RS Venture / Venture TF

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Vette, 21/12/05.

 1. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Vähimmällä pääset kun tiputat alustan irti, sopiihan se sieltä muutenkin liuku tulemaan mutta nysväämistä se on.
  Samalla kun laitat uudet liukumuovit niin reitä ne 5mm terällä vinoriviin solkivälin mitoilla noin suurinpiirein ja laita sinne lämmittämällä grafiittia, juu sitä samaa mitä laitetaan suksen pohjaan, reiät täyteen ja imeyttämällä kyllästyy se muovikin, kestää sitten ajella vaikka hieman vähemmälläkin lumella...
   
  Zombie tykkää tästä.
 2. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  venture rs 2006 vetopyörien vaihto edessä. tulossa 7 piikkiset läpivetävät,kasitkin ois riittäny mut nuo tuli sopivasti..:rolleyes: vieläköhän matossa riittää kiristysvarat, tuleekohan muita ongelmia johtuen pyörien koosta? mittariheittoa toki tulee..
  olikos jossain mitat noille pyörille mille kohtaa ne akselille laitetaan? muistelisin jossain lapun nähneen?
   
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Toki tuo mittomallakaan kovin iso rasti on laittaa nuo kohdilleen, mutta service manuaalissa on on mitat jos et täältä löydä "haku" toiminnolla.
  Kaipa siinä riittää varat, eihän tuota kovin tiukalle tarvi laittaa, laita sitten ne valkeat bomban läpivetävät, nuo mustat non slip, ei ole kyllä kummoset, tiukemmalle kun joutuu niin paukkuu yli ja on kovin melusatkin vielä kaiken lisäksi.
   
  matti.v tykkää tästä.
 4. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Sulaa vielä mokomat alle vs.bombalaisiin.
   
 5. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Siis nuo wallbrossitko sulaa ja paukkuu yli?
  Jotku mustat pyörät mulla nyt on..pikkasen käytetyt ja pollen akselissa.. pitää tutkia tarkemmin.. välitystä tässä pitää saaha lyhemmäksi ja nuo tuli nyt sopivasti vastaan.
   
 6. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Miksi välityksiä pitäis lyhentää?
   
 7. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Ei keuli niin ko videoissa?
   
 8. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Paremmin soveltus tuohon nurkkapyöritykseen metänkeskellä latuhöylän kanssa. Nyt tahtoo sen 10-15 olla vauhtia heti kun kytkee.. js sit hyppää vetari yli kun tarviis pitää.. keulia ei tarvii
   
 9. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Mulla 2.86 jakoset pyörät ja 23-41 välit, 365x41x38matto tuossa omassa paskassa ja tulee lana komiasti perässä vaikka välillä yli kuutio luntamatkassa. 8 piikkiset vetopyörat.
   
 10. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Mulla vakiot välit ja 365x44 backcoyntry.
  Pitoja on, tahtoo räpsiä yli joskus kunnon kuormalla vaikka läpivetävät onkin, wahl bros, jotka ei tosin kumoset ole, tiukalla kun pitää niin sillon ei hypi yli.
  Voimansiirto muokattu kuten arvata saattaa;)
   
 11. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Ei tässäkään oo ongelmana etteikö vetää jaksas.. mut hitaammin sais mennä tuolla puolentoista kelkan levyisellä ladulla. Varsinkin kun monesti on 2-3 lasta vielä kyydissä kun latuja tehdään.
  Saisko tuota muuten varin säädöillä kikkailtua hitaammin vauhtia kelaavaksi?
   
 12. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Eipä ollukkaan sopivat nuo vetopyörät. Näkyy 2.86 jakoset olevan joten ei soveltunut mulle..
  Mistä noita bomban pyöriä sit sais, lunx myymäläkö vai? Yhet jo oli mut ne oli 28mm akseliin ja jammussa 27mm..
   
  Viimeksi muokattu: 5/2/18
 13. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Ei löydy lynx/skidoo kauppiaalta 2.52 jaolla 8 piikkisiä vetareita. Tuolla jaolla ei saa nyt edes sitä 9piikkistä minkä tuntee luettelot.
  2.86 ois saanu 8 piikkisenä mut ei käy..
   
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Duellin kauttaa wahlbrossit?
   
 15. matti.v

  matti.v Well-Known Member

  Niin ne pitänee laittaa. Mut tuossa edellä niin moittivat niitä että koetin muita kysellä.. mut kestänee nuokin mulla useemman vuoden kun ei tuu ajettua edes tonnia talveen..
   
 16. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Uusi alkuperäisvaraosaremmi kesti sitten n. 500 km ja kuoriutui:(. Ei noilla taida mitään takuuta olla? Mitä kannattais kelkasta katsoa, että tietäis syökö se jotenkin remmejä? Seuraava on kuitenkin tarvikeosa, kun ei noita 160 € remmejä raski myötäänsä ostaa.
   
 17. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Se tarvikeremmi antautuu sitten hieman ennen.
  Sulla on siellä joko kytkimessä tai varissa ongelma.
  Puslissa (kytkimen kannen pusla, varissa helixin pusla tai akselin pusla) tai kytkimen rullissa tai painoissa (kuluneet ) lisäksi vaihtoehto varin liukunastat loppuneet joka toki särkee myös helixin.

  Otahan kytkin auki ja vari irti ja auki , tutki kulumat korjaa ne ja laita sitten se uusi remmi niin säästät sen yhden remmin.
  Oikea remmi on 8DN....
   
 18. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  No se kytkin ja vari on toiminut ihan kuin ennenkin. Yhdestä kelkasta kului ne nastat loppuun ja sen huomasi kun kone huusi korkeilla kierroksilla eikä vauhtia riittänyt. Jäin kyllä sulaan kiinni kun tuo äskeinen remmi oli ihan uusi ja se pääsi luistamaan siinä kelkka irrottaessa. Oisko voinut saada siinä jo niin pahan kuluman, ettei kestänyt kauaa? No kaipa ne osat pitää alkaa purkamaan. Ehtis vaan kun työt haittaa harrastuksia ja kahden viikon päästä pitäis jo Kuusamoon kelkan kanssa lähteä. Saattaa mennä vuokraushommiksi siellä.
   
 19. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Käy tässä täällä ollessa jos et kerkee itse katsoa.
   
 20. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Missä päin Kuusamoa olet? Ne varin nastathan olivat ihan näkösällä ja näytti kyllä hyviltä. Kytkin ja varikin olivat mielestäni hyvin linjassa, tosin silmällä katsottuna. Eikä mitään halkeamiakaan näkynyt. Vähän huonoja kokemuksia kytkimen irrottamisesta. V-Maxiin aikoinaan vaihdettiin kytkin, mutta sitä ei saanut pihalla millään irti. piti sitten työntää kärryyn ja viedä huoltoliikkeeseen jossa myös tuskailivat sen kanssa.
   

Suosittele tätä sivua