Summit 850 etec

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä vilhe85, 27/4/16.

 1. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Hinta oli jotain 130. En kyselly ku meni laskulle. Ja kun tarvii osan ja on yks paikka mistä ostaa niin siinä on rohki huono alkaa tinkaan. Etenki ku kerran jo myytiin eioota näiden osien tiimoilta. Eli son vaan parempi napata
  osat taskuun ja lähtiä juokseen. :D
   
  Plaaf tykkää tästä.
 2. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Ei millään pahalla Polarista vastaan, mutta kyllä se Ski-Doo on kokonaisuudessa tällä hetkellä pari askelta edellä. Axyksia ajaneena ne on paljon enemmän raakileita kuin uusi Ski-Doo.

  Kyllähän itselläkin mietitytti ennen reissua kun oli lukenut näitä nettijuttuja hajonneista eturungoista, varsinkin kun omavastuu vuokravehkeissä oli 100% :D paikalliset lähinnä nauroivat noille jutuille, eikä mekään niitä saatu rikki vaikka yritystä oli välillä enemmän kuin taitoa :eek:
   
  Hra XC, Koulupoika, F3 ja 3 muut tykkäävät tästä.
 3. HerraO

  HerraO Polaris axys Pro Rmk 163" Turbo

  Kyllähän se pitää näiden ylistys puheiden jälkeen lähteä tuommonen isolohko johonkin ponnistaan. Ite en ole päässyt moista härrävärkkiä testaan, mutta on sitä nyt niin hehkutettu, että jos ei muuten pääse, nii täytynee vaihtaa polle semmoiseen. o_O
   
 4. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Kannattaahan se ehdottomasti testata, mutta kunnon lumiolosuhteissa. Me ajettiin X-malleilla viikko, huikeita kamppeita kyllä. Yhtä vakaa se ei välttämättä ole kuin polaris, mutta se on nyt pidemmän ajorupeaman jälkeen makukysymys tykkääkö T-motionista vai ei. Ski-Doo menee luikerrellen mäkeä ylös, mutta toisaalta se avaa mahdollisuuksia siinä vaiheessa kun muut joutuu jo kääntymään alaspäin.

  Voimansiirron vakiopalikoista laitteista mitä Suomeen on tullut niin ei ole hajuakaan, mutta jos ne on samat kuin pohjois-amerikassa niin kuormaa saa lisätä varmaan reilusti meidän olosuhteissa.
   
 5. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Paikanhan saa jokainen valita ja tingatahan pitää aina!? Köyhälle son kotiappäin kaikki! Tuovilan poijat oli ruuvannu kemijärven puolessa nuot hilut meille kaikille äksiin kiini jo valamiiksi iliman eri komentoa ja lisähintaa. Että lähinnä sillä kyselin että kuin pahasti olis tullu takkiin jos olis iliman niitä jääny? Ittellä ainaki käy ja kukkuu niinku pitääki ja tuntuu laakista valamiilta kamppeelta.
   
  Korbimotors, Koulupoika, Kaitsu78 ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 6. Pelaus

  Pelaus Ski-Doo summit X 850 154"

  Niin oli minullekkin asennettu sea level kitti Kemijärven Tuovilassa jo luovutushetkellä. Siellä ainakin tiedetään mitä asiakkaat arvostavat: palvelua ja että kampe on heti ensi metreiltä iskussa. Ja muutenkin ei yhtään kauppaa ja huoltoa ole ryssitty Tuovilan organisaation puolelta (15 vuoden kokemus asioista).
   
  Kortelaine, Koulupoika ja Heimo Paila tykkäävät tästä.
 7. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuossa on tullu semmonen hitti että näemmä repeytyny vakaaja eturungosta irti.
   

  Lisätyt liitteet:

  HMK ja pezq^ tykkäävät tästä.
 8. Dermilion

  Dermilion Ski-Doo Summit 154 X 850 E-tec 2017

  Siellähän näyttää olevan reikä vakaajan kohdalla? =O voi että tämä homma ei etene
   
 9. HMK

  HMK Well-Known Member

  Eturunko varmaan normi käytön kestääkin. Välirunko vakaajan kiinityksen kohdilta vaan tuolla ratkaisulla poksahtaa... Ja nauroin itekki kuin helposti ja missä tilanteessa. ;)
   
 10. Laplander

  Laplander Just A Member

  No mutta tämähän on mahtavaa!
  Saakeli ko näitä ei ole kellään ni pääsis kojeistaan.. Vaan meni kelikki tästä mutta jos tilaisi oman seuraavalle kaudelle
   
 11. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Minä en ole ollut ikinä mikään merkkiuskovainen eikä mulle ole väliä millä merkillä ajan. Tärkeintä että se sopii omaan lapaseen. Mutta kyllä tuolla reissussa kävi selväksi mikä on se etenevin kampe tällä hetkellä, vaikka kilpailija merkin sarvissa oli ihan vetomiehiä.

  Kannattaa sitten leikata se diagnostiikka pistokkeen kiinnike irti siitä jäähdytysnesteen säiliöstä. Siihen kun osuu polvi niin se repeää irti ja nesteet tulee pihalle. Pieni lapsus siinä käynyt suunnittelussa... joku sanoi että jos on käsikäynnistys niin se on suojassa ettei hätää mutta sai yksi sankari sen silti hajalle :D
   
 12. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Joo tuota kuulin kans että käynnistyslaite on kans saatu tälle vuojelle keviämmäksi. . 3 hajonnu täälä perällä..:D
   
 13. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154",

  Kyllä konevasaralta kans tuloo vehe valmiina, ei tartte alkaa ensimmäisenä roplaamaan voimalinjan kans. Kyllä Pekalle nousee lapa täältä suunnalta
   
  Pelaus ja Koulupoika tykkäävät tästä.
 14. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Joo, näin kuulin että pyssykylässä oli kans tehty sama ratkasu. Pitää tässä ittekki kehassa Heikkiä oikiasta peliliikkeestä ja muutenki hyvin hoijetuista hommista ja ottaa ihan pipo pois päästä ku seuraavan kerran menee porisemaan. Varsinki ku puoli suomia itkee että epäkelepo olis ollu koko keksintö sillä alkuperäsellä ämeriikan voimalinjalla...
   
  Viimeksi muokattu: 29/1/17
  jaffa tykkää tästä.
 15. Kaitsu78

  Kaitsu78 Summit 850 X 154

  Kyllä Tuovilaan isot peukut täältäkin!
   
 16. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Paljon Kaitsu ajanu uudella kelkalla
   
 17. Kaitsu78

  Kaitsu78 Summit 850 X 154

  Ei tuota vielä ole ku vajaa 300km tullu ajettua!
   
 18. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Jollaki vinkkiä heittää kellä ois oikiasti hyllyssä tuota sea level-kittiä?
   
 19. HMK

  HMK Well-Known Member

  Sea leveliä kaipais itekki, mut mistä? 18,5h/n.400km kesti sisäänajo. En kyl huomannu minkään muuttuvan sen loputtua, puhuvat että ois vireämpi loputtua. Kohtuu ruokanenki ilmeisesti, yli kolmannes vähempi kuin proride samalla reissulla.
   
  Koulupoika tykkää tästä.
 20. HMK

  HMK Well-Known Member

  Miten menee oikiasti nuo huolto jutut takuuta ajatellen? Siis tuo 500km ensitarkastus? Siinä ei kelkalle tehdä mitään huolto toimen piteitä. Huolto ohje on 3000km/1 vuosi. Kellää varmaa faktaa asiasta, myyjäkään tiennyt..
   

Suosittele tätä sivua