Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

 1. rikzuu_

  rikzuu_ Polaris khaos 3”

  BR9EIX iridium
   
 2. rikzuu_

  rikzuu_ Polaris khaos 3”

  Miten muilla öljynkulutus? Nyt 333km/16h ajettu ja 7.5L menny öljyä
   
 3. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Laskin ite että noin 3,5% luokkaa,sisäänajo vielä päällä ollut. Tärkeämpi tuossa sinunkin tapauksessa olisi seurata paljonko on mennyt bensaa? Kilsoja voi tulla vähänki jos ummella huudattaa, mutta bensaa mennyt hyrymycke.
   
 4. Heimo

  Heimo New Member

  Mulla pitää jarrupala terävää kolkatusta, ku pääsee heilumaan satulan sisällä ja yrittää lähtiä levyn mukaan.Vähän ku painaa jarrua,niin kolkatus heittää pois.
   
 5. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Minulla menee n. 1l/100km ja kulutus on pyörinyt siellä vähän alle 20l/100km tuntumassa.
   
 6. jms1601

  jms1601 Polaris Axys 850 Switchback Assault 144 -20

  Jep, sama vika. Tänään selvis. Jospa tuo lakkaa ku palat vähä kuluu.
   
 7. jms1601

  jms1601 Polaris Axys 850 Switchback Assault 144 -20

  Tänään kävin tankilla ja kulutus sisäänajossa luokkaa 35-39L/100km.
   
 8. Pistin

  Pistin Well-Known Member

  Mie kävin lauantaina 56km ja tuosta 10km reittiä niin 38 litraa nykäs ja sisälle ajo loppu jo edellisenä talvena hyvin syö mutta kulkee myös
   
 9. Janme

  Janme Well-Known Member

  Saakohan nuihin pa-kulutuksiin ajella sisäänajoa vielä tulevatki talvet?
   
 10. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Juu ostin tossa toiseksi kelkaksi ylivuotisen 850 patriootin. Sillä on ajettu nyt 134km ja se rupesi temppuilemaan. Ensiksi se sammui täydestä laukasta, kieri välillä 6500 ja het perään seuraavalla kiihdytyksellä 8350. Sitten kun ajoi vähän aikaa se ei kiertänyt millään yli 8000. Tämä kaikki siis tasaisella Tuon viimeisen temppuilun jälkeen se toimi lyhyen matkaan kotiin mihinkään pitkälle en uskaltanut lähteä
   
 11. PteQ

  PteQ Äksy polle

  ”Jussi77” huom. Lokakuussa -19 tullut päivitys korjaa 99,9% ongelmista käynnin suhteen. Vie pollekauppiaalle laitettavaksi, ei maksa mitään. Woimalinja, alusta, nestevuodot ja sähköviat on sitten ihan oma juttunsa.
   
 12. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Se kelkka tuli mulle vasta joulukuun alussa ja sen ecu on päivitetty silloin samalla joulukuun alussa...Sen kyllä tiesin että menee takuuseen.
   
 13. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Facessa oli ameriikan joen ilmoitus, jota en enää löytänyt, että kannattaa tarkistaa nakuanturin momentti ja että väärä momentti aiheuttaa vääränlaista signaalia ja det-varoitusta turhaan.

  Itse en usko että tuo sitä aiheuttaa koska se on kiihtyvyysanturi jota boksi lukee ja kiinnitysmomentti ei siihen vaikuta mutta kannattaa silti kokeilla jos on ongelmia tuolla saralla.
   
 14. Tmu

  Tmu Member

  On sitä jo muutamat siellä kokeillut eikä ole ratkaissut mitään. Anturi on ollut kyllä liian kireällä, mutta ei ole auttanut oikea momentti. Monenmoista arvausta siellä on ollut siitä lähtien, että putki ottaa runkoon ja aiheuttaa detin. Toivottavasti Joey Strub Bikemanilta saa jotain selkoa asiaan, kun sitä ny alkoi tutkimaan.
   
  Praaaaap tykkää tästä.
 15. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Näin arvelinkin mutta en kerinnyt kiireeltään tutkia asiaa sen enempää. Samoiten tuo putken aiheuttama syy on ihan yhtä kaukana kun ainakin kunnon moottoriohjausjärjestelmä osaa lukea 4 sylinterisessäkin yhdellä anturilla mikä sylinteri nakuttaa ja tuollaisen pakoputken tärinän se osaisi rajata pois sytysys hetkestä.
   
  Tmu tykkää tästä.
 16. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  Liittyisikö tuo rankka öljynkulutus nakutusherkkyyteen. Joskus muistelen lukeneeni, että liika 2-tahtiöljyn määrä voi aiheuttaa nakutusta ja näistä näyttää ainakin osa tässä foorumilla kertoilevan sellaisia öljynkulutuslukemia, että seos on luokkaa 5-5,5%.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 17. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Tätä itsekkin voisin veikata, öljyn lisääminen laskee oktaanipitoisuutta. Viimetalvena sytytti muutaman kerran det valoa ja ainakin yhdellä softalla söi ihan järkkynä öljyä, en vaan muista missä vaiheessa sitä valoa vilkutteli.
   
  Tmu tykkää tästä.
 18. Tmu

  Tmu Member

  Itse oon huomannut, että nakutusta tai varoitus tulee yleensä jos joutuu pitempään turramaan 5500-6000rpm. Sen jälkeen lyö kaasun pohjaan vaikka jäällä tai aukealla niin heti vilkkuu punaista. Voimalinjan kun laittoi kuntoon niin tuntui helpottavan, mutta edelleen on keskialueella ongelmaa. Jos pääsee ajamaan niin, että voi koko aluetta käyttää ja aika reilulla kaasulla niin ei mitään ongelmia.
   
 19. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Eipä tuo reittiajossa tuon enempää vie. Kelkka siis 129" Indy. Eikä nyt mitenkään hiljaa tule ajettua vai mitä tarkoitit?
   
 20. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Näin kävi minullakin taannoin. Joelle tullessa reippaasti kaasua ja detti alkoi vilkkumaan. Viime vuotisessa ei ollut mitään ongelmia dettin kanssa ja ehdin kuites yli 3000 ajella (eka moottori 750km).
   

Suosittele tätä sivua