Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Nopian vilkasun perusteella, tuolla Cobralla ja mönkijän vinssinarulla on selvä sukulaisuus.
   
 2. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  jos mönkkärin vinssin narun vetää puukolla nuin vain poikki, se ei ole lähimainkaan samaa ku cobra. Cobraa joutuu oikiasti vetään rälläkällä :D

  Jenkeistä tilasin omaan vintage cattiin semmosen ku pätkin noita oem pyykkinaruja joka vedolla katki.
   
 3. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Cat M800 162" & XF800 HC 146"

  Kannattaa kokeilla laskettelurinteissä hiihtohisseissä käytettävää narua, muistaakseni parempaa kuin mönkijän vinssissä käytettävä naru.
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member


  Ei kestänyt ainakaan maasturin vinssissä, tuli melkoinen työmaa saada vinssattua auto ojan yli :confused:
   
 5. N.A.M

  N.A.M Xtrim P-Tek -09

  Jos en ihan hopöjä muista niin se ankkurin vetonaru on jotain purjehdusköyttä.

  Kestää vetoa aika hyvin, ainakin w124 mese hinattiin tuommosella narulla käyntiin(naru kaksinkerroin)
   
 6. julli

  julli rmk

  itellä meni 19 mallista naru poikki ja laitoin vinssinnarun. se oli huono ko ei jousta yhtään niin vittumainen nykiä. 20 malliin vaihdoin noin 1000 km ajettuna narun ko näytti että menee poikki. ainaki pitkissä 850 koneisissa polleissa on se narun ohjurirulla väärässä paikassa jos nykii kelkan päältä käymään, pitäisi sivulta kiskoa niin naru kestäis
   
  Qeedu tykkää tästä.
 7. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos -21 & Lynx GL360S

  Miten tuo tunnelin lyhentäminen vaikuttaa takuuseen vai vaikuttaako mitenkään? Onko kenelläkään faktatietoa?
   
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Eikhän se riipu kuinka hyvää pataa olet kauppiaasi kanssa, mutta mitä ite mutuilisin niin eiköhän se vie rungolta takuun ja ehkä moottorinki. Ainaki siihen on helppo vedota, että jäähytyskapasiteettia on muutettu jos kone kilahtaa, mutta en tiedä. Nämä oli vain arvailuja.
   
  kuuskolme tykkää tästä.
 9. rehto

  rehto Well-Known Member

  Kyllä ne ylikuumenemisen tarkastaa ecun historiasta vaikka olis täyspitkä tunneli. Toki kaikki tekosyyt takuun eväämiseen on luonnollisesti käytössä.
   
 10. A.R.L

  A.R.L Member

  Onko näihin olemassa hyvää tarvikehihnaa vai onko orkkis ainut vaihtoehto?
   
 11. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Orkkis ainakin toimii ja kestääkin niin pitkään ettei säästösyistä ole edes tarvetta kokeilla tarvikehihnoja. Yhtään remmiä ei ole tuttujen 850 patriooteista vielä mennyt. Kelkoilla ajettu +-2000km
   
 12. LittleSnowman

  LittleSnowman Well-Known Member

  3000 kohdalla meni mulla eka remmi rikki. Enkä ole ajatellutkaan tarvikeremmejä kokeilla kun noin hyvin tuntuu remelit kestävän.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 13. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos -21 & Lynx GL360S

  Uutta 155" Khaosta ootellessa ehin jo päättää, että tunneli lyhenee senverran mitä on kuullu että ilman hitsausta voi lyhentää. Eli 12cm? Kelkka saapui ja vilkasin, niin eipä tarvi lyhentää ollenkaan ilman hitsaamista :D
   

  Lisätyt liitteet:

 14. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Jos blinginpuskurin ottaisi vähän eteenpäin ja leikkaa tuon reiällisen osan missä roiskeläppä kiinni veks, niin lyhenee vakiopuskurilliseen verrattuna jo varmaan sen 12cm.
   
 15. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154"

  Mitähän käytännön hyötyä tuosta sinun mainitsemasta "lyhentämisestä" muka olisi? Ei sitten niin yhtään mitään.. tuolla että siirtäisi tuon puskurin ja ottais tuon palan pois mihin tulee lumilärpäke kiinni on yhtä tyhjän kans
   
  kuuskolme ja pezq^ tykkäävät tästä.
 16. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Niinpä niin, ei mitään hyötyä, mutta oli puhe miten saa mahdollisimman paljon perää lyhennettyä ilman jäähdyttimen rälläköintiä/hitsausta.

  En muutenkaan sisäistä, että olisi isoa hyötyä ajoihin vaikka kuinka paljon lyhentäisi. Kestää porata Pollea tuohon avarar-kuvan asentoon ja en vielä ole tuntenut perän haittaavaan menoa. En tosin olekaan pro-kuski. Joillekin voi ja saa olla hyötyä. Laittaahan jotkut kevyitä 500€ helium kuomujakin näihin. Saa niilläkin kait "race-henkeä", vaan eipä oikeasti juuri mitään muuta, kuin menettää valot (säilytys tilat on kyllä paremmat).

  Pollen vakio takapuskuri on minusta huonoin esitys koko kelkkamarkkinoilla ja jatkaa perää aivan tarpeettoman paljon lisäämättä kestävyyttä ollenkaan. Omaan vaihdoin heavyduty puskurin suojaamaan takarunkoa ja asensin sen niin eteen kuin pystyy. En siksi että antaisi ajamiseen hyötyä vaan siksi, että mahtuisi 326cm kuomukärryyn tuo keksintö.
   
  Viimeksi muokattu: 21/11/20 klo 17:56
 17. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Kyllä sen pitkän perän huomaa sitten kun sitä pehmeää lunta on paljon niin aivan tuntee kun perä alkaa jarruttaan menoa. Ei se lyhennys nyt merkittävästi etenemistä paranna mutta kyllä sen huomaa tietyllä kelillä. Suurin hyöty tulee kuitenkin noissa käännöksissä yms. joissa eron huomaa vielä selvemmin.
   
 18. jumo

  jumo Well-Known Member

  Mulla muutaman sentin lyhennyksellä 155" pitkissä suurin hyöty tuli siitä että sai kärryn kuomun kiinni...
   
  FFoxi ja T-Cat tykkäävät tästä.
 19. TomppaM

  TomppaM ProRMK 3" -17

  Kahdesti Blingin puskuri oi'ottu suoraksi kun menny aivan rullalle, toisella kerralla alako pokkautuun runko. Tuohan jää seisomaan puskurin varaan ku tarpeeksi on negatiivista kulumaa. Kyllä muuten lyhenee.
   

Suosittele tätä sivua