Titan -18->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 15/3/17.

 1. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Expedition LE 900

  Onko mitään tarkempaa tietoa ilmestyny ko. malleista? Näky olevan foxin keppiä, ilmajäähytintä, varusteita ja muutenki ihan asiallisen olonen kampe.
   
 2. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Oisko lauantaina Roissa ja sunnuntaina Kemijärvellä näytillä...

  Tuossa jotain äkkiseltään, tokikin vain jenkkien markkinoille
  https://www.snowtechmagazine.com/2018-polaris/
   
  Viimeksi muokattu: 15/3/17
 3. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Kuinka se porukka on näitä tilaillut? Tässä alako jo ite miettimään että pitäskö se sittekki laittaa titani xc tai adventure tuon 146" sks:än sijasta:rolleyes::eek:
   
 4. kairankulkija

  kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

  Tä, onko tämä hyvä? Hehkuttavat testeissä, olisko tässä perheenisän unelmakelkka? Penskat sopii, emäntäkin, kyytiin. Tarvittaessa vois vähä vejellä rintuuksia ylös, leikkiä niinkuin joskus taannoin, teho riittää. Polttopuut huilaa savotalta rantteelle.. Tä, onko hyvä?
   
 5. jp10

  jp10 Well-Known Member

  meinaatko jake laittaa Titanicin.oishan se äijäpeli varmasti
   
 6. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Onko tätä titania kukaan niinku oikiasti testannu? Ois mukava kuulla kokemuksia kelkasta ku on ihan oikiasti alakanu jo mietityttään että ottaako sittenki tämän xc titanin..
   
 7. Väne

  Väne Mikälie

  Koeajokierroksella viime keväänä yllätti kyllä positiivisesti.
   
 8. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Expedition LE 900

  Joo oli ne jokka oli päässy koeajamaan niin kehuneet. Olis kyllä ihan mielekkään tuntunen ko messuila kävin kuivatyypittämässä. Mielekkäällä pelillähän tulee kilsoja niin mitähän tuola 800 koneella vois olla oletettu käyttöikä? Joutuukohan joka talvi mäntäkauppaan.
   
 9. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Juu itellä samanlaiset ajatukset ku Jakelfinillä mutta luulisin että kestää tuollaki koneella paremmin ku esim joku sks ku on kuitenkin vähän erityyppinen kampe kyseessä... Nyt on jo tosissaan tulossa toisiin ajatuksiin tuon kelkan kanssa ja taitaa sittekki tähän taloon tulla tuo titan xc.. Mutta olis edelleenki mukava kuulla kokemuksia jos joku on päässy kunnolla kokeilemaan tuota kampetta, onko aivan komura vai pitääkö esson baarin puheet paikkaansa että olis leveätelaiseksi yllättävän kevyt viedä verrattuna vaikka commanderiin? Sipola kerroppa sie ku olet meleko varmasti tuolla ajanu, olihan tuosta juttua kelkkalehessäki mutta eipä ole sitä nyt luettavaksi...
   
 10. RemiX

  RemiX 800 rfTek DOO

  Ite ajelin viimekeväänä semmoset 800-1000km ja voin sanoa että leviäksi kelkaksi on kyllä kevyt. Kommanterit yms muut leviät on kömyröitä tuohon verrattuna.
   
 11. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin,

  Kyllä mie piän että tuo on ketterin leveätelainen jolla mie olen ajanut. Tuo XC-malli oli omaan makuun kyllä hieno laite. Alusta ja keula toimi tosi hyvin, ottaen kuitenki huomioon kelkan painon ja fyysiset mitat. Ja vielä kun laittaa listaan tuon XC:n hinnan, niin puhutaan kyllä hinta/laatusuhteeltaan aivan loistavasta kelkasta.
  Vetokäytössä jne ajettaessa en osaa sanoa juuta enkä jaata, kun keväällä noissa ei ollu vielä koukkua. Mutta pitää varmaan kysellä heti kelien alettua tollaista vetotesteihin niin saadaan siitäkin selvyys.
  Pikkusen siinä tuntui olevan kääntyvyydessä parannettavaa, mutta sehän on paljolti säätökysymys. Toinen lievä miinus oli melkoisen äänekäs voimansiirto.
   
 12. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Aivan jotain tuollaista olen tuosta xc titanista kuullutkin..
  Mites tuo voiman siirto ku sanoit Jani että melko äänekäs oliko häirittevän äänekäs? Mie taas olen joiltain kuullu että ei ois pahakaam mutta tämäki on tietenki semmonen asia että mihin olet tottunu jotku taas moitti että ei ois oikein nätisti menny vaihteet päälle, pitääkö tämä paikkaansa? Tuohan ois kyllä mahtava laite monipuolisuudellaan....
   
 13. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  No ei se silleen häiritte se ääni ku siihen tottuu. Mutta alkuun sitä ajattelee että sielä on jotain rikki kun ääntää. Mutta tämä on totuttelu kyssäri. + se vehe jolla mie ajoin oli esisarjan laite, joten niissä voi olla sitä sun tätä vielä vähä vaiheessa.
  Ja tokihan sen vaihteiden päällemeno voi tuntua eriltä kun vaikka BRP vehkeissä joissa on sycroloota.
   
 14. Janme

  Janme Well-Known Member

  Työkelekaksi ois tuomonen Adventure ES tilattu. Saapa nähä, että saako sitä tämän vuojen puolella. Kokeilematta on värkki, vaan pitäs kyllä kaiken järjen mukaan hakata BRP:n leviätelaset ainaki umpisen käsittelevyyessään 100-0.
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 15. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Eipä ole moittimista, varsinkaan keveillä puhkukoneilla varustetuin Skandicin ja 59 Yetin umpisominaisuuksissa, varsinkin ilman suksien levikkeitä ketteriä ja pääseviä.
   
 16. jp10

  jp10 Well-Known Member

  100-0
   
 17. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Hyvähän se on, että Polaris potkii tässä samalla myös Brp:tä takapuolelle kehittämään ennestään hyviä leveätelaisia. Melko iäkäshän XU-runko alkaa olla ja päivitys olisi tervetullut myös Lynxin ja Ski-Doon vehkeisiin.

  Titania pitää kyllä päästä testaamaan ja vertaamaan commanderiin ja yetiin. Yeti yllättävänkin notkea ummella vaikka näyttääkin möhköltä ja nimenomaa ILMAN levikemuoveja. Niillä saa kyllä pilattua tehokkaasti kelkasta ummen käsiteltävyyden.

  Hienoa, että näistä leveätelaisista kehitetään crossover versioita, joilla pärjää varmasti myös patikkoreitilläkin mukavasti. Kelkka kuitenkin on kompromissien summa ja moni käyttöisyys on todellakin valttia. Titanilla varmasti hoitaa kaikki ajot vähintään kohtuudella, kun jätetään aivan ääripäät väliin.
   
 18. make k

  make k Well-Known Member

  Mielenkiintoinen laite on tosiaan tämä Titan, pitänee laittaa harkintaan. Jos yhen pienen toiveen sais esittää, niin Yamaha vois rakentaa Bearcatin tyyppisen kelkan, jossa 3-pykälää eteen. Siihen sidewinderin motti ja nimeksi Widewinder. Vielä sille isoveli 60 cm täyspitkällä matolla ja hyvällä voimansiirrolla, sille nimi Superwidewinder. Jos tämän rukouksen jalostavat lumikiitäjän muotoon, niin son moro BRP :)
  No. ainahan haaveilla saa...
   
 19. Janme

  Janme Well-Known Member

  No jos sitä tuolla pääsis vastamäkeenki. :D
   
 20. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  On kait me päästy. :)
   
  jp10 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua