Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

 1. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Vieläkö näissä hinkkaa johtosarjat siihen yläpyramidiin? Voisiko johtua siitä. Toki jos kaikki on vaihdettu, niin lienee myös anturi, johtosarja ja mittaristo vaihdettu ja ecussa oikea ohjelma pirtissä. Lukikos nämä jarrulevystä nopeuden? Jos näin niin onko vaihdettu erilainen levy jostain syystä.
   
 2. acm800

  acm800 Active Member

  Vähä toista vuotta pajalla muutaman reissun käytetty.
  Vika on tuossa ecussa,mutta kukkaan ei oikein tiä mikä bitti sielä ny on vinkkurassa.

  Vaihettiin toiseen kelkkaan tuo ecu, nii vika siirty sinne ja toisinpäin.
  Tullu jonku päivityksen mukana toissa syksynä tuo virhe
   
  Viimeksi muokattu: 21/1/21
 3. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Onko kellään ollut tälläinen ongelma patriotin kanssa? Oma khaos ei lähde millään käyntiin tällä hetkellä vaihdoin uudet tulpat ja huomasin, polaris ei saa bensaa, ei kastele ollenkaan uusia tulppia. Mistähän alkais vikaa etsiä? Kelkka on säilytetty pihalla, että olisko joku jäässä, mutta ihmetyttää tilanne.
   
 4. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Pyöriikö bensapumppu. Kerran aikanaan 700 Firecatissa jääty bensapumppu pakkasella ( vettä oli jostain syystä bensassa sen verran, että se oli kerääntynyt pumppuun ja jäätänyt sen). Kelkka lämpimään ja uutta bensaa tankki täyteen niin ongelma ratkesi.
   
 5. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Oli tarkoitus laittaa talliin sulamaan kelkka ja tutkia paremmin. Luin amerikan foorumilla joissakin ollut huonoja releitä, että sen takia ei ole käynnistynyt kelkka. Jos ei sulattamalla ei lähde kuntoon niin vien huoltoon, kun takuupeli saavat huoltomiehet tutkia paremmin.
   
  Viimeksi muokattu: 29/1/21
 6. J.I.J.

  J.I.J. Polaris Khaos/Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Onko näissä normaalia että kytkin pitää lähössä meteliä? Hitaasti kun ajaa niin kuuluu selvästi vaikka on korvatulpat. Kuulostaa niinku olis joku irti jostain. Välissä pitäny kattoa että onko se remmi joka on hajoamassa. Sitten kun antaa kunnolla happea niin ei kuulu ylimääräisiä ääniä. Kokeilin kytkimen kannen ja kiinnitys pultin että on kiinni.
   
 7. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Kyllä sieltä jonkinlainen räminä kuuluu kytkennän rajamailla ko ajaa, ultimaxin remmiä koitin niin se piti ajaessaki semmosta jurinaa että piti useemma kerran pysähtyä kattoo mikä siellä ahistaa. Orkkishihna ja kaasua niin räminät ja jurinat loppuu.
   
 8. J.I.J.

  J.I.J. Polaris Khaos/Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Orkkishihna on paikallaan. Joo pitää antaa happea niin loppuu ylimääräiset äänet.
   
 9. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  Onko se sellainen lonksahdus mikä kuuluu kytkentäkierrosten tienoilla? Vai minkä tyyppinen ääni?
   
 10. J.I.J.

  J.I.J. Polaris Khaos/Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Ei se ole lonksahdus vaan se on semmonen niinku olis joku irti jostain. Hankala selittää mutta ihan kuin remmistä olis lähtemässä palanen irti tai hajoamassa ja se pärisee ja räpättää siellä. Hitaassa vauhdissa kuuluu pinta kaasulla ajaessa.
   
 11. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Vetarit mulla piti ennen sellaista lonkkasevaa/jurnuttavaa ääntä hitaassa ajossa, kun joutui pitämään mattoa todella tiukalla. Läpivetävillä ja matto löysällä ei ole enää kuulunut sitä.
   
 12. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Tuosta lonksahduksesta joka siis ilmenee jarrutuksen jälkeen kaasua avatessa reilummin tai paikalta lähtiessä, missä vaiheessa siitä kannattaa huolestua vai kannattaako laisinkaan? Vissiin pollessa kolahdellut iänkaikkisesti? Jos se kuuluu kakkosvarin lautasista ei luulis olevan ongelma mutta jos se helixin osa tms. niin luulis antautuvan jossain vaiheessa. Mutta eipä sillä, kai sitä voi liipasta kunnolla pienen etuvedon jälkeen..
   
 13. juukesi

  juukesi Member

  Mitä näille hajonneille moottoreille huollossa tehdää? Sattupa tuossa tapaus, että reilu 2tkm ajettu mosa oli menny paskaks ja takuun kautta kuulema muuten uus kone, paitsi lohko. n. 200km pääsi ja ajosta sammui. Vetonaruki meni aika jäykäks normaaliin nähe. Saatiin kuiten käyntiin ja tuntu pelaavan iha hyvi, n. 3km päästii nii alko käry haiseen ja jumi lopullisesti. Onko muilla käyny tälleen että jo kertaalleen uusiks laitettu kone leviää melkeen heti? Sitä en tiiä mitä sieltä meni nyt.
   
 14. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Kasisatkussa kuuntelin 5000km niin kun männänrenkaat sirittäisi, lopulta en keksinyt enää mitään muuta kuin että jarrusta sen äänen oli tultava.
   
 15. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Itellä ainakin jarrusta kuuluu selvä siritys, mutta vain jarruttaessa. Vois kai se siten periaatteessa kuulua jos se jostain syystä ei irrota täysin.
   
 16. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Osa näistä korjattiin ja taisi muuttua ohjeistus niin että uusi moottori tilalle eikä lähdetä korjailemaan. Näin oli siis -19 vuotisten tapauksessa.
   
 17. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Itsellä ainkin ko oma 850 Sks:ssä hajos viime keväällä, ei tullut uutta moottoria vaan korjattiin vanha kampiakselia myöten.
   
 18. rehto

  rehto Well-Known Member

  Jäikö siis vanha lohko?
   
 19. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  lohko uusittiin, mutta vanhat männät laitettiin taikaisin.
   
 20. rehto

  rehto Well-Known Member

  Hyvä että lohko päivitty. Totta ne sentään männänrenkaat vaihto :)
   

Suosittele tätä sivua