Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

 1. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Siitä joutilaana tarvitsialle tunneliin yläakseli joka ei varmasti väänny pultteineen ja Nordlockeineen, mocki 410 materiaalina eikä mikään lelumiini tai rosteri.


  Niin ja älkää niitä rosteri akseleita laittako iskarin alapäähän tai kääntöakselille ken ne vääntyy mutkalle. 20221019_191247.jpg
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Mulla taitaa olla samanlainen kuin doodoon kuvassa ja on kestänyt eikä ole happanut puslien kanssa, lisäksi ei ole tunnelikaan murtunut, monestihan ne niittien vierukset ratkeaa :D, toki nätisti ajeltu 11tkm.

  Kovin ajohalut heräsi vaivaisellakin kun päräytti laitteen tulille, kerran käytetty kesään kunnolla lämpimäksi ja akku on edelleen näköjään hyvässä terässä, ollut tarkoitus latailla tms. vaan paskat. Pitäs varmaan laakerit tarkistella
  20221028_165814.jpg
   
  BlackJack ja Vesukka tykkäävät tästä.
 3. paikkari

  paikkari Kelkat on myyty!

  Nyt kannattaa jo vahtaa niitä eikä vain tarkistella ja laita samalla Lotto
   
 4. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Hakajouset ajattelin vaihtaa, mutta telapyörät ei meinaa irrota akselista. Oliko niissä joku lukitus vai lähteekö ihan ulosvetimellä ehjänä?
   
 5. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Ihan vetämällä, toisissa saanut ihan kunnolla liotella irroitusaineella ja kiskoa/hakata/ulos vetäjällä kiskoa, toissa taas löysemmässä.
   
  BlackJack tykkää tästä.
 6. Pecosbil

  Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

  Voisiko joku (jolla on paikallaan Henergyn kytkin kitti vakio Winderille) vahvistaa, että mikä jousi siinä tulee kytkimelle?

  Ostin käytettynä Winderin kytkimen palikoita ja tässä setissä tuli Daltonin 41/37 helixi, vihreä varin jousi sekä valk-vihr-valk kytkimen jousi. Soittelin Henkalle Rovaniemen messuja edeltäneellä viikolla ja hän vahvisti tuon helixin olevan sama (ja varin jousi näyttäisi nettisivujen kuvien perustella olevan juurikin tuo virheä). En vain siinä yhteydessä tajunnut kysyä kytkimen jousesta (sen tietoja kun ei mainita missään) ja tarkoitukseni oli messuilla käydä juttelemassa lisää. Jostain syystä en löytänyt heidän pistettään ihmiskaaoksen keskeltä ja laitoinkin sitten aiheeseen liittyen kyselyä Henergylle - toistaiseksi en ole saanut vahvistusta kysymykselleni.

  Hämmennystä tässä lisää nyt lähinnä se, että noissa Hanskin kootuissa kytkinvinkeissä ei tuota em. jousta mainita - olisi siis mukava tietää, tarvitsenko kytkimen päähän jonkun eri "virityksellä" olevan jousen vai onko tuo juuri se, mikä tuossa setissäkin olisi tullut.
   
 7. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Muistelen jotta itse en vaihtanut kytkimelle jousta. Variaattorille laittelin toisen heliksin ja vihreän jousen joka tuli Henergy:ltä. Painoja muuttelin hiukan mutta en yhtään nyt muista miten, vinkin taisin kaivaa täältä foorumilta. Itse en ole yhtäkään hihnaa rikkonut, koittanut pitää mielessä ettei esim lukkojarrutuksen jälkeen ei kiskaise tehoja kovin nopeesti vaan antaa telan lähteä pyörimään ja sitten vasta. Tuohan katkaiseen, rikkoo remmin helposti kun variaattori hiukan vielä levällään, remmi löysällä, ja sitten kiskaisee kaasun auki.
   
  Viimeksi muokattu: 15/11/22
 8. Pecosbil

  Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

  Tuossa tuotekuvauksessa lukee, että mukana tulee molemmat jouset sekä helixi - kuvasta ei vain näe (eikä kuvauksessa kerrota) mikä jousi tuossa tuohon kytkimeen tulee. Hanskilta saatujen kommenttien jälkeen soitinkin Henkalle ja varmistin, että ko. sarja oli nimenomaan tarkoitettu kytkimen vakiopainoille/rullille - noissa muissa kiteissä tulee sitten vielä säätöpainot ja rullatkin mukana.
   
  Kamppi tykkää tästä.
 9. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Millä bensalla olette ajaneet vakio Sw:llä? Kelpaako näille ihan 95E10?
   
 10. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  Näin kalliissa harrastuksessa 95 ja 98 välinen ero on niin pieni, että en näe itse syytä miksi ajaa 95 oktaanisella
   
  vetkulilm ja bavo tykkäävät tästä.
 11. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Ruotsinpuolella Haaparannalla 95 maksaa tällä hetkellä 1.70 ja 98 ei ole saatavilla miltään asemalta, niin tästä syystä kysyn..
   
 12. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

  Tankkiin vaan jos varsinkin valmistaja lupaa, että 95lla voi ajaa. Kukaan ei ole vielä osoittanut faktaa, miksi 95sta ei kannattaisi tankata.
   
 13. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Shelliltä ja preemiltä saa 98
   
 14. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Kerran tankkasin pakosta Polarikseen 95:sta ja kelkka heitti kyllä toimimasta kunnolla, vaikka vaihtoi sen etanoliasetuksen niin ei sekään auttanut mitään.
  Jaa en ole tiennytkään. Tosin se "halpa" hinta olikin vain jokin mainoskikka, kun nyt se on sielläkin taas 2€ tuntumassa :(
   
  Viimeksi muokattu: 16/11/22
 15. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

  Minä olen ajanut brp:n kelkoilla ja mökijällä useamman vuoden 95lla ja toimii niin kuin pitää. Ei mitään ongelmia.
   
 16. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Polle tuntui olevan tarkka bensan suhteen. TB 98 ei pystynyt ajamaan kuin pelkällä viinakartalla. Bensakartalla alkoi heti välke taulussa. Oliko sitten vain nirso yksilö, en tiedä.

  En usko nelitahdilla olevan mitään väliä, kumpaa tankkaa. Eivät vaikuta rantuilta.
   
 17. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Vakiossa ehkä voisi ajellakkin 95 mutta viritetyssä en kyllä käyttäis ja ite en kyllä käytä oikeestaan missään bensa käyttöisessä muuta kuin 98
   
  janzka tykkää tästä.
 18. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Minä oon nyt sen 20tkm näillä pätkytellyt suunnilleen ja 98:a silloin kun en 95 saa, 98 tankkaan jos tiedän että menee tarkalle bensan kanssa, 17tkm laitoin kaikki tankkaukset appiin ja sen verran eroa oli että saattaa säästyä kävelyreissulta kanisteri kädessä.
   
  Viimeksi muokattu: 20/11/22
 19. janzka

  janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

  Vakiona saa ajaa huoletta 95:lla vaikka 98:ia melkeen aina tankattu.
   
 20. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Joo tämä on varmasti se paras syy tankata 98:ia. Samaa mietin, että muutenkin ieni tankki niin jää toimintamatka aika lyhyeksi 95:lla.
   

Suosittele tätä sivua