ARCTIC CAT 2025

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä snode, 10/1/24.

  1. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Minust noi hinnat on aivan ok, mutta ei ihan. Nyt noi hinnat on tasoissa Polariksen ja BRP kanssa. Hieman ehkä halvempii. Mutta sanoisin että Catil pitäis tässä kohtaa olla perus hintataso sellai 800 euroa alempi, kautta linjan. Minäpä perustelen vähän.
    - Catti on tilaneessa, jossa sen uskottavuus tavaran toimittajana on kyl kärsinyt pahanlaisesti. Hyö ei saa toimitettuu kelkkoi eikä osia tällä hetkellä.
    - Merkin pitäis saada kilpailuetua uudel tuotteella keinol millä hyvänsä. Hinnoittelu olisi tää keino.
    - Näkee että Ruotsalaiset on hinnoitellu noi. Ruotsin kruunun kurssi on huono, sen takia heidän hinnat suhtees dollariin on kallisuteet. Euroissa tilanne ei oo niin paha. Koittaakos hurrit paikkoo omaa katettaan suomen myynneillä.
    - Aggressiivisemmal hinnoittelulla, Catti oisi saanut paremmin jalansijaa Suomessa. Nyt kilpailuasetelma on vaikea. Jengi joutuu punnitseen kelkan ja varaosien saatavuutta jne. Sit katellaan hintoi. Tulee vaikeit valintoja suurelle osalle. Hyö ostaa jotka catin haluu mutta muista merkeist tulevil on kyl vaikee valinta.

    Minä täs käyn taisteluu itseni kanssa, josko tilaan tollaisen Snopro 858. Olisi kiva ollut testaa 600 M Catalystii. Kaveri sellaisen tilasi, vaan hän kyllästyi odottaan ja otti tilalle 650 Khaoksen.
     
  2. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Tarvikekeskuksella Oulussa näkyi olevan pari 2024 mallista rivistössä esillä.
     
  3. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Vaan ei noil kuulemma viä saa ajaa. Ne odottaa vielä jotain päivityksii ja kaasun rajoitinta. Näin kaverille sanottiin kun kyseli M600 perään. Toki ei aikonut sitä enää ottaakkaan. On nyt jo vähän kohtuuttoman myöhäinen ajankohta toimitukselle.
     
  4. snode

    snode Well-Known Member

    Samaa mieltä tästä. Kun 2012 uudet procross/climb mallit tuli niin eikös silloin catti hinnoitellut mallit halvemmaksi kuin kilpailijoilla ja nuitahan malleja meni meleko hyvin kaupaksi.
     
    jäppinen tykkää tästä.
  5. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Kun tekis hinnoittelun silleen, että 600 laitteet 14900 ja 858 16900 ja sitten rxc 17900 nii jo alkais kauppa käymään.
    Ehkä se nykykustannustasolla ei ole enää mahdollista, mutta toivoisin näkeväni tuollaisia hintoja.
     
    Viimeksi muokattu: 16/2/24
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  6. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Onko esim 600 reittikelkassa minkälaiset iskarit vakiona?
     
  7. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Ei näissä varmaan samanlaisia katteita ole, kuin sähköautoissa, joissa hinta tipahtaa 10000 yhdessä yössä... Mutta onhan näissäkin varmasti katetta, mutta miksi hinnoitella hintoja paljon halvemmaksi, kuin toistenkin merkkien rakennussarjat.
     
  8. joni84

    joni84 Well-Known Member

    Foxi qs3 lisäsäiliöllä ja toissa illan pienellä testilenkillä tuntuisi pelaavan ihan ok. jo vakiona.
     
  9. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Onko perinteisesti etupukissa ohut iskari lisäsäiliöllä ja takapukissa paksumpi?
     
  10. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Perusmalleissa on perinteisesti ollut 1,5 tuuman männällä olevia perus foxeja ilman lisäsäiliötä. Takapukissa mahdollisesti kahden tuuman männällä.
    RXC keulassa ja etupukissa 1,5 männällä ja lisäsäiliöllä ja takapukissa 2,0 männällä ja lisäsäiliöllä. Reittimallien slide action alusta käyttää aika paljon tuota takapukkia niin 1,5 vaimenninkin pelaa ihan ok etupukissa. Jos sama etupukin iskarin pituus kuin aiemmin niin saahan sinne senkin kahden tuuman männällä olevan ison Foxin laitettua.

    En ole näillä uusilla ajanut, mutta perinteisesti Catissa on Suomen olosuhteisiin melto etupukin jousi ja simmit huonosti kohdallaan. Hyvillä säädöillä olleet omasta mielestä tosi hyviä ajella menemään.
     
    Viimeksi muokattu: 17/2/24
  11. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Äkkiä tonni menee jos ostaa etupukkiin iskarin. En tiedä millä hinnalla noita kelkkoja oikeasti myydään mutta esim lynxissä kuitenkin paksut iskarit vakiona joka nurkassa.
     
  12. Vilho

    Vilho freeride

    No onhan jonkulaiset katteet ja ilmat hinnassa. 2020 Helmikuussa kysyin sen vuoden lynxeistä tarjouksen. 2 eri lynxiä ja yli 2k lähti molempien ovh hinnasta yhdellä sähköpostilla.
     
    Mika_R tykkää tästä.
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    2020vm 850cc vuorikelkan sai pollelta ennakoista alle 13k€ ja 600cc uuden reittikelkan samalta merkiltä alle 10k€. Se oli viimeinen vuosi, kun edes harkinnut uuden kelkan ostoa.

    Kauas on tultu noista hinnoista, kun pitäisi saada 6k€ pois ovh. Ylivuotisena/vähän käytettynä sopivasta vielä ehkä voi joskus mielenhäiriössä harkita. Näillä hinnoilla uutta ei tule.
     
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  14. Vilho

    Vilho freeride

    Hirvittää kyllä kun katsoo noita kelkkamyyjien varastoja nykyaikana. 10 kelkkaa niin 200k seisoo varastossa.
     
    T-Cat tykkää tästä.
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Kyllä ZR RR malleissa on ollu ihan ok alusta jostain -18 eteen päin. Toki ei varmaan kisavalmis, mutta ainakin omaan perus reitin ajoon ollu kyllä oikeinki riittävä kun vaan on säätäny itelle sopivaksi. Takapukin jouset olleet löysänlaisia, mutta muuten on ollu tehtaalta riitävä peruskäyttäjälle.
     
  16. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Hyvä jos alkaa olla tehtaalta simmit kohdillaan. Koeajopäiviä jos olisi niin Catalystiä vois kyllä käydä testaamassa.
     
  17. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Mikä noista AC malleista on lähinnä 600 ravea tai enduroa? Mikä lie ajopainot?
     
  18. joni84

    joni84 Well-Known Member

    Eilen vajaa 200km itä-Suomen urilla Catalystin R-XC mallilla johon muutettu vakiosta vaan jäykemmät keulan jouset. Veto ojia ja alamäessä olevia vastasia lukuun ottamatta, kestää tämmöisen 75kg kuskin kyllä päästä tarpeen vaatiessa jo ihan kisa vauhtiakin.

    Eli väittäisin alustan riittävän monella jo ihan vakiona. Tietysti jos kuskin paino rupeaa olemaan siellä 100kg nurkilla, niin varmasti vaatii pientä muutosta alustaan.
     
    Vesukka, ruupanen ja Fudge tykkäävät tästä.
  19. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Minkälaiset jouset oli keulassa ja minkälaiset laitoit?
     
  20. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Oliko tästä vielä varmuutta, että onko nuo ens vuoden mallitkin kahden vuoden takuulla? Eipä sillä riittää itelle kyllä tuo kaks vuottakin kun se näkyy hinnassa. Hinnasto oli jopa alakanttiin mitä odotin. Lopultahan se väliraha ratkaisee. Onko nuo hinnat nyt laskettu jo niin tiukille, että liikkeen pitää hyvittää vaihdokista pari tonnia alle markkinahinnan jos aikoo jotain katetta saada itselleen.
     

Suosittele tätä sivua