ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

 1. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Vaihdettiin tuossa 7000RR:ään telamattoa ja tuli jarrusatula aukaistua samalla kun ei viitsitty alkaa laakeria repimään irti akselista kun oli ihan itse se joskus siihen liimattu ( johtuen siitä, että amerikan toleranssit söi jo yhteen kertaan akselin pilalle laakerin kohdalta). No sitten se hauskuus alkoi kun yritti saada tuon jarrun ilmaantumaan. Pari tuntia erinäisiä konsteja tuli kokeiltua ja lopussa onnistui ilmata siten, että jarrunestesäiliö aika tyhjäksi ja tiivis letku ilmausproppuun, jota vähän auki ja sitten ruiskulla nestettä ensin pari säiliöllistä ylöspäin ja sen jälkeen kun imi alipaineen samaisella ruiskulla sieltä alhaalta niin imaisi enimmät ilmat ruiskuun, jonka jälkeen loppu ilmaus onnistui ns. normaaliin tyyliin eli kahvalla painetta ja aina ilmat propusta pois. Ennen tätä oli kokeiltu ilmata vaikka millä tavalla ilman mitään järkevää lopputulosta. Neste kyllä huilasi hiljalleen läpi, mutta ilmat ei.
   
  Fudge tykkää tästä.
 2. Akem

  Akem Arctic-cat M8000 LTD -16

  Sama homma itelläki ja parissa muussakin catissa, ei niitä saanu ilmattua ns. peruskonstilla vaan tosiaan säiliö tyhjäksi ja alakautta painaa nestettä tulemaan säiliöön ja sitten vasta alko tekemään painetta kahvaa puristelemalla.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Niin, kyllähän tuo melko monen laitteen jarrussa/kytkimessä ihan perusjuttuja, että alhaalta ylöspäin se neste tuupataan, kun ilma tunnetusti huilaa huonommin alaspäin.

  Kannattaa myös katsoa, että jarrupääsylinterin lähtö loppupuristeluissa (ei yleensä tarvii edes nippaa kauheasti aukoa alhaalta enään viimeisiä kuplia ottaessa) on niin päin, ettei tee ilmalukkoa/kupla jää pyörimään korkeimpaan kohtaan. Eli kääntää stongan sopivasti linkkuun, joillakin voi joutua vähän kahvaa löysäämään ja kääntämään, riippuen toki missä asennossa pitää.
   
  Fudge tykkää tästä.
 4. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Jos päädyt tekemään/teettämään teräksisiä niin täällä olisi kiinnostusta yhdelle parille :)
   
 5. jünther

  jünther Well-Known Member

  Tein itse 3mm ihan mustasta raudasta kun ei rosteriakaan ollut. Saihan niistä pienellä vaivalla kohtuu hyvät, mutta jos jaksais hifistellä niin saishan niistä paremmatkin. Sulla varmaan kuitenkin kiire niiden kanssa?
   
 6. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Joo tullu hoksattua tuossa -18mc ssä että on kyllä oma homma ilmata tuo jarru.. ei ollu minuutim homma....
   
  Seiti tykkää tästä.
 7. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Siinä tuntuis jonkun verran auttavan myös, kun satulaa halkastessa painaa jarrun pohjaan ja vetää nippusiteellä stongaa vasten, ei valuttele linjaa kokonaan tyhjäksi sillon.
   
  Fudge tykkää tästä.
 8. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Ei oikeastaan.
   
 9. El cat

  El cat Member

  2014 el tigre jäähdytysneste suosituksia? Vihreet tais olla
   
 10. -P-

  -P- ZR 6000R -16

  Etyleeniglykolia, väri voi vaihdella muuten, mutta pinkkiä se ei ole.
   
 11. Görand

  Görand ZR6000RR

  Nyt ajan tuolla omalla zr6000rrllä toista talvea, ja olen kyllä tyytyväinen ollut ei mitään ongelmia ja kaikki pysynyt nipussa.

  Olen aiemminkin kysellyt tuon zr xc ja rr mallin eroja kun tuommoinen xc malli houkuttelisi lähinnä siitä syystä että sietäisi varmaan patikkoa vielä hiukan enemmän kuin tuo rr malli.

  Mutta minkälaiset tuommoisen xc mallin huoltovälit on verrattuna rr malliin, kiinnostus ei taas riitä kumminkaan vaihdella mäntiä pari kertaa talvessa.

  Ja toinen on bensankulutus, joo riippuu toki paljon siitä ajotyylistä mutta perus reippaassa reittiajossa? Kelkalla kumminkin ajettaisiin paljon reittiä eli toiminta sädettä pitäisi kumminkin olla jonkun verran. Vaikka ei tuo rr mallikkaan alle 20l/100km tunnu menevän.

  Ja onko jotain muuta mitä tuommoisen kanssa pitäisi ottaa huomioon jos semmoista reitillä meinaa ajaa, kuinka välitykset jne? Amerikan mailta jotain yrittänyt selvittää googlen avulla mutta olisi kiva saada ihan kotimaisia kokemuksiakin
   
 12. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2020, Lynx RE 600 R-19

  Voidaan puhua oikeastaan eri kelkasta,itsellä joskus ollut molemmat mallit. En nyt jaksa(muista kaikkia) eroja mut niin paljon parempi kelkka kyseessä, et vaihto kannattaa. Bensan kulutus noin samaa, patikossa, jos on laitettu tehtaan jäljiltä(mulla oli molemmat) parempi. Samat huollot kuin nykyisessäkin sulla. Itselle riitti nuo välitykse, kelas mittariin n150.
   
  Görand tykkää tästä.
 13. jeesuspaimen

  jeesuspaimen xc indy 129

  Itellä oli 15vm xc,se oli jo ruiskukoneella,pirteä moottori,normihuoltovälit,ku enskaversio.Leveämpi keula,perusajettava,ei oikein jääny mitään ihmeellistä ajettavuudesta mieleen,taisin kyllä simmittää alustan.apv vaijereita poikkas 2 kertaa,spider hajos,hakaneula poikki,n 3000km aikana mitä ajoin.En normi rr oo omistanu,mut ite en välttämättä lähtis vaihtelemaan.Kulutus n 20-30l.Tässä tais olla kans parempi ketjunkiristys systeemi.
   
 14. El cat

  El cat Member

  2014 eltigre mikäköhän on telaston etupukin iskarin pituus? Ja jos jollain on suosituksii siihe tai jopa myytävänä ni oisin kiinnostunu.
   
 15. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racer 800 -12, ZR 8000 LTD ES 137 -16

  Hommattiin rouvalle kelkaksi ZR 8000 LTD ES 137 -16. En tiedä onko edellinen omistaja simmannu alustaa vai onko se vakiona noin huikea, mutta ompahan mahtava peli vetää reittiä!
   
  hekuli, M.E.A ja pezq^ tykkäävät tästä.
 16. Nurkve

  Nurkve ZR 8000 -16

  Onko tässä catissa vakiona Foxin QS 3:set kaikki neljä?
   
 17. Bearcat-97

  Bearcat-97 AC Mountain Racer 800 -12, ZR 8000 LTD ES 137 -16

  Etupukista valitettavasti uupuu, muualla on.
   
 18. Nurkve

  Nurkve ZR 8000 -16

  Mulla on just samanlainen kelkka. Siinä on myös etupukissa, eli entinen omistaja näköjään onneksi ostanu sellaisen.
   
  Bearcat-97 ja ParCatti tykkäävät tästä.
 19. El cat

  El cat Member

  Mistä porukka tilannut mäntä sarjoja?
   
 20. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Marmorilta tai country catilta.
   

Suosittele tätä sivua