Yamaha RX-1 SP/GT/Warrior/Mnt -06----->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 21/12/05.

 1. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Juu taisi niihin joku päivitys tulla 07 malliin. Oiskos ollut myös 06 erilaiset ne lämppärit siellä kahvojen sisässä. Mä vaihdoin 2005 vuoden räksään 2006 bad boy vectorin sarvet tuppineen. Bad boyssä ne ainakin oli ollut rinnan kytkettyinä ja jouduin ottamaan ne pistokkeet pois ja laittamaan ne sarjaan niin kuin vanhemmissa yamahoissa on samoin oli vielä 2005 räksässä ne omansa. Mietin että mitenhän nuo mahtaa lämmetä niin ihan hyvin nuo toimi ainakin minulla.
   
 2. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  Taidan kokeilla laittaa ledi polttimot ajovaloihin kun näemmä foorumin tyypeillä taannoin xenonitkin auttaneet vähävirtaisempina että piisannu kahvoille paremmin sähköä.

  Sikäli ei tartte kovilla pakkasilla taretakkaan kuhan lämpiäis ees plussakeleillä :D
   
 3. jämy78

  jämy78 Well-Known Member

  Kylmillä keleillä olen ajellut tankorukkaset/ pussit paikallaan. Tarkenee ohuemmillakin hanskoilla. Ilman niitä jos ajelee niin kunnon kinttailla tarkenee, mutta ne ei ole nopeassa ajossa mukavimmat.
   
 4. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  Tankorukkaset on kyllä ollut yhdessä edellisessä kelkassa, enkä huonona ratkaisuna pidä niitä.

  Kyselin tässä nyt kuitenkin millasta konstia on olemassa että sais lämmitystehoa nuihin MY06 RX1:n kahvoihin?
   
 5. warrejori

  warrejori Apex. -13

  Joskus oli tarjolla rapakon takaa lisäbokseja jolla sai kahvat heti lämpiämään, vakiona lataa ensin akun täyteen ja sitten alkaa kahvat lämpenemään. Ei tullu boksia silloiseen warrioriin kun 35W xenonien vaihto auttoi ongelmaan.
   
 6. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  No akku lie äkkiä täynnä kun lämpimässä tallissa säilytys. Led-polttimot kuitenkin tuloillaan kokeeksi.
   
 7. jämy78

  jämy78 Well-Known Member

  Minulla ledit warressa viime talven, mutta eipä tullut ajateltua olisiko lämppärien teho parempi. Pitääpä ajatuksen kanssa testata. Apexissa minulla xenonit ja siinä kahvat lämpiää paremmin, mutta taitaa olla vastuksetkin paremmat?
   
 8. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  Ajokokemus lumella nolla, mutta ärsyttävän äkkinäinen tuo kytkentä tuomoseksi herrasmiespeliksi. Tämähän lie ominaisuus ja lääkkeet varmasti keksitty, resepti puuttuu vaan..?
   
  Viimeksi muokattu: 16/11/20
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Se on kato semmonen peli ettei sillä pysähdellä joka paikkaan vaan yhdellä ajolla tankki tyhjäksi, hanski58:lla luultavasti on lääke tuohon.
   
 10. JiiKoo

  JiiKoo Rex & RX1

  Vähän vaikea toteuttaa ellei asu Inarijärven rannassa:D
   
 11. jämy78

  jämy78 Well-Known Member

  Hanskilla varmaan niksit painoihin yms, mutta itse vaihdoin warreen astetta pehmeämmän jousen kytkimeen. Hyvä jos reiteillä ajelee, mutta ongelmaksi muodostui ajo umpisella tai järvellä. Lähti pehmeästi liikkeelle, mutta ummessa voima loppui.
   

Suosittele tätä sivua