Kuinka helposti kelkka lunastetaan jos on kasko

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Supra-R, 30/1/07.

 1. djcarrot

  djcarrot Kelkaton..

  Mitenkä arvokkaissa/wanhoissa kelkoissa porukat pitää kaskoa? Uudempiin tietysti kannattaa varmaan ottaa, varsinkin sporttikelkkoihin, kun niillä tahtoo olla sitä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Itellä ei ole, eikä taida tähän kelkkaan tullakkaan, vaikka saattas olla aiheellista. Tulee vaan ajettua niin vähän vuodessa. Jos yrittäs ajaa ihmisiksi.. ::) Joopajoo ;D
   
 2. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  No Esimerkiksi mulla toi ZR 700 1995 kasko 783e vuosi
   
 3. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Paljonko ne sulle tosta maksoi, niinq suurinpiirtein
   
 4. viperi

  viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

  sanotaanko et kun kasko on kalliimpi kuin kelkka niin en ottas kaskoo ;) ;D .. kyl noissa miun ropposissa mitkä ajussa niin kasko löytyy
   
 5. Antti Harinen

  Antti Harinen Well-Known Member

  Ihan reilu korvaushan tuo minun mielestä on kun puhutaan tuon ikäisestä kelkasta. Joahn tolla rahalla saa 2000-luvun vehkeen tilalle...
   
 6. Jartsa

  Jartsa Lynx Enduro Sport -05

  Ja takuulla on terveen järjen kuolinilmoitus tämä vakuutusmaksu? Kuka hullu maksaa kaskoa?
   
 7. peccis

  peccis Assault 850 144" -20

  oisimpa vakuutusyhtiön edustaja....ois mielenkiintosta ottaa kantaa/tutkia näitä "vahinkoja" mitä sattuu
   
 8. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  Kui??
  Meinaatko että tahallaan ajettu ympäri?
  Ja koko kesä rakennettu kelkkaa, älä nyt viitti :'(
   
 9. HTC

  HTC -98 g type

  Paljonhan tuota harrastetaan että syksyllä kelkka osarilla alle ja maalis huhtikuussa "vahingossa" tapaa puun tai kiven! Muitten vakuutusmaksuissahan se ennenpitkää näkyy! :mad:
   
 10. Padi78

  Padi78 Well-Known Member

  Asiasta poiketen aluksi, onks kellee käyny semmosta ettei kelkkaa vakuuteta? Mul sano tos syksyllä ku menin kyselemään lähivakuutuksesta tarjousta ni eipä tehnytkään. Sano et sullahan ei ole meillä vakuutuksia, emme vakuuta vain moottorikelkkaa.   :eek:  No välttämättä ku halusin hinnan siihen ni sanoin et jos vaihdan teille kaikki vakuutukset ni suostu laskeskelemaan hinnan kelkallekkin. Pahasti kylläkin jäi taakse verrattuna nykyiseen yhtiöön, tapiolaan.   :D

  Juu ja sit aiheesta. Siis lunastuksesta sen verran että mielestäni menee helposti, riippuu vähä kuin sen ajattelee mutta vert. catiskan viestiin, keskustelun alussa. Se on mielestäni menee aika helposti. Mutta jos kelkan pistää pariin kertaankin ympäri, kopat ja jotain pientä päreinä ni ei ehkä mene. Niin ja tietty se riippuu todellakin tuosta tarkastajasta ja taas niiden toimet ei taas tavallaan koske vakuutusyhtiöitä, tarkoitan siis että täällä lappeenrannassa on sama tarkastaja tapiolalla ja lähivakuutuksella ihan sama kummas yhtiös on ni sama korvaus. Vähän korjausta; vakuutusyhtiöhän korvaa sen mitä ne tarkastajat antaa arvoks vehkeelle, niitten kans joutuu ain tappelee hinnoista.  :mad:

  Yllä olikin tuosta että kelkka puuhun keväällä tjs. Niin kyllä se kaikkien harmiksi tulee, hinnat kovassa nousussa. Em yhtiössä oli hinnat noussu aika rajusti, ainakin mun kohdalla. 2006 talvella teki parhaimman tarjouksen selkeesti.   ???
   
 11. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  Missäs päin mies asustelee?
   
 12. Padi78

  Padi78 Well-Known Member

  Eiks se tossa edellises viestissä mainitakkin miltein, ainakin siint voi jotain arvailla. ;D  Kuin nii???    ::)
   
 13. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  Juu kävin just tossa simolantien nesteellä......... ;) Lappeenranta kotipaikkanani
   
 14. Padi78

  Padi78 Well-Known Member

  Oliks hyvät reitit? ;D Käytiin abc:llä maanantaina ni ei ollu oikein nautinto. Huomenna tsenoon kärrin kans ja lähtö nesteeltä 12 aikaan imatran suuntaan. Hyppää messiin sit jos tääl suunnal pyörit. ;)
   
 15. M...

  M... Ex Polaris Pro x2 136"

  Miulle kävi samalla tavalla Lähivakuutuksen kanssa, mut sain autoon samaan hintaan vakuutuksen mitä sen hetkisestä yhtiöstä ja kelkan vakuutus jonkin verran tuli halvemmaksi lähivakuutuksessa, joten kaupat tuli...
   
 16. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  Asun lauritsalassa ;D
   
 17. Padi78

  Padi78 Well-Known Member

  Jännä paikka se lähivakuutus. No mun ei niitten kans tarttee asioida enää. Pariin otteeseen olen noita vakuutuksia kilpailuttanut, mutta ei näistä ole ollut vielä vastusta tapiolalle ja muutaman kympin säästöillä ei edes kannata vaivautuu vaihtamaan.

  Supra -> No lauritsalanhan on miltein joutsenossa eli koitahan vääntää ittes ja kelkkas huomen lähtökuoppaan tsenon nesteelle. Ei oo näkyny tuol baanassa - etelä-karjalan kelkka seposteluissa???   
   
 18. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  " Ei oo näkyny tuol baanassa - etelä-karjalan kelkka seposteluissa??? "
  Juu kiirettä ollut!! 8)
   
 19. Ilvesmies

  Ilvesmies Kelkkaharrastusta vuodesta -93

  Ei ainakaan omalla kohdalla halunneet lunastaa. Heitin mukit viime maaliskuussa. uuden F6 runko meni vaihtoon(siitäkin piti kuluttajan suoja asiamiehelle soittaa että rungon vaihtoivat, kun terkastaja meinasi vedättää ja hitsata rungon). Tukivarret, raide tanko, iskari, ohjaus putki, kuomun "nenäpala", keulan nokkapala, suksi, tuulilasi. Koppa meni rikki ja korjaamo muovihitsasi sen ja maalasi. (Tosi laadukasta... nyt jo halki parista kohtaa.)
  Kallistuksen vakaajaa eivät vaihtaneet, vaikka vakaajan runko putki vääntyi ja nyt ehdin reilu 100km ajaa, niin vakaaja katkesi. Vakaaja näytti kovasti lämmittämällä oikaistulta. Kukaan ei myönnä mitää ja ei korvata kun se ei kuulema ole vioittunut. Jousiteräs ei kuulema voi menna rikki. Paikallinen SVT:n tarkastaja ei oikein tykkää ilmeisesti kelkkamiehistä. Kelkkakin piti laittaa toiselle puolelle Suomea korjattavaksi. Eikä mennyt kuin lokakuun loppuun kun tuli kelkkka... ja tietenkin puutteellisena. Käyntiin ei lähtenyt, kun kaasuvaijeri oli kiritty tiukalle. Suksen kulmat täysin pielessä, eli tanko vinossa ja sukset.. toinen suorassa ja toinen näytti oikealle. Pakoputken yksi jousi puuttui, putki pääsi liikkumaan ja äänieristeet paloivat. Tänään irtosi paisuntasäiliön vesiletkut ja nesteet pihalle. Hieman huumoria kokeilee...Se varmaan riippuu tarkastajasta, että neneeko lunastukseeen vai ei ja ajankohdasta. Eivät kuulema lunasta lopputalvesta kelkkoja niin helpolla kuin alkutalvesta.

  Ps. omavastuuta firma karhusi syksylla vaikka kelkka ei ollut edes valmis.
   
 20. Supra-R

  Supra-R Ski Doo MXZ 600

  Ja yhtiö on.
   

Suosittele tätä sivua