Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

 1. jumo

  jumo Well-Known Member

 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Penkki on paljon kapiampi ja jonku verran matalampi. Ei ota enää sääriin samalla tavalla. Tämä tekee ajettavuuteen ison eron. Eikä tankissa ole niitä pirullisia ulokkeita jokka hakkaa säärien sisäpintaan.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 3. Hesba

  Hesba 155 2,6” Khaos

  Kuskin tiloihin itte otin kantaa, siihen kuuluu myös penkki ja tankki matryxessa jokka ovat kapeammat kuin axys kopan reittipeleissä, nämähän kuuluu sit taas vähä takarungon päälle.
   
 4. Hesba

  Hesba 155 2,6” Khaos

  Nii joo ja pitkät protot näyttää tulleen 10-74 kytkimen puntilla, muut palikat samat ko aiemmin, liekköhän tuo nyt se paljon kehuttu uus sealevel säätö mikä on ohjekirjassa ollu jo tovin.
   
 5. jumo

  jumo Well-Known Member

  Kiitos, tätä just meinasin että erot esiin ;) Tuo on pieni mutta varmasti tuntuva parannus. Penkkiä kaventamalla voi tuota Axystä kuulemma parantaa mutta tuo oli se minkä eka umpisreissulla huomas " Ei ttu, tämä on länkkäreille tehty jenkkimalli !" Kuva on eri kulmasta joten ei sillä voi suoraan Axys / Matryx eroja nähdä. Vähän tuo Axys kuva valehtelee, tankki on kyllä telatunnelin levyinen, kuvassa näyttää että ois leveämpi selkeästi mutta näyttäs että Matryxissä ois oikeasti tuo tankkiki kiilamaisempi.

  Hyvä juttu on tuo.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 6. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Ite olin viemässä heti penkin kavennukseen ja keulasta madallettavaksi, ko viime vuotisessa oli kavennettu penkki valmiiksi. Mutta ko pari reissua ajeli niin alko tunnostaan että tankki se enempi haittaa mitä penkki, että jos penkin kaventaa niin sitte jalka painaa tankin kylkeen.

  Matryxiä mitä kävi päällä hyppimässä niin tankki+penkki vaikutti kyllä hyvältä, jalkakotelot jotenki ei niin mieluisan tuntoset ollu mutta voi johtua ettei ollu kelkkakengät jalassa kokeillessa.
   
 7. WSA

  WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

  Onpa pitkästä, pitkästä aikaa mielenkiintoinen uutuus tuo pikkulohko!! Reittiturrailuihi.
  Kasipuokki pienemmällä porauksella, nii vois kuvitella kestäväksikin??!!
   
 8. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Itse ajelin jonku 30km tuolla Matryxella ja kyllä sen tosiaan huomasi. Nykyisessä polven sisälaidat hakkaa tankkiin ja Matryxissä ei. Jalkakotelot mietitytti mutta nekin olivat ihan hyvä Klimin kengän kanssa. Ainoa huomio oli se että kelkan muovit rämisivät tosi paljon mutta toivottavasti oli proton ongelma tai tuulilasi väärin kiinnitetty.
   
 9. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Oli muuten erittäin hiljainen ja laadukkaan kuuloinen moottori. Olihan siinä enemmän tehoakin kuin vanhassa ja voimalinja tuntui olevan ihan kunnossa reittiajeluun.
   
 10. Hesba

  Hesba 155 2,6” Khaos

  Tähän päivityksenä ettei ole tuo se sealevel säätö. Aika mielenkiintonen setuppi sieltä tulee kuiten. ;)
   

Suosittele tätä sivua