Polaris IQ 600R 08-14

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä mauno83, 13/12/10.

 1. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Sen takia tämmönen onkin alla eikä vikatikkejä ;) pitää huomenna rassata ja kokeilla, kai se kohta vika löytyy
   
 2. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  No niin. Putsasin kaasarit, ja laitoin 440 pääsuuttimet. Seosruuvit oli 2.5 auki, niin ne tiputin 1.5een kierrokseen auki.

  Bensapumpun tykyttäjä letku oli tosi pehmiä ja ilman mitään klemmaria, siihen laitoin uuden jämäkän kumiletkun ja klemmarit molemminpäin.

  Suodattimen jätin vielä testiksi paikalleen, mutta hommasin siihen suoran välinipan varalta.

  Tankin tyhjäsin ja laitoin uudet bensat ja masinolia puoli litraa 30L bensaa.

  Nyt testailin, tulpat on kahvinruskeat ja voimaa hyvin kokoalueella. Kiertää sen 8500 sytkä F:llä, eikä puudu enää täyskaasu vedoissa, mitä nyt n.30sek kokeilin pariin kertaan.
   
  racer tykkää tästä.
 3. PAali

  PAali Well-Known Member

  Booaamis/puutumisen ongelmia täälläkin. kyseessä -16 R polaris ajettu muutama tunti.. kuumetessa alkaa kiekat katoamaan ja veot häviää,myös tyhjäkäynti hieman häviää vian tullessa päälle, suuttimet ok. Tietääkseni R mallissa on suoja minkä lyö kuumetessa päälle? nyt on kumminkin talvi että vähän haetuttaa vikaa taas vaihteeksi.. Apua otetaan vastaan!
   
  Viimeksi muokattu: 12/12/17
 4. racer

  racer Äxy R

  Katoppa onko pakosarjan tiivisteet oikein päin. Ollu pari semmostaki tappausta että väärin päin ja peittää puolet pakoaukosta.
   
 5. PAali

  PAali Well-Known Member

  Oli oikein päin. Tulpat uudet. Eri puola kokeiltu,pakoantura kokeiltu, ei toimi
   
 6. Aap

  Aap Active Member

  Kyllähän tuo vaan bensapuolen vialta kuulostaa.. Mitä tapahtuu jos antaa ryyppyä sillon kun puutuu?
   
 7. japots

  japots Member

  Dodiin täälläkin taisi joku vehje olla johon istutettu 800cc monoblokki. Onko millainen operaatio? Tuleeko kuinka ranttu säädöille tällaisesta kokoonpanosta.
   
 8. Antti666

  Antti666 Polaris

  Onko jollai tai teekkeekö joku vetoakselille holkkia, että saa nopeusmittarin kulmavaihteen vaijerin pätkän siihen? Pitäs saada nopeusmittari ärrään.
   
 9. vipe

  vipe Polaris 600R & Lynx 600Etec

  Tuli hankittua -13 vuoden R pääasiassa reitti/enska tyyppiseen ajoon. Ja kai tuolla joskus joutaa rossiradallakin käydä ajamassa.
  Ei ole aiemmin Polariksia ollut. Onko tässä mitään erikoisuuksia huoltojen tai muun suhteen? Kuinka monta tuntia näillä on porukat pitänyt männänvaihto välinä? Riippuu tietenkii ajosta, mutta tuollaisessa reilummassa reittiajossa.
   
 10. wille86

  wille86 Well-Known Member

 11. JJuuso

  JJuuso New Member

  Tuli mieleen onko kukaan laittanu Rään RRn sähköjö että saisi pakin? onko edes mahdollista laittaa. Olisi paljon mukavempi jos olisi pakki. Yksi vaihtoehto on että laittaa RR koko moottorin sähköineen samalla saisi myös tuorevoitelun käyttöön. Saisi paljon reitti ystävällisemmän. On niin hyvä kuntoinen R että ei viittisi luopua.
   
 12. Nykänen

  Nykänen Well-Known Member

  Tulipa myytyä khaos pois ja laitettua tilalle tämmönen 600 r -12. Rakennettu reitille, puristuksia laskettu. Trail tankki ja jatkettu 345cm pitkäksi. Mutta mutta taian laittaa tähän nesteen lämpömittarin ja egt mittarin varuiksi. Onko hajua minkä kokkonen moottorilta kennolle menevä letku on halkasialtaan?
  Jaa missä tämmösen vehkeen max pakolämmöt pyörii? 640c?

  Kiitoksia etukäteen vastauksista!
   

Suosittele tätä sivua