X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

 1. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Ei linkkiä ois heittää, en ainakaan brppacista löytäny...
   
 2. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Mikset ole laittanut ramppeja ykköselle? Sitä vartenhan ne on olemassa. Toki hyvä se olisi saada sinne säätöalueelle.
   
 3. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Oliko joku laittanu ledejä näihin? Tilasin kiinasta jotku, saa nähä millonka tullee
   
 4. SnowKing

  SnowKing Well-Known Member

  Rampit on nyt ykkösellä ja naulaa 8100rpm, välillä vilahtaa 8200rpm. Ei vaikutusta. Lisäksi kun rampit ykkösellä niin tuntuu että ei ole yhtä hereä kuin rampit kolmosella.
   
 5. SnowKing

  SnowKing Well-Known Member

  Eka huollon yhteydessä laitettiin Rimmiin muuten nuo lynxin säädettävät jalkatuet. Todella hyvin istuvat paikoilleen ilman isompia puukotuksia. Suosittelen kyllä nuita lämpimästi.
   
 6. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Sitten tarvitsisi edelleen lisää painoa tai lopusta löysempi jousi, esim 30lbs... Vakio taitaa xtrimmissäkin olla 150-250 niin 150-220/230 tilalle niin sen ehkä saisi takaisin säätöalueelle. Kuulemma painavempaa pulttia on myös laitettu ihan kilotavarana rautakaupasta.
   
 7. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Tuo että painon lisääminen ei tunnusta paljoa vaikuttavan johtunee vain siitä, että koneen tehot nousee samaa matkaa kun kierrokset hieman laskee. 2-tahdeissa yleensä teho tippuu voimaakkaasti jos kone ylikiertää. Taitaa näissä Pdriveissa olla silleen, että ramppeja on eri painoisia ja niissä varmaan kärkipainoisuus on erilaista. Se Pivot pultti on enempi juuren puolella. Voisin siis olettaa, että se pivottiin painon lisääminen vaikuttaa suhteellisesti enempi matalissa nopeuksissa ja sitten rampin kärjessä oleva lisämassa vaikuttaa suhteessa enempi kovemmissa nopeuksissa.
  Eräs dynolappu 850 koneesta, jossa näkee tuon tehon putoamisen.
  http://www.dynotechresearch.com/file_upload/page_files/DTR2017Etec850.pdf
   
 8. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Jos se nyt tarun mukaan 59mm matolla olevissa ylärissa 23 ja päivityksessä muuttuu 21 niin tuskin tuo ylikiertäminen ainakaan vähenee ? Tiiä sitten tuleeko muuta... mie luulen että pahenee vaan tilanne, no toivon olevani viärässä.
   
 9. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Naapurin testissä tää jäi vikaksi(7) ja pätkä oli 5
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 10. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Onko näissä tuo jousitus ja alustan asemointi oikeasti noin perseellään kuin naapurilehen testissä annetaan ymmärtää? Halvemmallakin saa kelkkoja jolla on hyvä keulia jängän päästä päähän eikä sitten paljon muuta..
   
  Vonikka tykkää tästä.
 11. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Koirat haukkuu ja duster kulkee.. Osaavalla simmaajalla käyttää kepit ja keulaan 24 jouset niin avot.. Aa että on makia päästää! Kokeilin Xc bladejakin alla mutta meni vetelyksi niin tuo ds blade toimii nyt kun jäykemmät jouset eessä
   
  M.E.A tykkää tästä.
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Ei yllättäis. Tässä -14vm bd:ssa oli minun mielestä tosi oudot jousivalinnat alunperin. Vieläkö siellä samat tyypit tekee valintoja :rolleyes:
   
 13. Wazpe

  Wazpe Member

  Samaa mieltä vetkulin kanssa. Parin sadan panostus alustaan, rajotinremmi astetta kireemmälle. Ei pahaa sanottavaa tuon jälkeen...
  Xc tai ds makuasia kummat alla ajelee alustan shimmauksen jälkeen. Ennen päivitystä ilman muuta xc suksilla toimi paremmin.
   
 14. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Itse veikkasin, että siellä on päässyt homppelipoijaat valitsemaan setuppeja miesten vehkeisiin...:p:D
   
  Mika_R ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Niin sitä en tiedä. Voisi kuvitella että bd:t on enemmän reitin ulkopuolelle tehty vaikka re malli onkin paremmilla iskareilla. Keulassa kuitenkin 22nm tönkkö jouset mitkä eivät toimi kuin ehkä kovemmassa reittiajossa ja telastossa taas löysät 55nm joilla perä lösöttää matalalla. Jos pelkästään reitin ulkopuolella ajais niin tuo etupukin 55nm sais vaihtua johonkin progressiiviseen 30nm alkuiseen. Ei ihme kun tätä haukuttiin kankeaksi silloin kun tämä tuli ja verrattiin freerideen mikä taas oli minun mielestä paljon järkevämmillä säädöillä. Vaikka tämä bd on korkeampi ja tästä olisi voinut reitin ulkopuolelle ehkä ketterämmän tehdä pienillä säätömuutoksilla. Siihenkin aikaan tais reitille olla monenlaista mallia ja reitin ulkopuolelle jäi oikeastaan vaan bd3900.

  Mutta menipä taas hieman aiheen ohi. Samaa on kyllä havaittavissa tänäkin vuonna kun reittikelkkaan laitettu blade ds sukset.
   
 16. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  Paljon oli lehti jutussa totta nuissa vakio säädöissä. Eiköhän tuosta kuiten ihan ajettavan laitoksen iskarin tekijä saa. Alussa oli kiva keulia, mutta nyt ku 1000km keulinu niin alkaa kaipaan jo muutakin... Kääntyminen parani jo Bladen suksilla ja takapukin esaria lisäämällä. Ei tuo niin luonteva ole möylikössä kun aikaisemmat ajamani X-rimmerit vakiona jo.

  Oisko vinkit tuolta laavulta:https://www.seksitreffit.net/?vid=840&age=18
   
  Viimeksi muokattu: 6/2/18
  M.E.A tykkää tästä.
 17. Mazku

  Mazku Lynx Xtrim RE 850

  Onkos kukaan purkanut jarrulevyn alla olevaa metalli suojaa mikä on astinlaudassa kiinni. pääsi kivi kopsahtaan aika ilkeästi suoraan siihen jarrulevyn alaosaan ja meni niin lommolle että levyn muotonen on nyt se alaosa ja vollotus kuuluu kun koittaa ajaa. voiko se resonoida ääntä sen jarrulevyn kautta? levy silmämääräsesti suora
   
 18. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Minä hakkasin tuurnalla ja moskalla patin takasin "suoraksi". En purkanut muuta kuin jarrun suojan pois ja kilkuttelin pattia taksin päin jarrulevyn vierestä. Nyt paikallaan kitusen markkinoimat pattisuojat, eli seuraavaksi antaa jostain muualta periksi:p.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ne nuo jarru ja ketjukopan pahkat on semmoinen homma että eroon pitäs päästä...
   
  Fudge ja Mika_R tykkäävät tästä.
 20. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Tarpeeksi jäykkää jousta eteen, niin ei töki enää niihin
   
  Hemikoo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua