ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

 1. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Kuin jäykät haluat, mulla ois jouten sx hakaneulat :D Tottapuhuen en usko että tarvitset, siirrä hakaneulan etukiinnitys (liukupalikka) taaemmas. Liukurungossa on valmiit reiät. Voit toki ostaa cc kilpurin hakaneulat lähes samalla jäykkyydellä, niille pitää myös tuo etukiinnitys muuttaa.
   
 2. Lääkäri

  Lääkäri Well-Known Member

  :D Tuntuu että vähän sais olla jäykemmät. Tallista löytyis cc kilpurin jouset,ehkä pitää niitä kokeilla.
   
 3. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Tuo palikan siirtokaan ei näytä oikein hyvä vaihtoehto olevan. Joo se parantaa ehkä sitä toimintaa, mutta ainakin tuossa yhdessä kelkassa meinas sitten ne hakaneulat ottaa nokkiinsa eli sieltä kierreosasta vähän niinkuin levisivät koko jouset. Joskus kattelin ja tuohon voi olla vähän hankala löytää sopivasti jäykempiä jousia. Olikohan ne just tuon endurokilpurin tms. jouset jotka voisi olla ne hieman jäykemmät. Kokeiltiin kerran 700 firecatin vahvistettuja jousia tämmöseen, mutta sitten tuli semmoinen että kärsii varmaan crossia ajaa pohjaamatta :)
   
 4. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Mikähän niille jousille lienee tullut kun linja pysyy tasan samana kun palikka siirretään? Ei oo meillä ainakaan menneet miksikään, muu alusta kyllä senkin edestä, tällä haavaa etupukki kolmessa osassa... Sen siitä saa kun säätö on sellainen että patikkoon kestää ja pitää syöttää...

  Saakohan noihin samantyylista korjaussarjaa niihin etupukin korvakoihin kuin esim. Ski-doon etupukkiin että tulis uudet helat ja akselitumpit?
   
 5. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  crossissa on vielä jäykemmät
   
 6. CEERIKSEN

  CEERIKSEN Well-Known Member

  Halojataa!

  Minkähän pirun catti päätti keksiä. Eilen ajelua 90km yhden kerran lämpimällä koneella sai riuhtoa käyntiin tovin.
  Tänä aamuna sitten käynnistellessä hörähti vain ja sen jälkeen mykkä koko kelkka. Tulpat tarkastelin ja bensaakin tuntuu saavan.
  Potilaana 800cc Zr RR
   
 7. Murre

  Murre Hardcore 162", Xtrim 600ACE+GLX 5900+xc sp 500

  kokeile kaasupohjassa vetästä. Pitäisi normaalisti kylmänä lähteä viimeistään 3. nykäisyllä. Oisko tulvinut koko kone
   
 8. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Iskeekö se kipinää siis kuitenkin ?

  Jos iskee kipinän ja saa bensaa niin ongelma ei oikein voi olla enää muualla kuin jossain rankassa ilmavuodossa tai siinä että kipinä tulee väärään aikaan.
  Jos ei kipinää niin staattori tai itsellä meni kerran se anturi joka lukee vauhtipyörästä sen kipinän ajoituksen.
   
 9. CEERIKSEN

  CEERIKSEN Well-Known Member

  Tulpat kun kuivasin ja kaasu pohjassa kun aikansa veteli, niin lähtihän se käymään.
   
 10. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Oiskohan jotain "vesi"bensaa sattunut huoltoasemalta saamaan eli joku säiliönpohja
   
 11. CEERIKSEN

  CEERIKSEN Well-Known Member

  Voi olla mahdollistakin. Eilisen ajoporukan toisessakin kelkassa ollut käyntiongelmaa.
   
 12. sepe96

  sepe96 Member

  Zr 6000rr 2014 miten päin etupukin iskarin jousen kuuluu olla ja siis vakio jousi kyseessä toisesta päästä on semmonen kasaan painettu eli onko se nyt progressiivinen. Kun iskarit kävi huollossa, niin huomasin että oli hakannut jousi lisäsäiliöön. Jos tiheämpi pää on yläpäässä on vähemmän tilaa mutta jos jousi on niin että tiheämpi on alaspäin niin on enemmän tilaa lisäsäiliön ja jousen välissä.
   
 13. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  No jos sen tiheän kierteen laittaa alaspäin niin se jousi varmasti täyttyy lumella ja jäällä ja särjet selkäsi sillä kelkalla kun jousto häviää jossain tilanteessa suunnilleen kokonaan.
  Suosittelen muutenkin nakkaamaan sen progressiivisen jousen pois ja hakemaan tilalle kevyemmälle kuskille esim. 180lbs lineaarijousen ja vähän painavammalle 200lbs jousen. Minusta se catin vakiojousi on liian progressiivinen eli alusta liian löysä ja lopusta liian jäykkä. Sillä pehmeällä alulla ei voi säätää suksipainetta ja jos laittaa niin paljon esijännitystä, että suksipaine pienenee sopivaksi niin sitten se on liian jäykkä joustossa.
   
 14. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Onko mennyt bensapumppuja näistä? Ja mistä uutta järkihinnalla?

  Edittiä: siis -13 F800 suskan koneella
   
 15. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  2015 vuoden 800RR ja ongelmana etupukin geometria. Kaverin kelkassa nyt 2 kertaa 3tkm ajettuna katkennut kuin leikkurilla leikaten etupukin iskarin alapään pultti, tänään meni molemmat poikki. Alas laitettu teräsakseli ja 12.9 kovat pultit jotka on nyt siis 2 kertaa pettäneet.

  Ei olla vielä tutkittu mutta alkaisi vaikuttamaan että iskari pohjaa ennen kuin liukurungot pohjaanlyöntikumeihin ja katkoo pultit, onko tullut vastaan moista ongelmaa? Iskarit ihan vakiot mitkä niissä vakiona on ollutkin.

  Kelkka lähtee kyllä vaihtoon mutta mielenkiinnosta kiinnostaisi tietää mikä moisen aiheuttaa.
   
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tutullani tuli uuden lumen aikaan vähän vastaava ongelma en tiedä onko samoihin aikoihin ongelma, pakkasi jousen lunta täyteen ja iskari pohjasi jolloin antoi ala-akseli ja jousi lautanen periksi, toisella kertaa selkä... Ai että miksikö ajelen tunnustellen uudella lumella :(
   
  Jukkis tykkää tästä.
 17. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  tuota lumijuttua minäkin epäilen. Se lisäsäiliöllinen 36 foxi on innokas keräämään lunta jousen sisään ja muuttuu suunnilleen jään kovaksi siellä jousen sisällä. Ratkaisu olisi mielestäni riittävän harvakierteinen jousi, mutta semmoisia ei oikein tahdo olla.
   
  Jukkis tykkää tästä.
 18. PeeKoo

  PeeKoo Well-Known Member

  Teräksinen akseli taipui ennen kuin alkup. Pultit katkesi omassa -15 8000rr
   
 19. Jukkis

  Jukkis Sidewinder X-TX 137, Viper 141 & Enticer

  Yhden teräksisen ala-akselin olen mutkalle saanut tuon pakkautuvan lumen takia. Pikkufoxi ja öhlinsin jousi. Siirryin ennen suurempia vahinkoja Totaltekkiin etupukissa niin ongelma poistui.:) Tämä siis 137 alustassa.
   
 20. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Tänään ehkä keli vois olla aiheuttanut tuon pakkaantumisen mutta edellisellä kerralla meni poikki muusta syystä. No vakio paska akseli paikalleen ja laatuvaihokkiriviin.
   

Suosittele tätä sivua