440 xr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä polle440, 25/12/05.

  1. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Kyl ne motit kestää kun pitää huolta tai ainakin mulla kesti noin 1000 helposti->katsottavaa löytyy; pitkittäistukivarsien takapään kiinnitykset->löystyy niitit ja sit astinlaudat rupee notkumaan ja samalla notkuu tukivarren takapään kiinnityskin ylös-alas suunnassa.
    Kuraläpän kiinnitys pelti revennyt varmaankin kaikissa, kokeile kaiki clickkerit että pyörivät jos ei pyöri niin iskarista huvennut öljyä hivenen ei vakavaa kuitenkaan. YMS normaalit maton kunto ja mu yleiskunto, moottorin käyntiääni ja voima onko ketään kotana enää jne., :p

    LUE TÄÄ TOPICCI ALUSTA LOPPUUN SIINÄ VINKKEJÄ PALJONKIN
     
  2. AK837

    AK837 Well-Known Member

    up.

    vieläkö pojilla tämmösiä laitteita on? jos ei niin painahan mun allekirjotuksen linkkiä ja osta huippukuntonen itelles :)
     
  3. Jarspi

    Jarspi Lynx RS

    Elikkäs olis myynnissä kys. kelkka josta puhetta tässä topicissa. Mukaan tulee paljon osia joista mm. täällä ollut puhetta +infoa jos sitä tuntee tarvitsevansa... Tzekkaa tuolta http://www.snowcross.cc/porssi.htm !!! HAE POIS HINTA!
     
  4. AK837

    AK837 Well-Known Member

    Montako euroa pitää antaa että kevlarikuomu vaihtais omistajaa? :)
     
  5. Jarspi

    Jarspi Lynx RS

    Pitää miettiä... jos löytyy erillisille osille tarpeeksi ostajia, niin sitten voin myydä erikseen niitä. Muuten menee könttänä.
     
  6. Hezzu

    Hezzu 800 switchback assault

    Oon ostamassa 440xcr -00 ja siinä on 290 suuttimet paikoillaan, myyjä sano että on pelannut nollasta viiteentoista pakkasasteeseen hyvin. se ei oo ajanu missään 20 asteen pakkasissa. pitääköhän tuohon vaihtaa isommat suuttimet kun meinaan ajella 20:kin asteen pakkasilla?
     
  7. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    joo varmaan kannattaa laittaa esim.320 jos varsinkin ajaa isoa kovaa radalla ei ole niin isoille tarvis, 300-310 menee siellä -20
     
  8. Jarspi

    Jarspi Lynx RS

    Heps!

    Tuolla -> www.snowcross.cc ois ProXR ukoille osaa, jos tarvii...

    edit: Ja kelkka myös... ;)
     
  9. Iiza

    Iiza Polaris Switchback 600 cfi

    oliko teistä kukaan kerimaassa ajamassa crossia tänään?hyvin naukui 440:t
     
  10. PRO XR 440

    PRO XR 440 Storm 819,092

    Voi kun olis ollukkin ajamassa. Nii..n, tiedän että nää XR:ät naukuu kun villikissat Pattijoella ;D
     
  11. AK837

    AK837 Well-Known Member

    Tulehan ouluun niin on ainaki kaks naukujaa siellä ;D
     
  12. PRO XR 440

    PRO XR 440 Storm 819,092

    Daadana, jos ei olis nyt vko:nloppuna töitä ni tulisin.. :-\
     
  13. PRO XR 440

    PRO XR 440 Storm 819,092

    Hei kaverit.. Kertokaas mulle et mikäs sokerinamiskuukkeli liitos tulee kierroslukumittarille!! Tos on nippu niitä liitospaloja jne. Ajattelin kysästä viel tätä et kai se kierr.mit. jostakin vanhemmastakin pollesta sopii?
     
  14. PRO XR 440

    PRO XR 440 Storm 819,092

    Niin, tokihan sen voi johonkin noihin sokerinamiskuukkeleihin liittää, mutta ajattelin nyt kysästä varmuudenvuoksi että ei mitään "oikosulkua" niinku mulla välillä on  ;D  ;D tulis!! Ku toi koko sytytysmekanismikin vaikuttaa muutenkin niin herkältä ja siltä kuin olis jostakin NOS-virikelkasta!!
     
  15. mutikainen18

    mutikainen18 Member

    hei minkälainen tuo xr on onko miten kestävä ja millo pitää vaihtaa männät kun olen ehkä vaihtamassa omaa kelkkaa semmoiseen xr pitääkö runkoa vahvistaa jos ajaa radalla. pitäisikö tuommonen primeri olla siinä kelkassa että kestää paremmin paljonko se primeri oikein maksaa ja mistä semmoisia saa
     
  16. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    lue tää topicci läpi ni se selventää asiaa paljon!!!!!
     
  17. PRO XR 440

    PRO XR 440 Storm 819,092

    Tämä XR:ä on kisavehje.. Parhaiten se toimii kun joka kisan/treenien jälkeen tekee pikkutarkistuksia..(ketjukotelon öljyt, rattaat/ketjun tarkistus/alarattaanpultti EI nyt aivan joka treenien jälkeen. jne.jne. iskareita myöden) Männän vaihdossa(jos meinaat ruveta kisamaan ja muutenkin) ni suosittelisin AINAKIN kerran kaudessa, ettei käy kun joillekkin että leikkaa kiinni seuraavalla kaudella heti alkureeneissä..

    Runkoa ei tartte vahvistaa, se on tehty snowcrossia varten ja jotku vanhat snowcross kuskit sanovat että toi on ollu tähän mennessä paras ja kestävin kilpuri ??? Mene nyt sit ja sano, mut niin jotku konkarit kehuu..

    Primeria et tartte jos osaat laskea=määritellä seos suhdetta!!(2-T öljy+Bentziini)Primer-pumpun saa melkein vaikka mistä MP-osaliikkeestä tai EMC:ltä ja maksaa joku 20e
    Ja kestävyys riippuu toki käyttäjästä:Eli, suuttimet ja seokset ovat tärkeitä ja että muistaa(HUOM!!)aina ajoinvälin puhistaa pakoaukonsäätimet, ku ne pakkaa karstoitua aika perskuleesti jos suuttimet(isommat esim.340->350:set)/seokset ovat(suuremmat jos ajat 4->5% tai jopa 6%seoksella)
    Kiinnileikkaamis vaara on kuulemma suurempi, heti käynnistämisen yhteydessä..

    Ja jos olet nyt hankkimassa tommosta, ni ei ole mikään ihanne kaveri normaaliin reittiajoon. XR:ä toimii parhaiten ON/OFF tyylillä. Sama kun motocrosspyörä..
     
  18. Race

    Race Well-Known Member

    Myin juuri oman xr:n siviilikäyttöön ja ostaja soitti reissun päältä, että jumankauta on mahtava kelkka ajaa. oli tyytyväinen kun oli päässy kyykyttämään uudempia ja isompia kelkkoja ja positiivista oli ollut se että oli syönyt samalla matkalla vähemmän kuin moni muu kelkka kyse siis yli 300km matkasta. Itselläkin on pelkkiä positiivisia kuvia kelkasta, kertaakaan ei ongelmia itsellä kys. kelkan kanssa, mutta kovalla rahalla rakensin ja halvalla joutu myymään, koska normi kelkkailja ei paljon osaa arvostaa osia mitä noihin vehkeisiin tunget ja kisamieshän ei juuri vanhoista perusta. Itse siirryn vanhempien kelkkojen puolelle ja tulen niillä ajamaan kilpaa, sillä nopeita ne on. Ja ennen kaikkea halpoja!
     
  19. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Nostellaas vanhaa hyvää aihetta.

    Onkos tuo 440xr:n alusta yhtään sama mitä perusedge/prox? Toki siinä on vahvemmat pukit ym, mutta onko mittasuhteet samat mitä edgessä, tai edes sieläsuunnalla?

    E: Itse itselleni vastaten, perusedge on etupukin kiinnityksestä läpiakselilla, ja prox:t sitten molemmin puolin läpipulteilla. Eli siis onkos tuo proxin alusta jotakuinki sama mitä xr:n?
     
  20. AK837

    AK837 Well-Known Member

    Eiköhän se ole.
     

Suosittele tätä sivua