Rovaniemen ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä -ERroXX, 16/12/05.

 1. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  ;D no ajattelin suunnistaa vähän kauemmas..Ainakin Napapiirille asti!
   
 2. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Tänään tässä lähialueella jo hiukan ohutta turistipattia. Odotettavissa liukkaita tai aika liukkaita mutkia. Rovaniemen pohjoispuolella tasamaalla ylinopeuden vaara.

  Ja päivän offi; oisittepa nähneet millanen hoppu oli Jetsonilla ku paikalleselta Lunxikauppiaalta hyökkäytti Harjulammelle. Siinä valkoinen modulaaripotta tutisi ja sininen haalari tuulessa pullisteli... Juma noita valtion virkamiehiä...
   
 3. ZetaÄrrä

  ZetaÄrrä Well-Known Member

  napapiiri,vikajärvi olkka,napsu.. eilinen havainto että kuin pöytää :eek: ;D
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Äläpä Viiperi yleistä! Virkamiehiäkin on monenlaisia ja monenlaisissa virastoissa/laitoksissa viranhaltijoina. (toim. huom) ;)
   
 5. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Eeenhän minä nyt yleistämään ala!
  Tarkoitin niillä miehillä lähinnä näitä sinivuokkoja/pikkelssipukuja/karhunpääsetiä ::)
   
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Sitähän mieki, ilimoja pitelee ;D
   
 7. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Niin ja kun lisäksi tuossa on kolme eri ammattikuntaa!
   
 8. cooper

  cooper zr 580 efi

  kävinpä tänään pitkästä aikaa pärtsäilemässä! :p tai no seku pikkusen vaan,
  no ylikylä mäntyvaara oli ainaki hyvässä kunnossa, mutta kun tossa ajattelin pyörähtää st 1 sellä niinku ihan virallista? reittiä pitkin niin kylläpä hymy nous korviin ku kattelin että joku ajanu siinä roken alapuolella jollaki mönkiällä tai jollaki, niin kohtahan siellä vastassa sitte oli semmonen armeijan joku kulkuneuvo;D kutakuinkin ison pakun kokonen. siinä se möngersi menemään ;D
   
 9. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Jaa, vai on se PVkin lähteny meitä ratsaamaan...
  Huomenna Jängislahessa Jaguaarien kanssa.
   
 10. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Joo,
  olipa sinivuokotkin näin kauniina päivänä ulkoiluttamassa peltipailakoita. Jängislahen kohalla pysähtyivät katsomaan Jaguareja ja kirjoittivat siinä samalla jollekki huimapäälle pikkuset rapsutki.
   
 11. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  huhhhuhh, ihan liian kylmää tuo ajaminen nyt on.. Pakkasta -15 ja reitti on ku pöytää, ei paljon lämmittäny. Kait noista lanatuista moottoriteistä kuitenki joku tykkää.

  Jos sitä huomenna tulis lämpimämpi... ;D

  Sitten vähän muistin virkistystä.. sinänsä mulle on se ja sama kuinka helevetin lujaa paikalliset haikoset sielä vetää.. mutta älkää oikoko niitä pimeitä mutkia sisältä!!!! KIITOS!!
   
 12. ZetaÄrrä

  ZetaÄrrä Well-Known Member

  Tää on samaa mieltä tuosta mutkien oikomisesta..siinä on hätää myyä asti kun joku herra X vetää tulemaan isolohkolla miljuunaa poikittain :eek: :eek:
  Muutenki täälä on ihan hanurista toi meno, jokku ajelee pitkin pyöräteitä yms. laittas sellaisen kelkin että pääsee muuallaki ku auton ajettavalla "tiellä"! ;D ;D
   
 13. rudolf

  rudolf Draakkeni -08, Lynx 454 Racing -96

  Mites on toi Rollo - Luosto välin kunto ja myös Rollo - Levi kiinnostaa. Se on ko etelän vetelä tullee ni pakko päästä hiihtokeskukseen... Ounasjoki varmaan on ok jo kaikin puolin???
  Ja jos on jotain porukkaa ajelemassa 9 viikon aikoihin voisin yrittää sopia porukkaan, oon tulossa Rolloon joskus 25-26 pvä!!!??? ;D
   
 14. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Älä piä hullua jännityksessä. Siis näitä Catin uusia Jaguaareja?
   
 15. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Ei niitä Catteja vaan semmosia hemmetin kalliita autoja. Olivat tuottaneet Jaggen omistajille saksasta useamman auton jää/lumiajokouluun 5 tunnin takia...heh.
   
 16. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Net oli kissalan pojat napsun reitillä oikein tutkan kanssa, ajelin 39 km/h kolmen japskin kanssa, todistetusti. Puhalluttivat ja kehuivat männäpäivien kelkkailukelejä.
   
 17. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Tänään tapahtui poliisien osalta historiallinen teko, skoudet olivat kyttäämässä putaalla siinä missä napsulta tuleva reitti tulee siihen. Ite tulin reiluhkoa vauhtia siihen jäälle niin äijät vaan katteli ja lähtivät kaasuttaan mun eteen. Kerkes käydä jo kaikki pelkotilat mielessä linnareissusta lynkkaukseen niin eivät edes puhalluttanu.
   
 18. cooper

  cooper zr 580 efi

  kylläpä nuo minukki puhalluttivat siinä ounasjoen jäällä mihin reitti loppuu.
  kehu vaan että on hieno coopra 8)
   
 19. kopparib

  kopparib lynx 550 adve

  Pitää tänne kirjoitaa nootti ajokäyttäytymisestä rovaniemellä. Nimittäin sattui tapaus viikonloppuna oltiin tytön kanssa hiihtämässä Olkkavaaraan menevällä ladulla, jossa napsulle menevä moottorikelkka reitti ylittää ladun. REITILLÄ ON STOP MERKKI!!!
  Nimittäin punainen R-EVO lynksi numero 111 tai 116 oli tosi lähellä ajaa tyttöni yli. Jätkä alkoi pysähtymään kunnes päättikin painaa hanat tiskiin ja ladun ylittäessään tällä kusipäällä oli varmaan 80 km/h vauhtia.
  Hiihtoladulla tuli toisesta suunnasta mies , joka näki tilanteen ja sanoi että tämä kusipää 111 numeroinen ei edes nähnyt meitä, oli vaan kuulemma häntä katsellut.
  Neljä vuotias ei oikein vielä käsitä, eikä hahmota ympäristön tapahtumia. Eikä ymmärrä tällaista vaaran paikkaa varoa.
  Okei oli siinä varmaan meikäläisenkin syytä, kun annoin tytön hiihtää 3 metriä edellä. Silti tässä paikassa on 40km/h rajoitus ja STOP-merkki. Mäntyvaarassa on crossirata eikä tuolla yleisillä reiteillä pidä harjoitella. Varsinkin jätkän joka ajaa kilpaa pitäs tämä ymmärtää, varsinkin jos ajaa vielä merkatulla kelkalla.
  Tapahtuman jälkeinen tunne veti kyllä meikäläisen aika veteläksi. Jokainen joka on joskus selvinnyt esim. hirvikolarista tms. tietää tunteen.
  Ja tämän jälkeen tuli RAIVO!! Eli joka tuntee tämän punasella R-EVOlla ajavan mulkun kertokoon, että tulee turpaan lyöntikisa kun hänet tapaan. Tällä hetkellä tuntuu, että taidan etsiä tämän jätkän käsiin ja piestä.
  Moottorikelkkkailija olen itekki ja kaksi kelkkaa kotona. Eli ei mitään antipatioita kelkkailijoita kohtaan, vaan KÄYTÖSTAPOJA perkele toivoisin. Ja kertokaa mulkulle terveisiä!
   
 20. cooper

  cooper zr 580 efi

  mitenkään puolustamatta tai syyttämättä itse olen asiassa mutta jos sillä numero oli kyljessä niin ota vaikka kelkkakerhoon yhteyttä.

  edit. siis jos kiinnostaa viedä asiaa eteenpäin
   

Suosittele tätä sivua