Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Vs: Oulun reitit

  Ei ehkä reittiin niin kuuluva, mutta käytiin tänään testaan ouluzonen rataa kelkoilla. Kelkoille rata tämän talven. Hyvä rata kelkalle ei ehkä niin snowcrossia vaan vähän enemmän crosscoyntry tyyppistä/ enska tyyppistä. Oli kyllä hyvä ajaa.
   
 2. jdxi

  jdxi Ski-Doo MXZ Renegade X 600 SDI -06

  Vs: Oulun reitit

  Tuli ajeltua OT-YK-Muhos-OT. Reitit aika patilla paitsi Seluskalta Muhokselle oli hyvä pätkä.

  Väliltä Muhos-Ouluntulli löytyi reppu reitin viereltä, poimittiin matkaan ja toimitettiin Ouluntullin Nesteelle josta sitä voi tuntomerkkejä vastaan tiedustella.
   
 3. sixpounder

  sixpounder Lynx BD RE 3700 800R E-TEC -15

  Vs: Oulun reitit

  Oli ihan hyvää vaihtelua perus reittiturraukselle tuo OuluZonen rata, tiukkaa mutkaa ja pieniä hyppyreitä välissä. Jos sitä viikonloppuna uudestaan sinne...
   
 4. MxZ-600X

  MxZ-600X Lynx Rave 600 -10

  Vs: Oulun reitit

  paljonko tämä lysti makso päivältä?
   
 5. Hankisääski

  Hankisääski Vintage

  Vs: Oulun reitit

  Näyttäisi hinnastossa olevan 30€/3h per rata

  http://www.ouluzone.fi/7
   
 6. eak10

  eak10 Member

  Vs: Oulun reitit

  Päivää!
  Mite se on, joudunko linnaan jos ajan patelan sahalta reitille sillai en urku auki? Näytti jälkiä menevä sen verta.. Vai ajeleeko väki suoraan merelle ja siittä puttaalle päi?
   
 7. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Ei kait siellä ole reittiä likimaillakaan joten taitaa olla paree kun lähtee meren suuntaan.
  Nyt on lunta ja reitit hyvässä kuosissa, kannattaa kuitenkin tämä lumisateen jälkeen olla hereillä, tykky on saattanut taivutella ja kaataa puita reiteille. Kierrän koko reitistön seuraavien päivien aikana ja tarkistelen sekä raivailen reitit auki. Pudiksen suuntaan käyn mittomassa myös jäät, josko niihin olisi saatu vahvuutta joka helpottaisi lanan kulkua.
  Tuumii Waari.
   
 8. Mattipolle

  Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

  Vs: Oulun reitit

  Hei Waari:) Olisipa hienoa päästää perjantai aamuna ouluntullista kohti ylikiiminkiä ja edelleen pudasjärvelle kun tietäisi ennakkoon että oot reitit tarkistanu ja että jokipaikat on turvallisia ylittää...Onko ylikiimingistä missä kunnossa reitti pudikselle? Kantaako jäät? onko reitti muuten missä kuosissa yleensä? Olisiko kukaan lähössä seuraksi perjantaina? Starttaan aamusella noin klo:9 reikäreikä o-tullista...Ensin YK:hon ja edelleen pudikselle,syötteelle,rytinkiin,ranualle,rolloon...
   
 9. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Pudikselle päin on jo kahestikin ajettu YK:sta pari viikkoa sitten, lanattu ei ole mutta kyllä jäät ainakin meiän kelkat kantoi.

  Varoo vaan ojia ettei niihin kovin syötä, jyrkkiä penkkoja.
  +yksi silta rikki pudasjärveltä päin tullessa ennen juustolan risteystä, se kierrettiin ojan pohjan kautta joka oli jäässä.
   
 10. Mattipolle

  Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

  Vs: Oulun reitit

  Hejsan:)

  Ok...eli reitti on ajokunnossa:) Tarkoitan että ei vissiin oo sikapatilla? Mulla kun matkaa tulee liki 400 km perjantaina...vässyy muuten ukko. Nyt kun sataa lumia kivasti niin voi olla hienoa ajella...kova pohja ja uutta päällä:) Oliko se juustolanhaarassa oleva oja paha? Ettei kaarra täysillä rytelikköön?...Oliko siellä kyltit kohdillaan? Ettei aja vikaan...osa porukkaa kun saattaa ajella "omia uria" niin eksyy kun ei ole niin tuttu reitti...muutama talvi sitte yhesti eestaas menny sen välin...miten pääsee YK:sta sen alkupätkän...onko ojat ok?

  Ja jos joku tietää waarin puh.numeron niin sanokaa...saa ajantasaista dataa reitin kunnosta jne...ja voi ilmoittaa jos jotakin huomautettavaa on reitillä...

  Oliko kukaan lähössä mukaan ajeleen...? Pe aamusta?
   
 11. Juha88

  Juha88 8000 RR

  Vs: Oulun reitit

  Aika pitkän pätkän meinaat umpisia puhkoo ;D ;D Meinaan et ei oo varmaan juurikaan pe aamuna ajeltu yk-pudis väliä ja voip olla että Ranuan suuntaanki on 20-30 cm uutta lunta reitillä. 8)

  http://www.foreca.fi/Finland/Pudasjarvi
   
 12. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Vs: Oulun reitit

  jos katot OIKEEN tarkasti Waarin kirjotusta, niin eikös tossa alareunassa numero luje ihan selvästi ;)
   
 13. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: Oulun reitit


  Ainahan se reissu on suuri seikkailu. Ojat, suot, tiet, ym yllättävät tilanteet jotka tulee eteen. No, seikkailuun vaan pää pystyssä. Ja valmiina ottamaan vastoinkäymiset eteen.

  Perjantai Aamulla kone käyntiin ja menoksi.

  Mr Cool
   
 14. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Joo kyltit on pääosin mitäsattuu jos on kyltit ees näkösällä, mekin eksyttiin pari kertaa kun lumi oli peittäny jäljet eikä jätkänristejä ihan aina näe seuraavaa varsinkaan soilla ja sateessa.
  Kyllä se siltahomman näkee pudiksen suunnalta jos ei kovin oo lunta päällä, sillasta siis puuttuu joku lankku toiselta laitaa joten sukset ainakin pari viikkoa sitten sai ajettua sillan alle joten jos siihen 60 tulee niin 60 myös jatkuu mutta vain kuski.. ;D

  Vähän kova sana on 400km tuolla kelillä työntää mutta päivähän on pitkä ja kelkoissa valot ;)
   
 15. Mattipolle

  Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

  Vs: Oulun reitit

  Juu tarkoitus olis lähtee työntään perjantaina...kiitos porukalle ku mun pikku "offtopicci" on saanut vastauksia ja ja jopa kannustusta pukomaan reittiä muille ensviikonlopun pulkkailijoille...ja jos kiinni jään niin kyl varmaan joku perjantaina hurauttaa samaa jälkee niin saa tulla lapioimaan kaveriksi:) Waarille ois siinä siis pikkuse hommaa jos sais viitoituksen iskuun...ei ajelis mattipolle eksyksiin...
   
 16. villeer

  villeer Ski-Doo MXZ X-RS ID 600R -19

  Vs: Oulun reitit

  Laitetaan tämä vaikka tänne... olkaahan varovaisia pimeällä, ettei käy kuten tälle kaverille :eek::
  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/harvinainen-hirvikolari-utajarvella-moottorikelkka-tormasi-isoon-elaimeen/687994/
   
 17. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: Oulun reitit

  Niin. Suuri seikkailu odottaa kohti Pudista.

  Vuonna miekka ja kirves saapuivat kissalan pojat luokseni ja ihmettelivät kuinka Oulusta pääsee Pudikselle kelkalla? No, lainaan oma GT-kartta omilla reiteillä. Palauttaessaan karttaa kehuivat kuinka helposti olivat osanneet. Niin ja koko reitillä ei ollut yhtään kelkkareittimerkkiä?
  8)

  Mr Cool
   
 18. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Kyllä sinne Pudikselle on merkinnät niille kuuluvilla paikoillaan Oulun puolella, se miten ne jatkuu Pudiksen puolella, siitä en ole tietoinen kun paliskunnan rajalla teen uukkarin. On yksi paikka suolla josta joku paikallinen ura jatkuu suoraan ja reitti kääntyy 90 astetta vasempaan josta Waarikin ajoi suoraan kun sinne meni ainoat jälet, mutta heti metsään tullessa huomasin että tämä ei voi olla reitti kun on niin kapea ränni eikä ole raivattu leveäksi. Siihen voisi selvyyden vuoksi nuolen lisätä.
  Vesistöt kyllä kestää kelkat mutta tampparia ei vielä, notta hyvää matkaa puuterissa, kivaa on varmasti kun vaan varaa aikaa ja huolehtii että bensat riittää :D
  Tuumii Waari.
   
 19. kata93

  kata93 New Member

  Vs: Oulun reitit

  Ajeltiin tänään OT-Muhos-Ylikiiminki-Kiekonmaja-OT ja lenteli laukusta tavarat reitille joten jos näkyy ensiapulaukkua, kahta puukkoa tai pipoa niin hihkaskaa tähän suuntaan! Olis enemmän kuin mahtavaa saada tavarat takaisin 8)
   
 20. christmass village

  christmass village Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit  Pistä nainen asialle, mene itse perässä. Eli puukko on arvokas Martini merkkinen puukko tummalla terällä ja kahva vihreä. Ensiapulaukku oranssi kelkkailijan selviytymispakkaus. Toinen puukko on halpis. Mahdollisesti noin 3-10 km kiekonmajasta yk tullessa on ainakin jotakin, sillä siinä tunsin jonkun osuvan minuun, mutta ajattelin että oksa se oli. Kelkassa siis tuulilasi laukku joka jäi juomatauon jälkeen aukin. Perän laukussa taas oli tullut reikä. Ilmoitella voi 0400 410 201 jos löytää, muutaman kympin voin nakata ja tuo puukko on noista se tärkein.

  YK-Muhos pätkä oli muuten aika makeassa kunnossa!
   

Suosittele tätä sivua