Kainuun KaMoRe-hankkeen palaute

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Nipademu, 25/1/21.

 1. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Sotkamon puoli oli kyllä parantunut ison loikkauksen, samoin Suomussalmen uudet urat.
  Ristijärvelläkin uutta ja hyvää, toivottavasti ei jää nuo sillat Sotkamon suuntaan tuollaisiksi, yhtä paljon reikää kuin puuta ja eihän siihen lumi jää eli edelleen ojat löytyy vaikka lunta olisikin ja muutama vuosi kun ohjarit on syöneet lankut puhki.
  Paltamossa en ole nähnyt muuta kuin että Kivesvaaran suuntaan on viety uusia merkkejä, eipä siellä ole aiemminkaan voinut ehsyä kun ura on sellainen ränni että alta pois ja yhdet suksen urat joista ei pääse poiskaan:D.
  Puolangalla Askan lenkin alkupäässä itäpuolella uusia ristejä ja uudet kilometrikyltit sekä Kamore kyltit lumipenkkojen takana Paljakassa sekä Puolangan Tebskalla, moni väittää että budjetti on jo syöty o_O.
  Kajaanissa hommat vasta alkamassa ilmeisesti vaikka rumpuputkea eläkeläiset laittaneet kovasti, kartoissa näkyy urat Kontiomäkeen ja Kivimäen-Ruuhijärven urien yhdistys, just kun lumet lähti tekivät jo uuden baanan pohjan Karppinen-Åman korjaamon kulmille:D.
   
 2. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Oon minä kerran poistunut ja aika vauhdikkaasti 137":lla liekkö tippunut niiltä raiteilta mutta tuurilla sain väisteltyä isoimmat puut, pienempien läpi mentiin ryminällä. Oli sitä aikaa kun ei ollu vielä tehdas saanu toimitettua toimivaa jarrua laitteeseen, näin jälkikäteen mietittynä tuo kelkka varmaan oli varmaan joku covid-16, alkupään viiruskanta josta syntyi tälläinen semikohtalainen sirkus kuin nykyään on maailmalla menossa.
   
  bavo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua