Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos & Lynx GL360S

  Joo on. Kytkimessä pinkki, onkohan se 180-320 ja varissa 160-260.
   
 2. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Mulla on ketjuvetoisessa Khaoksessa kytkimessä 140-320 ja varissa 160-240. Alkuperäinen remmi ajossa ja onhan nuo lautaset aika eri näköiset.
   
 3. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos & Lynx GL360S

  Joo niin on. Kaverilla just samat khaoksessa mitä mulla, eikä sillä luista. Alkuperäset hihnat molemmilla
   
 4. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti, -20 khaos 850 QD

  Kyllä tuo khaos oli näistä polleista kevein vehe kallistella ja muutenki hallita vrt. Vaikka viime vuotiseen Pro RMK malleihin jossa oli myös jo 36" keula. Ei viime vuotinen kyllä tuntunut läheskään näin ketterältä mitä tuo khaos oli pienenkin testilenkin jälkeen.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 5. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Oliko sulla öljyä mennyt lautasille? Jos pesis lautaset kunnolla jarrukliinerillä ja kokeilis toisella remmilla luistaako vielä.
   
 6. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos & Lynx GL360S

  Pitääpä kokeilla josko helpottaiso_O
   
 7. Jmp2002

  Jmp2002 Khaos 2.6/155

  Miksi ihmeessä sulla on 180 alkunen kykän jousi... ei mikään ihme jos jää mustaa kun ryömittää...
   
  Viable ja Jii.Pee tykkäävät tästä.
 8. acm800

  acm800 Active Member

  Joko korjattu?
   
 9. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Mulla sama homma -20 Pro RMK. Maahantuojalta kyselty ja he ovat tietoisia tästä. Vastausta etsitään! Laittelen tänne joskun omalta osalta selviää.
   
 10. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91  Saattaahan siinä noinkin käydä vaikka tuokin tunneli oli lyhennettyä mallia. En tiedä olisiko takarunkoa vahvistava puskuri (esim. Blingfactory) ehkäissyt tunnelia vääntymästä, mutta tuskin olisi haittaa ainakaan ollut.

  Mulla kerran kopsahtanut puskuri maahan keuliessa, mutta siitä ei tullut mitään vaurioita. Onneksi oli runkoa vahvistava heavyduty takapuskuri jo paikallaan.
   
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuohan on vain tulevaa uutta muotoilua.. bensaa tankkiin ja hanaa..
   
  FFoxi tykkää tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Puomin tuolta Catti topikista tänne, niin ei tarvi polleista sinne enempää kirjoitella.

  Mitä muutoksia @1kyrp on tehnyt polleen ja etenkin voimalinja puoli kiinnostaa, että mitä sinne on tehty? Ymmärsin ettet ole vetoihin tyytyväinen ja Alpha pesee Khaoksen menoissa.

  Olen ihan samaa mieltä, että Catti on monessa suhteessa Pollea valmiimpi laite ja hintaero kutistuu, kun päivittää laitetta. No ainakin astinlaudat on polleissa paljon paremmat ja penkki sopivampi minun käytössä.
   
 13. Alvii

  Alvii AXYS PRO

  Mites herrasväellä imee kasipötköt öljyä? Omassa kaaoksessa 2 tankillista bensaa ja öljyä mennee säiliöllinen. Kilsoja on rapiat 700 ja tunteja koneessa 19. Jotenki tuntuu kovalta tuo öljyn menekki
   
 14. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Kasipuokista en tiiä mutta tuon verran mulla vei -18 800 kokoajan ja normi kulutus kuulemma...
   
 15. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  Mulla laitettiin tuohon omaan -19 mallin sks:n jokin aika sitten viimeisin softa koneeseen. Aiemmin, vanhan softan aikana, öljyä meni mielestäni ihan tolkuttomasti. Nyt uuden softan aikana öljyä on alkanut kulua ihan helvetisti. Viimeksi reitillä ajettu reissu, 185km, vajotti öljyä hieman reilu kaksi litraa, bensaa paloi noin 40 litraa. Eihän se toki haittaa, että öljyä kuluu, kyllähän ne kaupoissa sitä myyvät. Ainoa mikä mietityttää on se, että jos intoutuu lähtemään vaikka hieman pidemmälle päivätaipaleelle, niin sitähän joutuu öljytörpön tunkemaan reppuun.
   
  möykkä tykkää tästä.
 16. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Sen verran maistuu pollelle menovesi ja öljy, että pitää vakavasti harkita kulujen karsintaa ja alkaa vaikka TB täyssynteettistä käyttämään, kun Vessit ajettu loppuun. Oishan se jo puolet halvempaa.
   
 17. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Ootko laskenu mikä seossuhde tuosta tulee? Omasta en ole kalkuloinut ikinä, mutta kyllä se tankillisella aika lähelle puoli pönttöä öljyä taitaa imassa. Pitkille reissuille saa kärrätä pönttöä mukana, onneksi sitä vielä myydään :D

  20200128_142922.jpg
   
  andyman ja Fudge tykkäävät tästä.
 18. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Tuossa LittleSnowmanin esimerkissä seossuhde olisi 2 litralla öljyä 5% ja jos on menny vaikka 2,2l öljyä ja 40l bensaa niin seos on 5,5%. Itse en kyllä käsitä, että miksi sitä öljyä ylipäänsä pitää noin paljon holvata. Luulisi, että siitä öljyn lisäämisestä luokkaa 3-3,5% seoksen yli ei ole kuin haittaa. Toki öljytkin varmasti nykyään palaa paremmin, mutta perinteisesti ajateltuna liian rikos seos huonontaa palamista ja karstoittaa konetta sekä toki aiheuttaa savutusta. Itsellä ainakin crossfire aikanaan savusi pahasti kun seos oli luokkaa 4-4,5%. Yleinen suuntaus on kyllä ollut mennä toiseen suuntaan ja vähentää öljyseosta. Esim. Moottorisahoihin saa sahavalmistajan omaa öljyä, jolla saa sahata 1% seoksella bensan seassa ja nuo ammattisahat kuiten kiertää sen luokkaa 13000-14000rpm, että pitää voitelunkin olla kunnossa. Toki mielestäni myös jonkinlainen polttoainekulu jos öljyä palaa tuplat normaaliin nähden. Laskin, että VES öljyn tarvikekeskuksen tarjoushinnalla ja 5% seoksella muodostaa öljy 25% polttoainekuluista jos kelkka syö esim reitillä 25l/100km.
   
 19. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Pollen 850 ainakin savuttaa 800 & 850 etecceihin verrattunu melkoisesti, kun niitä vierekkäin käynnistettiin.

  Jos öljyä holvaa 4-5% luokkaa, niin onko sillä öljyn laadullakaan enää niin isoa merkitystä? Kunhan olisi sellaista mikä ei karstoita pahasti.

  Aika paljon maksaa jos 25% polttoaineen hinnoista ja polttoaine on kieltämättä kulueränä jo aika iso, jos parikin tankkia rullaa viikonlopussa.
   
 20. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos & Lynx GL360S

  Hyviä vinkkejä millä saa hätärintutin pysymään toiminnassa? Viime reissulla parikertaa mäessä pyöräytys, ja sen jälkeen saikin työntää hätänarun taskuun kun ei pysynyt paikalla, ja tuttiki oli jäätyny pohjaan.
   
  Pertuzi tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua