LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

 1. Rexi

  Rexi Rave RE 600 -22

  Tuossa 3500 Rave 328cm sisämitan kärryssä. En kyllä sais mahtumaan 300cm kuomukärryyn suoriltaa, ehkä menis 300 kuomukärryyn jos etulaidan ottas pois niin menis joku 10cm eteenpäin.
   

  Lisätyt liitteet:

 2. peiseri

  peiseri Ski-Doo Backcountry XRS 850 2021

  Nii, itse olen ollut ymmärryksessä että uusi remmi tän vuoden (2023) PPS3 ssa olisi 5mm lyhyempi ja voi laittaa alimpaan reikään. Eri remmi siis kuin -22 mallin RE ssä...
   
 3. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Jep. 5 mm ite mittailin eroksi kun laitoin PPS2:sen remmin muutama viikko sitten omaani. Hyllyssä kun ei yllättäen paikallisessa PPS3 remmiä ollut. Oli aika paljon halvempikin PPS2 remmi.
   
 4. Jude

  Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

  Siinä ja siinä. Ajaa kelkan toiseen laitaan ja kääntää perän toiseen laitaan. Jos ei sovi niin sitten toinen suksi irti. Sitte mahtuu.
  137" Freeride menee ainaki 850 muuliin toisen suksen irrottamalla.
   
 5. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Kuinka paljon -22 Enduron pitäisi ottaa kierroksia?
  Nyt ottaa sen 7500, mutta on sellainen mielikuva, että olisi kyllä kiertänyt enemmän jossain vaiheessa.
  Ja nyt on huiput sen 130 km/h.
   
 6. Tjp-

  Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

  Pitäshän se 8000 pintaan kiertää
   
 7. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Mitäköhän tuolle pitäisi tehdä, että saisi kiertämään kunnolla?
   
 8. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Ens alkuun tarkista remmin kireys ja ramppien asento. Kuussatanen on aika herkkä kelivaihteluille kun voimaa ei liikaa ole. Omassa rampit saa raskaammassa kelissä olla huoletta nelosella vaikka voimalinja muuten kevyt onkin. Remmin urien pohjat kuuluu olla lautasen reunan tasalla tai hieman ylikin. Remmikin menettää ajan myötä ominaisuuksiaan vaikka hyvältä näyttäiskin. Onko kytkintä purettu ja huollettu? Kilsat? Moni asia vaikuttaa mutta tässä jotain ajatuksia aiheesta.
   
  Viimeksi muokattu: 18/3/23
 9. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Ok, voi se näinkin olla. Mittaeroa en tuossa käsissä pyöritellessä huomannu. Alimmassa reiässä mulla oli kakskakkosessakin ilman ongelmia kun remmin ja pultin välissä oli vähän lisää tavaraa.
   
 10. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Itse en ole tehnyt muuta kuin ajanut.
  Kausihuollot on tehty merkkihuollossa ajallaan, kerran ajokauden aikana.
  Tiedä sitten mitä noissa huolloissa kytkimelle tehdään.
  Nyt on ajettu reilu 3000 km.
   
 11. M.E.A

  M.E.A Lynx

  En muista millä kilsoilla mitäkin tehdään mutta tuo remmin kireyden säätö ja ramppien asennot kuuluu aivan käyttäjälle itselleen ihan samoin kuin ketjun ja matonkin kiriminen. Ne nyt ensin katsoisin kohdalleen jos et ole jo katsonut.
   
  KTM450 ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 12. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Ketjua ja mattoa on tullut kiristettyä, remmin ja ramppien säädöstä ei ole kyllä mitään käryä. Täytyy tutustua niiden säätämiseen, ohjeita varmaan löytyy jostain.
   
 13. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Ohjekirjastakin löytyy.
   
 14. Arsi

  Arsi Well-Known Member

  Itselläni ei ole mittaristo vielä juminut, mutta kulutusmittari ei taida pitää kutinsa. Näyttänyt aina 22L/100km, mutta kesken ajon pomppasi 24,6L/100km eikä laskenut siitä. Ajotyyli oli melko sama koko ajan. (Sisäänajo moodi päällä)

  Toinen kummastus niin pari kertaa havahduin, että onpas sormilla kuuma ja oli itsestään tangon lämppäri päättänyt mennä täysille..

  Onks muilla tehny tällasia?
   
 15. julli

  julli rmk

  miten remmin kireys vaikuttaa huippukierroksiin?
   
 16. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Ei se jaksa täysiä kiertää jos ei säätö ole oikein. Remmi ui kakkosella syvemmällä ja välitys hieman pidempi. Löysä remmi pääsee vielä helposti pussille ja räppää kiinni runkoon, näissä muutenkin ahtaalla.
   
  Viimeksi muokattu: 25/3/23
 17. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

  Ei se remmin kireydensäätö kyllä vaikuta kun liikkeelle lähdössä. Kiertäminen ja pussittaminenkin on hieman keskenään eri juttuja.
   
  julli tykkää tästä.
 18. M.E.A

  M.E.A Lynx

  No joo en ala inttämään kun en mikään voimalinjaguru ole mutta kierrokset jää kyllä vajaaksi jos remmi ui liian syvällä qrsässä.
   
  LRacing ja sdi-600 tykkäävät tästä.
 19. jäppinen

  jäppinen Well-Known Member

  Kyllähän se remmin korkeus vaikuttaa huippu kierroksiin, en itsekkään ensin uskonut mutta selkeä ero siinä on jos remmi liian syvällä. Ainakin 600 loppuu potku jos voimalinjassa pientäkään häikkää
   
  sdi-600 ja M.E.A tykkäävät tästä.
 20. ZikZak

  ZikZak Well-Known Member

  Nyt jo ehti säätämään remmin kohilleen ja rampit laitoin 3->4. Kierroksia ottaa sen 8000, mutta nopeutta ei ota senkään vertaa mitä aiemmin. Voisiko toi hihna jo olla kulunut, että se kannattaisi vaihtaa?
   

Suosittele tätä sivua