Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. samsungi

  samsungi Active Member

  Tervehdys laitteen konkarit. Tuli hypättyä polaris puolelta lynxin mieheksi ja on oudompi tuo voimalinjahomma näissä vehkeissä joten kysymys. Aika ärhäkkä on kytkentä/ liikkeelle lähtö tässä vehkeessä niin saako tuota säädettyä vähän pehmeämmäksi helpolla tavalla? Vuosi - 22 3700re kampe siis ja vakio voimalinja. Muutenpa tuosta ei tiedä kun ei paljoa kelejä ole vielä ajeluun mutta haetaan nyt alkuun siis vähän pehmeämpää kytkentää... Nyt kynkentäkierrokset n. 3500rpm.
   
 2. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Minkälaista olkatapin/suksen kumia porukka on käyttänyt DS+ suksen ja "mountain" mallin olkavarren kanssa ettei olisi nokallaan / suksi heiluisi ylös alas kun suksi ilmassa?
  Vai pitääkö tuohon orkkis ( 505074461) kumeen joku DIY-muutos ??
  Kumit on uudet.
   
 3. iikoo

  iikoo Member

  Kirjotappa tohon hakuun salazzking ni löytyy infoa. Toki en tiedä miten ryssistä tavara liikkuu tänä päivänä, mut ne polyuretaani kumit on hyvät.
   
 4. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

 5. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Muistelinkin että noita nähneeni jossain..
  Alkutalven ajoihin oisin nakannut orkkis sukset paikalleen mutta eipä kehdannut kun heiluu siihen malliin että tiedä minne vielä sukeltaa..
   
 6. mope77

  mope77 New Member

  Hyvin alkoi kelkkailukausi.. Kyseessä Boondocker 850 RE -18 ajettu 7000km. Hitaassa vauhdissa kone sammui ja meni jumiin.
  Takuukin loppui sopivasti 31.11.22. Takuun umpeutumisen jälkeen kelkalla ajettu 219km. Kelkkaa huollettu säännöllisesti merkkiliikkeessä. Lukuunottamatta viime vuotta, jolloin kausihuolto jäi tekemättä vähäisten kilsojen takia. No se päätös menee kyllä oman pöljyyden piikkiin. Tiedän, olisi pitänyt teetättää..
  Kelkalla on aina ajettu BRP:een orkkis öljyillä.
  Konetta ei ole vielä aukaistu, joten tuhon laajuus ei ole vielä tiedossa.

  Onkohan tuota mitään mahdollisuutta saada edes osittain takuun piiriin??
  Onko kellään kokemusta tällaisesta hässäkästä? Jos on, niin mielellään niitä kuulisin.
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kannattaahan sitä yrittää takuuseen, vaikka on umpeutunut. Onhan niitä mennyt eri merkeillä umpeutumisen jälkeenkin.

  Tuo huoltamaton vuosi voi kyllä nyt kostautua hyväksyvätkö takuuseen vielä.
   
 8. Rautane

  Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

  Monesti saattaa liike tulla hyvin vastaan noissa, varsinkin jos olet samasta liikkeestä ostanut ja siellä aina huollattanut. Ei voi tietää ennenkuin kysyy.
   
 9. Murre

  Murre Hardcore+6900+SnoSport125

  Onko kokemuksia tarvikematoista kun eihän tuo alkuperäinen kestä 2tkm enempää, taitaa olla 3. Matto jo tuohon. Tässä siis 154" ja korkeampi versio
   
 10. andyman

  andyman Well-Known Member

  Olen kanssa miettinyt että mitä vaihtoehtoja on vakion tilalle 3700 pitkänä? Lappua saisi olla about saman verran.
   
 11. Driver

  Driver Freeride 146" Turbo

  Ainakin ´23 expertin matto on ollut kestävä (Powdermax X-light) ja ominaisuuksiltaan tosi hyvä. Compositin M77 on erittäin kestävä mutta painava ja tahtoo kairata enemmän. Kaverilla Camso Challenger X3.2 ollut kanssa erittäin luja ja toimiva umpisenmatto.

  Jonkin näistä kolmesta itse laittaisin, riippuen vähän mitä ominaisuuksia haluaa painottaa. Composit edullisin ja kestävin mutta myös painavin, Challenger siihen väliin ja puhtaaseen deep snow hommaan Powdermax ominaisuuksiltaan paras.
   
  Murre tykkää tästä.
 12. Murre

  Murre Hardcore+6900+SnoSport125

  Challengeria voisi kokeilla. Hyvähän tuo vakio ois kun kestäis. Jos tämä riksun reissun kestäisi vielä
   

  Lisätyt liitteet:

 13. Driver

  Driver Freeride 146" Turbo

  Sillon kun se laitettiin niin X3.2 ei saanut 3,5" jaolla niin vaihdettiin 3" vetarit, mutta varmaan saatavuus jo parantunut. Mutta en olisi uskonut että tuo 81mm harja olisi noin luja, tosi hyvin kestänyt vaikka sääliä ei ole saanut yhtään.

  Lynxeihinkin tulee samantyypin matto ´24 kaudelle kuin ´23 doossa on. Itse uskallan sanoa että selvästi lujempi matto kuin vanhanmalliset.
   
 14. Murre

  Murre Hardcore+6900+SnoSport125

  Tuommoinen löyty nopealla etsinnällä.
  Toki matalammalla harjalla mutta taitaa tuollakin päästä
   

  Lisätyt liitteet:

 15. Driver

  Driver Freeride 146" Turbo

  Tuo LX250 on uusi versio vanhasta challengerista. Noiden saatavuus ollut aika heikkoa niin ei tietoa miten pelaa kun kellään ei ole ollut käytössä
   
 16. jocke

  jocke Boondocker 3700 RE -21

  Olis ajatuksena kaventaa -21 mallin 3700 RE keula 921 leveeksi. Osat on jo tallis, mutta miten kannattaa lähteä purkamaan etupäätä, että pääsee käsiksi alatukivarsien pulteille? Yläkautta vai pakoputken kautta? Pakoputken irroittamisellekaan ei näytä olevan helppoa konstia kun vasemman puoleiselle jouselle ei pääse purkamatta kylkeä. Pohjapanssaria ja etumuoveja en viittis purkaa kun ovat sadalla pop-niitillä kiinni.
  Raidetangot varmaan pystyy katkasemaan kapeemmaksi ja yritän ainakin kokeilla vakioiskareilla, mutta saas nähdä sopiiko niillä.
   
 17. Jaku

  Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  Yläkuomu ja pakoputki pois, ei ole tähän mennessä tarvinnut pohjapanssaria pois ottaa jos oem osia ovat.

  Pitkän mallinen jousikoukku vaikka pitkästä tasapäämeisselistä rälläkällä tekaisee niin yltää paremmin niihin pakoputken jousiin.
   
  vetkulilm ja Driver tykkäävät tästä.
 18. Driver

  Driver Freeride 146" Turbo

  Ottaa jonkun ohuen metrisen tangon tai profiilin pätkän, siihen rälläkällä kolo/koukku päähän niin pakoputki on minuutissa irti
   
  andyman ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 19. jocke

  jocke Boondocker 3700 RE -21

  Tänks. Hyvin lähti. Seuraavaksi suksen iskarien holkittaminen lyhyemmäksi.
  RE 996 keulaisen iskarien pituus silmästä silmään on 455 mm, mutta ei meinaa löytyä mistään tietoa mikä on kapeamman eli DS mallin etuiskarien pituus. Lyhyempi se on.
   
 20. samsungi

  samsungi Active Member

  Onko kukaan huomannut että keulan jouset hankaisi lisäsäiliön kylkeen kiinni joustossa? Näytti itellä olevan molemmilta puolilta hipsineen kevyesti. Esarit oli entiset omistajan toimesta ja sitä joku milli enemmän mitä tehtaan ilmoittamat. Säätelin vakioksi niin seurataan tilannetta. Kaikki oli muuten suoraa ja ehjää. Mitä kuvista kattelin niin näyttää että jouset on samoin päin mitä muissakin samanlaisissa.
   

Suosittele tätä sivua