa mutta ei vaan enään pääse sinne mistään ;D noh ei muutakon kelkkaa kärrylle tästä lähtien ;)
   
 16. H-pux

  H-pux SBA 650

  Vs: Oulun reitit

  Löytyisikö ajoseuraa sunnuntaille 25.1. ?

  Yv:llä yhteystietoja.
   
 17. hannu80

  hannu80 Polaris Rush 800 Pro R

  Vs: Oulun reitit

  Ite oon ajanu junaradan vartta vanhan aseman ohi tuhkasellille päin Zatelliitin jälkeiselle pellolle ja sen reunaa moottoritien varteen. Moottoritien varttapitkin Ouluntulliin. Tuosta Meltexin kohalta sillan alle asti joku ukko on aina käyny taivuttelemassa puita ja oksia uralle, aina välillä on miehen pään kokosia kiviäki ilimaantunu esteeksi.. tuostahan pääsee radan vartta pitkin Tupokseenki... En oo nyt kahteen talaveen koittanu kumpaankaa suuntaan. Lauantaina olis tarkotus mennä kärryllä Ouluntulliin. Ei vaan oo kippiä, onneksi on penkat minkä päältä saa kyytiin takasi..
   
 18. jöpö

  jöpö Member

  Vs: Oulun reitit

  Lanattu Ylikiiminkiin päin.
   
 19. p.i.t

  p.i.t Kiilakotelo 08

  Vs: Oulun reitit

  jaahas. huomenna taas pitää vissiin käyä kaljamahaa jäähyttämässä. Tohtiko tuonne kiekonmajan parkkikselle kelkkamiesten mennä kärryineen vai tuleeko sauvasta otsaan? yleensä lähteny otullista mutta nyt vois tehä poikkeuksen
   
 20. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Vs: Oulun reitit

  Soramäentien kupeella (Korvensuoran Polvikangas, Lohja Ruduksen sora-aseman vieressä) pelkästään kelkkihemmoille tarkoitettu P-alue ja reitille pääsee suoraan kärrystä.
   

Suosittele tätä sivua