SÄÄ ja mää.Talven odotukseen liittyvä joutava horina ja tärkeät lumitiedotukset

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Vilho, 8/10/07.

 1. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS


  Noniin, Ä alkuinen kilpi tuli. Runkonumero ja ajokortti sekä 17€ riitti. Koko projekti kesti 10 min. Ei pystynyt ostamaa erityiskilpeä esim. x-440

  Ps. Kiitos avusta T-cat, arvelinkin että sinä tiedät asiasta jotain.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 2. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Sehän näyttäis ihan mukavasti tupruttavan lunta keski-suomeen kun ei edes asteikko riitä.:D Joku 30cm lupaa lisää viikonlopuksi ja ensiviikolla jatkuu. Toki ennusteitahan nämä on.;)

  upload_2021-2-16_15-49-3.png
   

  Lisätyt liitteet:

  FFoxi tykkää tästä.
 3. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Parikytä senttiä tuli uutta ja nämä jos vielä saadaan, niin jo vain:cool: Screenshot_20210221-083145~2.png
   
  Vesukka tykkää tästä.
 4. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Etelä-Kainuussa alkaa olla ajokelit kohdallaan tai haastavat, riippuu keneltä kysyy. Nyt kun itsellä ollut tälle talvea tuo 60hp nelari niin pakko sanoa, että ne alkaa olla haastavat. Lunta on noin 80-85cm ja lupasi huomiselle 10-15cm lisää. Toki se on kevyttä, mutta ei se mitään kannakaan. Pinnassa monta kymmentä senttiä melkein pölypuuteria ja sitten puoli metriä semmoista mannaryyniä, että ei mitään pitoja eikä kantavuutta. Tuolla nelarilla kun ajaa niin kaasu pohjassa menee ok umpisessa, mutta jos paikalleen pysähtyy niin uppoaa koko kelkka melkein ajovaloa myöten kinokseen niin sieltä ei kyllä oikein 60hp tehoilla ja 34mm lisumatolla hyökkäillä pinnalle. Ihmettelin jossain kohtaa, että meinaa remmi luistaa liikkelle lähtiessä niin lunta meni remmille tuolta melkein ajovalon korkeudella olevasta ilmanottoaukosta , eikä tarvinnut mitenkään kyljellään kanttailla. Tässä Bearcatissa on keulassa suksetkin tuommoset 20-25cm leveät, mutta ei se näytä tuo lumi kantavan olipa mitkä sukset tahansa. Jollain karkeatelaisella ja tehokkaalla pelillä on nyt varmasti hauska keli ajaa menemään.
   
 5. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  [​IMG] Joo ei oo ihan helppoa urallakaan matossa harjaa varmaan 25mm ja puhallinkone, lanan kanssa jumissa kun ei vaan käänny välillä ollenkaan ja pakko vauhtia pitää, onneksi oli lapio mukana vaan ei voinut ajatellakaan että olisi lähtenyt ajamaan lanan kanssa ennen kuin jonkinlaisen uran polkaisi pohjille.
  Paras upotus oli omalla uralla, tien pohjalta 2kelkanmittaa meni eteenpäin ja eipä kelkasta näkynyt kuin tuulilasi ja selkänoja sekä lapion kahva, meinasin hakea auton ja kiskaista sillä irti :D, olipahan hyvät alkulämmöt....o_O. Liukasta mutta maukasta. Katolla olisi parissa kohtaa vajaa 1.5m lunta odottamassa.
   
  Vesukka ja Zombie tykkäävät tästä.
 6. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Torstaina menee plussalle niin rupee lumikuormat painamaan katoilla:(. Hemikoo tolkku kun jaksaa lanailla keli kuin keli:):). Huomenna tulee vielä reilusti lunta lisää. :)
   
 7. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Aivan hyvät kelit oli viikonloppuna

  Uskaltaa jo lähteä käymään isommissa rinteissä pöllyyttämässä, kun ei tarvi enää niin varoa.
   
 8. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Jo vain ep:kin lunta, pääsääntöisesti vähintään 50cm, Kauhalla yli 70cm, mutta pailakka pohjoses o_O. Tuos lumia pukin sivummalle niin pistin merkille jotta se on värjääntynyttä. Liekö saharan hiekka myrskyn jäämiä ilmakehäs.
   
 9. Quattro

  Quattro Re-ne-ga-de 1200

  Ei kannata ajella, Saharan hiekka kuluttaa liukuja aivan helvetisti.
   
  Jukkis ja Kamppi tykkäävät tästä.
 10. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  On se vaan talvi lyhyt, enskuun jälkeen onkin toukokuu. Kausi nyt onkin sitten ohi. Winderin palautus originaaliksi kun ehtii ja hävittää.
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Yllättävän helposti mennyt kausi ilman kelkkaa. Nyt ollut vähän aikaa ihan hyvät lumet. Pian taitaa tehdä hangen ja sehän on melkein sama kuin kausi ohi pitkän kelkan omistajalla. Pitäisi olla 2kk lomaa talvella ja vähintään 5000€ rahaa varattuna kelkkailuun niin olisi enempi järkeä. Täytyy alkaa pilkkikelkkailijaksi..
   
 12. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Tuo avatarkuva on viime kesäkuun ekalta päivältä Rollon pohjoispäässä. Kaamoksella riitti hauskaa ihan sinne asti. Leikkisä kelkka, niin ei välttämättä tarvi olla aivan huippu kelitkään, että haluttaa vielä ajamaan:cool:
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Prormk:ssa ei riitä jäähdytys että voisi keväällä ajella. Kovalla ei raski oikein hyppyyttää kun niin rimpula alusta. Olis kait sillä tietysti muuten ajellut jos vielä voimalinjaa muokannut hieman.
   

Suosittele tätä sivua