Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

  1. willevil

    willevil Lynx Boostdocker

    Paska bensa. Lämmitä tulppia ja ruiskase kurkuista tuoretta bensaa. Jos hörähtää niin jatka toistamalla samaa kunnes laukkaa. Linjastot ja pumppu kuiten täynnä vanhaa kuraa.
     
  2. kelkkijä

    kelkkijä WINHA

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Joo kyllähän se sytty (ei palamaan :D ,vaikka mielessä käviki ) eli bensat vaihoin ja kuivattelin tulppia aikani niin sitte alkoi käymään.

    Kiitokset
     
  3. Tuomoila

    Tuomoila switchback 600 / lynx 5900

    Mikäs se on kun meinaa keittää ykkösellä ajossa ku rankaa reki täynä?
    Siis hiljasta ajoa kovalla uralla.

    Nestettä on ja flekti pyörii ja pari astetta pakkasta.

    Muussa ajossa ei oo lämpö ongelmia!

    600konella ja 08 kampe.

    Obko muilla ollut vastaavia ongelmia?
    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
     
  4. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Onko roiskeläppää ja niitä muovilirpukkeita siinä telatunnelin,sivussa,tarakan kohilla? On aika paljon vaikuttavat lerpakkeet vaikkei uskois.Roiskeläppä jos on suoristunu niin ei tiputa lumipölyä sinne tunneliin.
     
  5. äks-trimmi

    äks-trimmi ei sole poka tiira

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    moro!
    onko kommanterissa joku tyyppivika?(johtosarja tai komponentti) ku erinäisiä valoja palaa jatkuvalla syötöllä mittarissa ja pensamitari elää ihan omaa elämäänsä ja ajovalot jää päälle vaikka kelkka ois sammuksissa.. ja tyhjällä käynnillä mittaristo vilkkuu eli mittaristo sammuilee ja lähtee päälle.
    elikkä kommanteri on 600sdi ja 2009vm
     
  6. Hutta

    Hutta 163"

    Olisko ite mittaristo?


    Mielenterveysteknikko
     
  7. lamar

    lamar Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Tarkistappa sulakerasia, olisko päässyt kosteutta releisiin. Omassa kelkassa oli samaa vikaa, ilmeisemmin kostea talvi oli kerännyt sulakerasian täyteen vettä ja sitä myöten alkoi releet räpsymään ja mittaristossa valot vilkkumaan. Ei auttanut kuin ottaa kaikki sulakkeet/releet irti ja kuumailmapistoolilla kuivattaa sulakerasia ja käyttää releet sisällä kuivumassa.
     
  8. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    800 commarissa havaittu vasemalle jyrkästi kantatessa puuterilumen menevän alamuovin kahdesta alareiästä sisään ja efekti on niinku remmille nakattas vettä.parikytä sekuntia tyhjäkäyntiä ja taas mennään. Neki reiät pitäs tukkia,en tiiä vaan vielä millä?
    remmin yläpuolen katteessa on ritilä,joka on ummessa,muutamalla muovinepparilla kiini.Poistin ja lämpöä poistuu kyllä huomattavan paljon paremmin.Laadukas mesh kangas pitäs varmaan askarella siihen varmistamaan.
    Kiertää 8000 ykkösellä ja kakkosella,rampit tehas asetuksissa ja pitää ne myös sielä ,jos lusikkaa viittii tankoa vasten vaan pitää.
    grilli ei toimi keulalla huonostikkaan,ei lämpene tarpeeksi.uutta paikkaa ettiessä.
    brp oma tavaraboxi on susi,vuotaa ja rämisee.Tilattu tarvikeboxi,ruottalainen valmiste,joka isompi ja kansi aukenee niinku pitääki,eli saranat on toisella puolen mitä brp poxissa. Kuvia laitetaan kun keretään.

    Levikemuovit suksista käytetty pois.aavistuksen parani reitillä mutta ummella bladen nokka niin matala että tuppaa jäämään liekojen alle,mutta kallistelu on helpompaa.Kyllä ne saa vielä kuiten alla olla,ei niin paljoa haittaa ole,hyöty varmaan suurempi loppupeleissä.

    MUKAVA TYÖKELKKA!
    Tela räpsähti ekakerran vähän yli tiukassa rinteessä,just ennen ku nous tie pystyy.Eli kireys on hyvä. Tästä on hyvä jatkaa.
     
  9. ilcapitan

    ilcapitan Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    800km mittarissa, tänään 120km keikan päätteeksi kuulostelin, että laatikko tai kytkin kurlaa melkoisesti moottorijarrutuksessa kun vauhtia jäljellä enää hieman. Ilmeni nyt vasta tuo ääni. Lieneekö ominaisuus vai mitä.... pitäs kai tuo laatikon kestää mutta melkosta rolinaa pitää. En tiedä sitten vaikuttiko kun tänään jäi ykkönen silmään ja ihmettelin kun hakkas rajoitinta vastaan eikä kulkenu mahottomia.
     
  10. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    En ole moista ääntä pistänyt merkille vaikka toista tonnia taulussa. 1200GT:ssä kai sama laatikko enkä siinäkään pistänyt 6500km:iin merkille muuta kuin kolahduksia kun vaihtui vedolta moottorijarrutukseen hiljaisessa vauhdissa.

    Vaihteet jumetti himpun ennen eka huoltoa (600km) mutta sen jälkeen pelannut paremmin. Ei koskaan jumenut pitemmäksi aikaa mutta joskus kelkkaa ympäri vekslatessa oli vaikeuksia saada ykköstä pois päältä, yrittipä sitten kakkoselle tai vapaalle.

    Vie pajalle tai aja vika ulos... ::)
     
  11. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Se ottaa sen reilu 90 ykkösellä,ennen ku loppuu kulut. Onko ekassa huollossa käyny capitaanin vehe?vähänhä se laatikko kuuluu ääntääkki ,mutta ei nyt sentään mahottomia.
     
  12. ilcapitan

    ilcapitan Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Joo tänään käytin huollossa. Olipa mahtava ajokeli, ajamalla kävin. Ei tuo ääni mitään vakavaa ole, mutta uutta. Näillä näkymin takuuajalla tullee useampi tonni ajoa joten ehtiihän tuon katella.

    Pikkuhiljaa alkaa tuo laite taittua melko mukavasti omaan ajoon, exän traumat jo taakse jäänyttä. Näyttää kylläkin että tälle talvelle ei tuota lunta tullu kovinkaan joten tositoimet jäi lähinnä männäviikolle.
     
  13. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Tuossa Commander/Yeti sukuisessa vaihdelaatikossa on jännä ominaisuus.. Koska vaihtajalla on rattaat rinnakkain, ja vaihdelaatikko aika voimakkaasti T-kirjaimen muotoinen, niin se aiheuttaa sellaisen asia, että varsinkin hitaanlaisessa ajossa vaihteiston öljy ei välttämättä nouse niille laitimmaisille hammaspyörille.. STn laatikossa tuo öljyongelma oli ratkaistu siten, että päälinjasta sivussa olevien hammaspyörien alla oli eräänlainen amme, johon vaihteiston alaosasta nousi roiskeöljyä reippaammassa ajossa, joka sitten pysyi hitaammassa ajossa ko. ammeessa ja voiteli laitarattaita.. Ja koska STn loota on kannesta avattava, niin se malja ei vaikeuta yläkautta laitettavien rattaiden asentamista.. Commanderin loota taas on halkaistavaa mallia, joten laatikon kasaamista voisi ylimääräinen väliseinänkappale haitata.

    Tiedä nyt, ymmärsikö tätä sepostusta kukaan, mutta tuollainen kuvatunkaltainen ongelma siellä laatikossa kuitenkin asustaa. Tieto mahdollisesta hammaspeikosta on kyllä laitettu eteenpäin, joten eiköhän sinne ole lupa odottaa jossainvaiheessa parannuksiakin.. Ongelmia ei pitäisi normikäytössä ilmetä, mutta jos kelkkaa käytetään tosi raskaaseen, hidasvauhtiseen kiskomiseen, niin voi olla, että öljyä ei enää nouse päälinjaston sivurattaille sitä määrää, että voitelu olisi riittävän tehokasta.
     
  14. ilcapitan

    ilcapitan Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Tonni täynnä.. nyt tullut piiskattua reitillä kun puuterikelit loppu. Nollasin persdynoa verrokiksi 600ace -koneisella Adventurella. Kertakaikkisen heikko esitys, pehmeä, lipsuva ja olipas tuhnu peli. Tuo sivuttaisluisto ja pito oli pelottavan huonoa. Täytyy todeta, että tämä Commari 800 on kyllä uskomaton menijä myös reitillä... alusta sietää kaiken ja pito on tautisen hyvä, voimasta puhumattakaan. Olipa Adventurenkin omistaja ihmeissään kun koitti Commanderia!

    Tuo laatikon/kytkimen tirinä on kyllä selkeää hitaassa ajossa/hidastattaessa. Kuulostaisi jotenkin hammasrattaiden kilinältä.
     
  15. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Alkopa tuo 800:n laatikko kilkattaa minullakin vähän vajaan 2000km kohdalla.

    Vastaan kun tulee yhdistelmä alamäki - tiukka kurvi - terävä lyhyt patikko niin kovaa ei kärsi siihen työntää. Silloin kun on moottorijarrutusta päällä ja suht hiljainen vauhti ja möykyt rytkyttää laatikkoa vuoron perään vedolle ja jarrulle niin kuulostaa kuin olis kourallinen irto-osia rattaitten välissä. Sitten kun taas suora aukeaa ja antaa hanaa niin äänet on poissa, samoin tasasella moottorijarrutuksessa.

    1200GT:ssä samassa tilanteessa kolahteli kun otti laatikosta puoleen ja toiseen löysät pois. Tämä ei kuulosta eikä tunnu ollenkaan samanlaiselta. Löysiä ei juuri tunnu olevan, mutta meteli on kyllä melkoinen. ???
     
  16. ilcapitan

    ilcapitan Well-Known Member

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Kyllä tuo potentiaalinen laatikko-ongelma on tosiaan olemassa myös tehtaan mukaan... Öljyt vaihtoon ja kattoo onko murusta miten paljon. Vien itse tuossa liikkeeseen kauden päätteeksi.

    Eilen tuli pompittua joku tunti -15 Commanderin päällä (sisällä kylläkin). Hyvä vaan paranee..
     
  17. kelkkijä

    kelkkijä WINHA

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    paljonko on pps kyppien ja rcg punppujen mittaerot? eli meneekö nuo kunnon pumput tuonne rcg alustaan?

    Ja oisko jollaki myyä lisäsäiliöllisiä iskareita tuohon kommanteriin
     
  18. Koulupoika

    Koulupoika Summit 850

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Olipas hieno peli ajella tuo 15-mallin 800 Commanderi. Keulaakin keventeli mukavasti jatkoperän ansiosta.
     
  19. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Onko kukaan tietoinen Re:n lisäsäiliö- iskareiden sopivuudesra Commanderiin?
     
  20. willevil

    willevil Lynx Boostdocker

    Hyvin sopii. Yläkääntörullat on syytä vaihtaa pikkusen isompiin niin ei ota tela kiinni takapukin jouseen/jousilautaseen.

    Ville
     

Suosittele tätä sivua