Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

 1. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Tuli postissa uus pornolehti ja siinä luki noin. :D
   

  Lisätyt liitteet:

  LittleSnowman, rupsu, Vilbur ja 2 muut tykkäävät tästä.
 2. jumo

  jumo Well-Known Member

  Eipä ollu uuessa mittaristossa vielä karttaa ollenkaan.
   
 3. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Onneksi ei. IMO ellei tule kosketusnäytöllistä esim. android pohjasta mittaristoa/käyttöjärjestelmää mihin voi play kaupasta ladata karttasovelluksen kuin sovelluksen (esim. bbark) niin ei ne kartat tule toimimaan edes välttävästi järkevään hintaan. Ainakin ite toivon ettei kelkkavalmistajat käytä ihan hirveästi aikaa ja rahaa omien karttaohjelmien värkkäämiseen vaan keskittyköön ihan muihin juttuihin.
   
  Viable ja Fudge tykkäävät tästä.
 4. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No sillähän ei tee sitte yhen mittään vielä.. Saa nähä keksiikö ne nuihin meille oikiat ja hyvät kartat vai vieläkö pittää ottaa varmanpäälle että saa kartat ja ruuvata garmini kiini
   
 5. Make76

  Make76 Rave Re -21, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  Mikä ero noissa uuskoppasissa on Indy Xc:n ja Vr1:n välillä? Iskarit ja mittaristo, onko muuta?
   
 6. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Ite kyselin 5v takuuta kuulemma männät on kuluvia osia, että vissii joutuu tietys km vaihtaa. Kuulemma tarkentuu myöhemmin.
   
  Hemikoo, Rautane ja Fudge tykkäävät tästä.
 7. jumo

  jumo Well-Known Member

  No miksi ne laittas tuommosen ja jättäs kartan pois. Suomessa on maastokartta aineisto ilmainen, eli jonku pitää se sisään koodata
  Taisin tuon keskustelun kuullakki, sehän tulis takuun voimassaololle pian hintaa...
   
 8. Aksu92

  Aksu92 Boondocker 4100 -20

  Oon ymmärtäny tuosta karttahommasta, että se mittaristo ei paskan järjestelmän vuoksi mahdollista mitään sen kummempia karttoja. En tiedä sitten onko siinä mittaristossa huonosti tehoja vai vähän muistia tms.
   
 9. Rautane

  Rautane 162HC ja 600 xp-summit

  Männät, ketju, vetari jne ennakoivasti huolto-ohjelman mukaan 3000km välein vaihtoon tai takuu päättyy:D
   
  Jannne ja Fudge tykkäävät tästä.
 10. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Tulee ihanan halpaa tuosta pollen pidosta mikäli muutenkin säilyy tuo älyttömän lyhyt huoltoväli :D
   
  Rautane ja Fudge tykkäävät tästä.
 11. jumo

  jumo Well-Known Member

  Idd vai tuo uus 7s. Mie tarkoitin että tuo uus mittaristo oli vielä ilman karttapohjaa.
   
 12. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Ei ollut muuta eroa.
   
  Make76 tykkää tästä.
 13. Aksu92

  Aksu92 Boondocker 4100 -20

  Tarkoitin siis IDD:tä.
   
 14. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Uudessa isossa mittaristossa on pohjalla semmonen jonkulainen kartta. Kyllä me löydettiin siitä ihan korkeuskäyriä ja vähä muutakin dataa. Eli tarkkuus on aivan eriä mitä oli IDD:ssä. Valmistaja pyrkii saamaan tuohon myös Pohjoismaiden kelkkareitit. Näissä on vain se ongelma, että niihi tehään pirun paljon muutoksia jatkuvasti, niin päivitys aiheuttaa työtä. Mutta nämä on tekeillä ja jos saavat homman onnistuun tulee nuo reitit tulevaisuudessa tuoho mittaristoon.
  Nykäsen Seppo vahingossa teki jotain sen mittarin kans, ja siinä näky hetken aikaa tosi tarkka maastokartta, joka oli vissiin Jenkkilästä. Mutta se osoitti, että potentiaalia tuossa on kyllä. Pitää vaan ootella mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
   
 15. julli

  julli rmk

  onko se 1600 vai 3200 huoltoväli. ei kai se nyt ihan älyttömän lyhyt ole? polle vielä kohtuu helppo/nopea huoltonen niin ei mene mahottomia euroja huoltoihin
   
 16. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Remmivetoisten huolto ei kait edes paljoa maksa, kun ei tarvi ketjuölppää vaihtaa. Tämäkin toki palvelee vain umpisenmalleja. Myös puhutut männänvaihtovälit takuun säilymiseksi palvelee umpismaureja. Jos vaikka 5tkm vaihtoväli, niin siihen saa keskiverto Mauri huudattaa rinteessä tuon 5v takuun ajan huoletta.
   
 17. jumo

  jumo Well-Known Member

  Ainaki tuo Asssult Matryxin mittari eilen näytti puhtaan valkoista, kauas ko zoomas niin näky maiden ääriviivat. Uskon kyllä että varmaan laitteessa on valmiudet karttoihin kunhan ne joku koodaa. Mutta tietenki tuommuusten kanssa ois paras ko ois tosiaan avoin Android (tai se toinen, mikälie)
   
 18. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Se varmaan riippuu mitä karttoja sinne on ladattu. Mutta kyllä siinä haaparannalla löytyi jotain korkeuskäyriä tms siitä kartasta. Se näytti aivan ookoolle. Mutta oli miten oli. Tuo karttahomma on työn alla. Nyt on kuitenki näytössä resoluutiota tarpeeksi ja laitteessa tehoa riittävästi.
   
 19. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Manuaalin mukaan nopeasti vilkaisin niin toisella merkillä tulee vasta ensimmäinen huolto vastaan niin polle ollut jo kolmesti huollossa. Sen jälkeen näyttää olevan 1600km
   
 20. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Määpä luulen jotta tulee kilsa- tai tuntimittarin mukaa huollot. Ei ne pållella voi olla niin pöljiä etteivät tuommoista ois osannu huomioida
   
  Rautane tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua