ajolasien linssien väri? (JA muuta asiaa ajolaseista )

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Hörhö, 7/1/06.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Onko kellään kokemusta Motosolutions Fogtechistä? Ei taida enää suomesta saada. Moni sanoo että ylivoimaisesti toimivin huurteenestoaine.
   
 2. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Minkälaiset on lämmitettävät ajolasit? BRP merkillä, toimiiko ladattavat akut ym?
  Meni hermot tuolla räntäsateessa...
   
 3. Korvenmies

  Korvenmies Well-Known Member

  Onko tietoa sopiiko nuo uudet lynxin radien magneetti lasit fxr kypärään? Onko muuten kokemusta laseista
   
 4. NicoF

  NicoF Member

  Kellään kokemusta minkälainen tuo scotti:n light sensitive linsssi on ?
   
 5. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  Täksi talveksi ostin nuo kun oli kehutut. Umpisralleissa vaikealla vähäkontrastisella kelillä ei pärjää kirkkaalle linssille, mutta muuten toimii kyllä hyvin. Varsinkin nyt kevätkeleillä pirun hyvät päässä.
  Olisi mielenkiintoista verrata näitä vierivieressä oakleyn prizmeihin.
   
 6. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Onko esim scott prospectin crossi ja kelkkalaseissa mitä eroja? Lähinnä mietin onko järkeä ostaa eriksee kesälle laseja, kun alkas olee nuo edelliset kesä lasit ehtoopuolella käyttöikäänsä..
   
 7. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Kokemuksia Oakleyn Flight Deckeistä? Mahtuuko perusmalli kypärään vai pitäisikö olla pienempi flight deck xm malli? Osaako kukaan sanoa löytyykö nuita Oulusta kelkka/urheilu/optikkoliikkeistä mistään?

  Edit: motonetissä oli yhdet XM mallit ja ne on liian pienirunkoiset, ei istu kypärään aikuisella hyvin.
   
  Viimeksi muokattu: 9/11/19
 8. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Kenen valmistamat on nuo Lynxin Radien 2.0 lasit. Onko ne Anon ja mitä Anon mallia ne vastaa?  ps: Itelle (58cm pää) paljon kehutut scotin prospectit ei sovellu ollenkaan . Lasien runkoa näkee aivan liikaa varsinkin gogguloiten alaosasta. Jos osaa ajaa niin, että katsoo vain kauemmas horisonttiin niin tuolla ei ehkä niin väliä. Itellä tulee kuitenkin olo niinkuin wcpaperirullan hylsyjen läpi kattelis. Ei jatkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 18/11/19
 9. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  509 Kingpin xl maksaa about 80-90e. Sama lasi lämmitettynä noin 240e. Saako rahalle vastinetta, jos ostaa lämmitetyn version. Ongelmana lasien kanssa tähän asti ollu huurtuminen vilttohommissa niin lauhalla kuin pakkasellakin.

  Ja onko kingpinin ja xl version välillä muuta eroa kuin laajempi foami. Muistelen, että ne tuntuisi hieman erilaisilta naamalla o_O
   
  Viimeksi muokattu: 3/1/20
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Meillä on just nyt testissä noita lämpeäviä laseja jne. Huurtuminen on tietenki monen tekijän summa, mutta pakko myöntää, että 509 ignite on yllättänyt positiivisesti. Lämmitys toimii oikeasti melko pirun hyvin.
   
  Pertuzi tykkää tästä.
 11. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Ainakin meidän ajoporukassa kaikki ovat kehuneet noita laseja ja näyttää lasit pysyvän auki myös puskaralleissa eli sanoisin että ovat hintansa väärtit. Itse visuna miehenä tilasin vain lämpönauhaa ja kokeilen saisko nuita normi lasejakin toimimaan sellaisella. Pistetään sitten kokemusta kunhan tuo nauha joskus saapuisi ja saa viriteltyä laseihin.
   
  Pertuzi tykkää tästä.
 12. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Onko esim. nuissa 509 laseissa se vastuslanka vain siellä alaosassa muutaman sentin matkalla vai olikos niissä jokin "koko lasin" lämmittävä tekniikka?
   
 13. ifreq

  ifreq Yamaha Nytro xtx by McXpress

  Enpä oikein ymmärrä Sledstoren meininkiä. Tilasin 2pv sitten 509 x6 ignition jnejne lämmitettävät lasit täydellä hinnalla, sen jälkeen hinta tippu tänään 55€. Kysyin sähköpostilla että voitteko antaa lasit alennettuun hintaan vai lähetänkö tulevan paketin takaisin mikä ei vielä ollut edes lähtenyt postiin ja tilaan uudet halvempaan hintaan.
  Vastaus tuli:

  Tuotteidemme hinnat vaihtelevat alennusten ja tarjouskampanjoiden mukaan emmekä valitettavasti voi muuttaa jo ostettujen tuotteiden hintoja vastaamaan alennuskampanjoiden hintoja.
  Otathan meihin uudestaan yhteyttä jos sinulla on lisää kysyttävää.
  Hyvää päivän jatkoa!
  Ystävällisin terveisin,

  Nea

  Lienee tilattava uudet lasit ja palautettava entiset,järkeähän tässä ei kyllä ole. En suosittele kyllä kyseistä puljua.
   
 14. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Mulla puuttu siirtosarjasta kaks rengasta niin vaihon kautta mentiin. Mulle ois riittäny ku ois tullu nuo puuttuvat renkaat
   
 15. Mazaa

  Mazaa Lynx rave re 600,800

  Onko jollakulla kokomusta scottin illuminator blue chrome linsseistä? Light sensitive grey on toinen joka mietinnässä.
   
 16. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Hanki Light sensitive. Toimii melko monessa kelissä. Mutta kotimaan oloissa kirkas on paras vaihtoehto tuonne helmikuun alkuun saakka.
   
  Mazaa tykkää tästä.
 17. Junde

  Junde Mxz xrs -16

  Itellä molemmat ja lisäksi kirkas. Alkutalven tulee kyllä pidettyä päivällä tuota illuminatoria. Noista kolmesta sillä näkee mielestäni parhaiten hämärässä, kun ajovaloillakaan ei vielä näe.

  Scott muistaakseni mainosti tuota illuminatoria jollain ylistyslauseilla tyyliin "tekee valoa sinne missä sitä ei ole". Ei nyt ehkä ihan noin, mutta omaan käyttöön on tosiaan jäänyt.
   
 18. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Illuminator on hyvä linssi tosiaan jopa pilvisellä. Mutta ei kaamoksen aikaan. Nämä linssivalmistajat ei vain ymmärrä meitä jotka asumme pohjoisessa. Täällähän valoa ei yksinkertaisesti ole. Esim alpeilla valoa on paljon, vaikka olisi pilvistä. Jotta näkyväisyys saadaan kohdalleen, pitää vain pystyä suodattamaan tiettyjä valon aallonpituuksia. Meillä kun valoa ei vain ole, niin siihen ei auta oikeen mikään.
   
  Hemikoo ja Tapani Tulisalmi tykkäävät tästä.
 19. Kaapo65

  Kaapo65 Renegeizzz

  Tuollaisista haaveillut ja tuo linssin väri oikeastaan ainoa joka vielä arveluttaa. Onko kokemusta mikä olis ns.normiturraukseen reiteillä paras vaihtoehto? Mikä esim.tuo `Nightvision 2021´ on olemassaan..kirkas?
   
 20. Jamesi

  Jamesi Well-Known Member

  Onko 509 photochromatic- linsseistä kokemuksia? Toimiiko nuo oikeasti vai onko mainospuheita?
   

Suosittele tätä sivua