Xterrain -19 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä touringdude, 26/3/18.

 1. jiipee-

  jiipee- Well-Known Member

  300km takana sekalaista ajoa 850 re terrainilla, eikä lämpöjen kans ole kyllä ollu ropleemaa. Raapat häätyy kuitenki asennella, ennen kevään betoneja.
   
 2. Jamespotkukelekka

  Jamespotkukelekka Active Member

  584km ajettu -20 3700 850re terrainilla , ja ei kyllä oo vieläkään moitittavaa, on ajettu umpista ja reittiä. remmejäkään ei ole mennyt yhtään :cool: 2% sisään ajoa jäljellä saa nähä huomaako muutoksen.
   
  juketsu ja fxjannu tykkäävät tästä.
 3. jam

  jam BRP 2020

  Pystyskö joku kertoon onko 2019 ja 2020 xterraimissa minkälaisia eroja kun sais ylivuotista aika sopivasti vai pitääkö hommata 2020??
   
 4. niarve00

  niarve00 Well-Known Member

  Isoimmat taitaa olla kakskymppisessä vihreä väri, jämympi etupuskuri, mountain kahva tangossa, mittari ja -571 remmi. Itse en ainakaan muuta huomannu ja päädyin ylivuotiseen.
   
 5. JONAKKAL

  JONAKKAL Well-Known Member

  Tietääkö joko mikä välitys on xterrain pro 600:sessa? Epc:n mukaan koko muu voimansiirto sama rangerin Kanssa mutta yläpyörä 21 ja rangerissa 19. Alapyörälle epc ehdottaa kolmea eri kokoa xterrainiin. 49, 51, ja 53. Mikähän noista on pro 600:sessa ja minkähän pituinen ketju siinä on?
   
 6. Jamespotkukelekka

  Jamespotkukelekka Active Member

  eikös pro 3900 600 xterrrainissa ole 21/53 116 välitys
   
 7. Soppamies

  Soppamies Xterrain 900 Turbo -20, Lynx RS 600 -18

  Mikähän tuossa 900 turbossa oli moottoriöljynvaihtoväli?
   
 8. Mehtis

  Mehtis Well-Known Member

  3900 RE XTerraini ollut kuin hyvä viini, paranee vain vanhetessaan. Toinen talvi takana ilman ongelmia. Omaan kelkkaan päivitety sukset Blade DS+ ja alustan shimmit, iskarien säätimet vaihdettu ja Lazerin lisävalo laitettu. "tämmönen tämän olisi pitänyt olla tehtaalta tullessa" :D

  Jos joku haluaisi pidempää mallia 64mm matolla, niin voisin olla kiinnostunut vaihtamaan , about samoilla kilometreillä olevaan 3700 pitkään.
   
 9. acsrv

  acsrv Well-Known Member

  Onko kokemuksia xterrain 600r:istä. Reitillä varmaan pärjää ihan hyvin mutta jaksaako mennä umpisella mihinkään?
  3700 xterrain RE 600R hommattuna ja kovasti päänsisällä kelkkaillaan jo. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia/mielipiteitä muilta, jos joku myös tämmösen pikkulohkon on hommannu, tai päässy jossain koe ajamaan.
  Terv. Marko
   
 10. K.J.P

  K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

  Tämmönen tuli tänään haettua itselle. (-19 850re)
  Saapa nähdä tuleeko meistä kavereita, vai vaihtuuko lyhyempään takas..
   
  Viikinki, K.Pukarinen, M.E.A ja 2 muut tykkäävät tästä.
 11. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Taitaapa olla sama meininki meillä päin! o_O
   
  K.Pukarinen ja K.J.P tykkäävät tästä.
 12. jermu

  jermu Well-Known Member

  Itellä 20 RE malli 3900 pitkänä ja tykänny tosi paljon. Viittii ajelle pitkiä päiväsiivuja eikä säikähä umpistakaan. Itellä 51 matolla ja omasta mielestä varsin hyvä tuon kelkan luonteeseen ja käyttötarkoitukseen. Ei ole tuolla matolla mikään jupura ajella reittiäkään. Vaihdoin XRS renestä ja hieman mietin, että tuliko liian pitkä laitettua.. Noh, tosipuheessa syherössä ottaa hieman ketteryydessä takkiin mutta lapin selkosilla missä suurin osa ajosta tapahtuu niin eroa on Xterrainin eduksi, kun etenee paljon vaivattomammin sielläkin missä ei jälkeä ole.

  Ihan mielenkiinnosta miksi lyhempää oot vaihtamassa?
   
 13. Mehtis

  Mehtis Well-Known Member

  Kelkka meni jo liikkeeseen vaihdossa. Lyhyempi on ketterämpi mutkareitillä, leikkisämpi/hauskempi ajaa ja etenemiskyvyssä ei omassa käytössä ole merkittävää eroa.
   
 14. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Mitkähän välitykset on 3700 850 Re Xterrainissa 51mm ja 64mm matoilla? Uudessa on ilmeisesti Blade Ds+ sukset ja 20 mallissa on vielä tavan Blade Xc:t. Millaisia kokemuksia noista suksista, onko nuo Blade ds+ paremmat vain umpisessa vai onko ne ihan ok myös reitillä? Laittakaahan kokemuksia 3700 Re mallista, miten menee umpisessa ja meneekö tuo 64 matto reitti/reissu käytössä jo liian karkeaksi? Mietin että millainen paketti tuo 37 Xterrain olis Blade Ds+ suksilla, 64mm matolla ja säädettävällä tangon korotuksella. Kait sillä jotenkin menee myös umpisia? 37 Boondockeria olen myös miettinyt, mutta taitaa tämä olla lepposampi ajella reitti reissut ja onhan tässä startti, mukavampi penkki, parempi mittaristo ja jonkinlainen lasi sekä käsisuojat jo vakiona.
   
  Viimeksi muokattu: 5/11/20
 15. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Vissiin tuossa 20 vuosimallin kevään ennakkomallissa jossa 64 matto on myös DS sukset ja 51:llä matolla olevassa XC:t.

  Saisivat kyllä pikkusen edes panostaa nuihin Lynxin nettisivuihin.
   
 16. jermu

  jermu Well-Known Member

  Itellä 20 kevätennakko 3900 RE pitkänä ja 51 matolla. Tuolla matolla on päässy umpisella sinne mihin on tarvinnukki ja ei tarvii reitillä koko ajan miettiä lentääkö laput. Raapijoita olen käyttänyt kovalla reitillä tosin. xc sivakat on reitillä ihan toimivat mutta sellaisessa umpisessa missä on ohut kuori päällä ovat vähän äkkinäiset, kuitenkin pärjätty on.. DS+ suksista ei ole kokemusta mutta eikö net kehu niitä.. Kyllä tuo on mukava kampe ajella pitempiäki siivuja. Ite hommasin siihen säädettävän pleksin kun aina ei voi keliä valita niin pääsee pakkasta piiloon tarvittaessa. Tangon koropala kannattaa laittaa, itellä on se matalempi pala. korkeemman jos vaihtaa niin pitää vaihtaa sitten kaasuvaijeri pitempään. Toki tämmönen 173 pitkä nyt ei mitään mahottomia korotuksia etes tarvii. Penkki on mukava istua. Lisävalo kannattaa laittaa (lazer) heti alkuunsa niin näkee pimeässäki.

  Loppujen lopuksi tuo maton korkeus varmaan riippuu ajatko reitillä vai reitin ulkopuolella enempi. Ja sitten jos reitin ulkopuolella niin millaista ajoa se on.. 51mm pääsee pahaan paikkaan kiini ja 64mm vielä vähän pahempaan :)
   
 17. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Mietinkin tuota XC suksea että vieläkö siinä on tuo haukkaileva ominaisuus. Powderproossa oli tuo haukkailu ja oli rasittava ajaa kuorikeleillä.

  Joo tuo matto se mietityttää, kun tulee kuiten ajettua reittejäkin. Tuo 39 varmaan etenee hyvin jo tuolla 51 matolla.

  Tuohon 120-165mm säädettävään korotuspalaanko riittää vaijerit?
   
 18. jermu

  jermu Well-Known Member

  kyllä tolla xc suksella pärjää mutta kuorikeli oikeestaan on se poikkeus.
  Jep tohon 120-165 riitti vaijerit. Kokeilin sitä korkeempaaki mutta loppu vaijerit kesken.
   
 19. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  20210103_120622.jpg pötkähti pihaan moinen, xtrim meni vaihdossa...kuhan tulis lunta paremmin nii pääsee maisteleen
   
  JS88 ja M.E.A tykkäävät tästä.
 20. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Liittyy jotenkin aiheeseen ...
  Jos käy joskus p.....leen huono mäihä, niin voi olla myös h...on hyvä onni! Sillä kun eka reissulla keskellä kairaa hukkuu -19 Xterrainista sähköt, niin kohdalle osuukin heti henkilö jolla on vahva tieto missä vika on ja antaa vielä tehtaan teknisen tuen kautta konsultaatiota. Ja kun näillä avuilla päästään reissusta mökille, niin heti seuraavana päivänä löytyy vielä korjausaikakin ja taas koneet rokkaa! Eli jos teillä alkaa valot pärkimään ja viimein hukkuu mittarikin, niin vika on mitä todennäköisemmin apulaitteiden releen maadoituspiuhassa joka löytyy äänenvaimentimen takaa. Änkkäri on irrotettava ennekuin johtoon pääsee käsiksi.
  Suurkiitokset Venla Jyrkinen konsultaatiosta taipaleella ja J-P Juustovaara & Koneliike Korteniemi nopeesta korjauksesta!
   
  Arwid Käkivaara, Driver, Polaris Janne ja 5 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua