LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

 1. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Samoja tarinoita minäkin kuulin. Tämän päivän nyt ajanu että mänttiremmi kakkosella, ei mainittavan isoa eroa käytöksessä. Olkoot noin niin ei ainakaan tuon takia mitään hajoa.
   
  Hemikoo, vetkulilm ja Tjp- tykkäävät tästä.
 2. Musa

  Musa Lynx Rave Enduro 2022

  Kannattaa seurata äänenvaimentajaa 1000km ja ensimmäinen rikki. hitsarit pitäs viedä takaisin koulun penkille,niin luokatonta saumaa perk... petti yläkiinnike irti pöntöstä
   
 3. Hörhö

  Hörhö Well-Known Member

  Onko jo kokemuksia eri ohjainraudoista kellään?
  Huonoa tuntuu saatavuus olevan; totaltekin sprint tai vastaava hakusessa, racingiä olisi varastoissa mutta sprint loppu joka paikassa....
   
 4. Iletsu78

  Iletsu78 *kelkaton*

  Morjesta!

  Niin kevään korvalla olis aika miettiä taas raapijoiden asennusta. Olettekos asennelleet vielä näihin pps3 alustaisiin brp raapijoita ja jos olette, niin mihin kohtaan? Etupäästä taaemmat rullat pois ja niiden tilalle, vai? Sen verran on jo tietoa, että tässä ei voi enää kääntää rullia sisäpuolelle ja laittaa ulkoreunalle raapijoita, kun rullat lentää mäkeen sisäpuolelta -> jotakin muuttunut sitten pps2 alustan..

  - Ile -
   
 5. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Itse olen juuri laittamassa alle raapijoita pps3 alustaan. Asentajalta sain tietoa, että asentaa heti tuplarullien jälkeen, ei siis rullia pois.
   
 6. Iletsu78

  Iletsu78 *kelkaton*

  Edellisessä kelkassa (850 rave -20) asennettiin raapijat liikkeessä heti tuohon rullien taakse. Lepuuttajat hajosi heti, tein uudet metallista. Raapijat ei pysyneet yhtään lepuuttajilla, vaan hyppäsivät pois heti noista koukuista, kun ajoi kävelyvauhtia kovempaa. No, sitten ne raapi putkeen sen 2000km ja purin kelkkaa vaihtoon viedessä pois. Jos 3500 alusta, niin vaikka pps3, niin vahvasti epäilen että toimisi tuossa kohtaa..

  - Ile -
   

  Lisätyt liitteet:

 7. Moottorikelkkailija

  Moottorikelkkailija LYNX XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R 2024

  Mulle laitettiin just 3000 huollossa Racingit alle ja toimii hyvin. Ois pitäny laittaa heti uutena.
   
 8. musta dragon

  musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

  Alusta on 3700, mutta eipä se paljon asiaa muuta. Eipä tuolla alustassa oikein muutakaan paikkaa ole, kun rullien etupuolellehan tuollaiset kuuluisi, mutta siellä ei ole tilaa, ja tuskin noihin alustoihin ihan muuten vain noita tuplarullia asenneltais, joten poiskaan ei viitsisi ottaa:rolleyes:. Eli ainut paikka tiemmä tuossa, kuten sulla kuvassa. Tuollai samoin ajattelin laittaa kunhan ehdin. Ei viitsi alkaa säveltämäänkään, koska jos ongelmia tulee, niin onpa ainakin näyttää että näin ammattilainen neuvoi;).
   
 9. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Iletsu78 tykkää tästä.
 10. Iletsu78

  Iletsu78 *kelkaton*

 11. saippuakauppias

  saippuakauppias Well-Known Member

  Laitatteko raapijoita lämpövaivojen vai liukujen tahmaamisen takia? Vai molempien?
   
 12. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Hyödyt on molemmissa. Jäähdyttää ja voitelee. Haittaahan noista ei ole.
   
 13. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Ei ole, mutta ihmettelen mihin niitä näissä lisumattoisissa pätkissä tarviaa. Ei nää herkkään kyllä lämpöjä nosta ja jos nostaa niin ajaa vähän reitin sivuun, että saa taas irtolunta. Itellä kestänyt aina liuvut pitempään mitä matto :D
   
  Nebwy tykkää tästä.
 14. Athene

  Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

  Vaijeriraaputtimet käytössä ja paremmin toimii mitä noi "brp:t". Alusta selvästi lumisempi niillä :).
   
 15. Iletsu78

  Iletsu78 *kelkaton*

  Ajelin kaksi talvea sitten kevään ilman raapijoita ja useampaan otteeseen oli ongelmia lämpöjen kans. Käytännössä ongelma kristallisoituu kevään pakkasaamuina, kun reitit betonia. Ja eihän noista tosiaan haittaakaan ole.

  - Ile -
   
  saippuakauppias ja FFoxi tykkäävät tästä.
 16. teme-

  teme- Well-Known Member

  Keväisin pitää ihan suosiolla jättää lähtö vasta puolen päivän tienoille vaikka miten tekis mieli heti aamusta lähtee. Toki raapijoilla ongelman saa korjattua. Noi brp raaputtajat ei taida kestää pakittamista?
   
  Nebwy tykkää tästä.
 17. Tjp-

  Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

  Kestää
   
 18. Hardza

  Hardza Well-Known Member

  Paljoko on normaalit lämmöt näille etekeille? Pehmeellä kelillä pyörii 40 kantturoissa ja kovemmalla uralla 55-60 ja välillä.
   
 19. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ei tosiaan ole haittaa ja ei se maton korkeuteen ole riippuvainen missä tarvii ja missä ei, kun keli on teräsbetonia ja kelkasta jää muuta jälkeä kuin ohjareiden hailakat rannut.

  Joka kevät on inarin kevätreissulla ollut näitä kelejä, kun päivän pitää plussalla ja yöt pakkasta. Ei pääse ilman raapijoita millään kelkalla, kuin kilometrin ja liukujen käry on kauhea myös lisumattoisilla reittivehkeillä.

  Brp raapijoilla sama vaikka ajaisi vain peruuttamalla, kun toimii samallalailla molempiin suuntiin. Ihme ettei niitä ole vakiona joka vehkeessä. Pitäisi olla, kun joka toinen kyselee mihin ne kestää asentaa ja voiko niillä peruuttaa.

  Mountain vehkeissä tarvi olla telapyöriä lainkaan, eikä niitä tarvi reitilläkään kun raapijat voitelee. Liu'ut vain kuluu tasaisesti ilman pyöriä koko matkalta ja kestää tuhansia kilometrejä.
   
 20. Skippa

  Skippa Lynx rave re 850 -20

  Muuten vois jättää lähtöä päivemmälle mutta illalla tulee sit ongelmaa kun keli taas pakastuu. Mökkeillessä voi toki olla että ei oo kaikki niin innokkaana aamulla lähössä niin venyy reissut illalle. Tahtoo ottaa nuo muutaman sadan kilometrin reissut ottaa oman aikansa niin sillä joutuu raapijoita värkkäämään.
   

Suosittele tätä sivua