SnoPro 600, CC/Stock/Open

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä wolle, 23/5/08.

 1. erkka74

  erkka74 Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Meillä oli aikanaan reitti ajossa SC. VM 08,09,10 j a 11, kyllä ne kesti koko talven ihan huoletta vetää, jos ei vetänny järviä kaasu pohjassa päästä päähän, suuttimet kohilleen, huolellinen lämmitys ja menoksi. Tod.näk varmin 600 kisa kone vrs RS topikit. Btw. Löytyisi vielä uudet org.08 männät.
   
 2. Suiza

  Suiza Well-Known Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  600 on kaasaripeli, eikä ole tuorevoitelua. Manuaalin mukaan mäntien vaihtoväli 15h. Itelle tilasin alkuviikosta uudet Catin männät hiluineen, mittarissa 45h reittiajoa ja muuan kisa ajettu, hyvin pelaa ja vetää mutta varulta...En tiedä paljonko parhaillaan ajettu männillä, riippuu tietenkin hieman miten ajetaan, mutta reittiajossahan ei sinkki ole ihan kokoajan kireällä joten säästääpi varmaan mäntiä.
  Pakotempistä on hyvä seurailla lämpöjä niin ei tarvitse suuttimien kanssa pelata niin varman päälle. 490 vakiolla olen ajellut, -20 kelillä alle 10 sek kestää vetää tasakaasulla tai urut auki niin lämpö alkaa olemaan punarajalla 630-650. Pumppaamalla tippuu välittömästi lämmöt.
  Negatiivisena puolena reittihommissa on kulutus ja öljyn kuskaus. Positiivisena keveys, kestävyys ja napakka teho.
   
 3. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Nyt laitettu 08 :n orggis Männät 2:lla renkaalla.
  Testataan miten toimii ja kestää.
  10g painavampi kuin 1:llä renkaalla oleva mutta 30 g keviämpi kuin wössykkä. :p
  Kiitti erkka kaupoista. :)
   
 4. erkka74

  erkka74 Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

   
 5. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Mulla myös nyt orkkis männät paikallaan yhdellä renkaalla, pelaa ja vetää aivan erilailla kun wösnereillä. Tämä puoltais siihen että on tainnu wosnereistä tipahtaa renkaasta pala jo ekassa startissa.
   
 6. Tepiii

  Tepiii ac snöprö

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Ja mä kerkesin tänää tilaan aamusta wösserit pitäskää sitä lähettää takas ja kattoo jotain muuta ? ???
   
 7. -ozqu-

  -ozqu- Well-Known Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Ehdottomasti OEM tavaraa sinne koneeseen.
   
 8. rossiossi

  rossiossi RS & Sno Pro

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Hieman kyllä ihmetyttää miksi kukaan laittaa jotain muuta ku oem-osia varsinkaan kisamoottoriin joka on tuotantomalleista korkeaviritteisin ja tarkkasäätöisin. Koneensuunnittelija on kuitenkin mitottanu osat kokonaisuutena ja omaa eniten tietoa ko. moottorin yksityiskohdista.
   
 9. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Yksi syy on hinta, toinen se, että koneensuunnittelija ei todennäköisesti pyri kisakoneessa pitkään käyttöikään, vaan korkeaan tehoon. Jolloin on mahdollista, että hieman raskaampi mäntä voi kestää huomattavasti enemmän kilsoja, kuin alkuperäinen. Tosin tehoissa sitä maksetaan. Käsittääkseni alkuperäiset männät (jos ei sula tai leikkaa) hajoaa helmoista ja nuo on wössnereissä selkeästi paksummat. Siitä ja toisesta renkaasta tulee ainakin osa lisäpainosta.

  Wössnereistä on näemmä hajoillu renkaita sitten. Omassa laitteessa wössnereillä kohta tonni taulussa ja ainakin vielä elossa, ja onhan tuossa pannussa vetoja painavammallakin männällä. Todennäköisesti kuitenkin minunkin seuraavat männät on alkuperäiset.
   
 10. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Olihan tuo ehjässäki männässä rengas pyöristyny päistä. (40km ajettu)
  sitte toiset 2013 laitetut( n.500km ajettu) paremman näköinen .
  En kyllä tohtis ny laittaa wössyköitä . Ei oo nuo pytyt ilmaisia. :mad:
   
 11. rossiossi

  rossiossi RS & Sno Pro

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Ei millään pahalla, muttei tainnu tulla muutaman kympin säästö kovinkaan halvaksi. Jos sattuu vielä sylinteri hajoamaan, ni sillä hintaa saa jo n.5-6kpl oem-mäntiä.

  Onhan se totta ettei kisakoneilla voi pitää samoja huoltovälejä mitä reittimalleilla. Ite vaihoin aina 30h välein, mutta eräälläkin -11 open mod moottorilla on ajettu 40h ilman avaamista. Se kuiten kiersi 9000rpm ja männät oli edelleen priimakunnossa. Voihan sitä huoltoväliä varmaan saaha pitennettyä madaltamalla puristuksia tiivistekikkailulla, mutta oma mielestä siinä vaiheessa kannattaa jo harkita rr-mallia.
   
 12. rehto

  rehto Well-Known Member

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Liekkö mäntä niinku telamatto, vika ei ole koskaan tuotteessa...
   
 13. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Tämäkö on virallinen vastaus?
  Ompa kyllä kumma että neljästä
  Kilipurista on giljotiini kulunut samana
  Viikonloppuna niin että osuu mäntään. ::) ;D
  Vois kyllä sanoa tuohon että haista ite. :-*
   
 14. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Minä voin lahjoittaa jollekki yhden wösnerin jos
  Haluaa kokeilla vähemmän ajetussa kilipurista.
  Alle 3000 km ajettu. :)
   
 15. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Se taitaa olla tuo männänrenkaiden päiden pyöristyminen 40km jälkeen kiljotiinin syytä. Selittäähän ne hiihtäjätkin ;D
  Niijoo, asiasta en mitään tiedä, mutta hauskaa luettavaa.
   
 16. unppi

  unppi Yamaha


  Kuules jätkä monta noista koneista oot ite kasannu? Haluisin nähä sen koneen, mikä tästä uudesta valmistuserästä on kestäny. Tuskin paljon käsiä nousee. On se hyvä että osataan täällä kertoa, että on väärin kasattu tms. Jännä homma ku tässä oon selvitelly näitä juttuja ni aikamonta samannäköstä mäntää löytyy jo kuvavarastosta. Nyt näitä on menny niin helvetin paljon ettei enää paljo selittelyt ja kaartelut auta. Toisilla kestäny tankillisen, toisilla jopa muutama mut kaikki levinny hyvin nopeesti mitä on mun tiedossa.

  Miks sieltä on tulossa uus mäntäsarja jos täs sarjas eioo mitää vikaa?

  Älkää missään nimessä laittako koneeseen !


  Kysytäänpä näin: Kenellä EI ole tänätalvena ostetut wössnerit hajonneet (eli uudesta valmistuserästä kasattu)?


  Oon intoa täynnä selvittämään tätä juttua joten kaikki keneltä on wössyköitä hajonnu, voisitteko laittaa mulle privana tulemaan kuvia männistä niin tarinoidaan vaikka vähän enemmänkin asiasta.

  Meillä kesti sen neljä vai oliko peräti viis tuntia. Molemmat männät ja pytyt menee uusiks.
   
 17. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Niin, tähän mainintana, omat wössnerit ostin viime syksynä.. Toivottavasti kestävät. Vahvasti veikkaan vikaa sarjassa, liian nopeaan tahtii hajoaa koneita.
   
 18. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  kisakone on yllättävän luja ! esim. meidän entisellä -09 600 Sno Pro Snowcross on kohta ajettu 200h , ajettu kisaa , reittiä , umpista jne.
  mäntä vauriot 0 , ketjuvauriot 0 , normi bensa 98 , ketjut vaihdettu 2v välein , männät vaihdetaan kaudean alussa ja vakiomännät aina sisään ,
  en ole kuullut yhtään kisakoneen helmojen hajoamista , pari mäntäpistiäistä on vakioilla tiedossa ,
  eiköhän valmistaja/maahantuoja (Wössit) ole jo hereillä näistä ja ilmoittele asiasta , ei Catti ole ainoa josta poksahtanut mäntää
   
 19. sappe

  sappe lainavehkeet.

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Nonii otetaanpa jänis kevennystä mäntä aiheista a'la alotteleva katin ohjastaja. Sata tyhmää kysymystä! Mihin tuoreöljyvoitelu pönttö on jemmattu ???
  No eih vaan onko kukaan leiponu 51mattania alle? Itellä huntsittas kokeillakko on näin mahoton vitiä tullu taivaalta ja tuli ruottin reissua ja muuta keväälle. Lähinnä sitä silmällä pitäen.

  Nohevana ja näppäränä menisin tietty talliin ja kattosin minkä moista ilmarakoa löytyy,muttako olen ivalossa ja pulkka torniossa..
  Eli minkä kokosta vetaria vaatis ja jos jollaki ollu ja uskaltaa paljastaa toimivan voimalinjan salat niin olisin onnellinen. Saattasha tuo naulata ehkä nytki mene ja tiedä. Jos tietoa on niin otan kyllä avosylin vastaan ! :)
  Ehtis kerranki ajoisa touhuta tavarat eikä päivää ennen lähtöä alkaa tappelemaan ;DD

  Ja tosiaan cc vuojelta 12
   
 20. challenger

  challenger challenger

  Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

  Aiheesta ja aiheeseen huomautus; vauriot, joita nyt on minulle asti tullut, ovat valmistuserä, batch-00, batch-01, ja batch-04, siis ei mitään huonoa yksittäistä erää vaan kolmesta erästä. Uusi mäntä on 10 gr kevyempi, käyttäjien pyynnöstä, enempää ei voi keventää. Tappi painaa paljon enemmän kuin alkuperäinen, siitä painoero.
  Sitten, erääseen koneeseen oli asennettu mäntä väärinpäin, renkaiden pidätintapit pakoaukon puolelle. Tämän sylinterin ja männän lähetin Kanadaan AAB:lle tutkittavaksi, ei mitään valmistusvikaa sylinterissä, joka olisi aiheuttanut mäntävaurion. No, AAB päätti antaa Good Will takuun sylinterille huomautuksella, ettei heidänkään tuotteet kestä mitä tahansa. Sylineri palautuu korjattuna piakkoin. Männässä ei ole valmistusvirhettä, asennusvirhe.
   

Suosittele tätä sivua