G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Ja kannattaa säätää sitte talvella ku pääsee OIKEESTI ajaan! Tollanen jokapäivänen käynnissä pörryyttäminen pihalla ja ajosta haaveilu tukkoonnuttaa koneen siinä määrin että hyvätkään säädöt ei oo sitte hyvät.
     
  2. Hiikeri

    Hiikeri - Ei kelkkaa -

    Myynnissä oma Enduro SP:ni:
    meni jo...
     
  3. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Milloinka kannattas vaihtaa g-typeen männänrenkaat/männät? Sitten semmonen vika ilmeni tässä syksyllä, että kun yrittää vetää normaalisti käyntiin niin naru tulee löysänä eli kone ei pyöri kun vetää. Ja aikansa kun sitä ees takasin kiskoo niin välillä se rupeaa ottamaan, niin mitenhän asian voisi korjata?
     
  4. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vetolaite (eli se motikka johon naru menee) koneen kyljestä irti ja puhista käpälät ja uusi tarvittaessa. Ei kannata paljoa öljyillä niitäkään, tahtoo kuivahtaa ja jumitella ajan myötä. Ehkä jotain ohutta silikoonia tai crc:tä vähän liikkuviin jos tuntuu siltä. Jousi voi olla hankala laittaa jos laukeaa irti sieltä kupin pohjalta mutta saa sen sinne ko kehtaa askarrella.
     
  5. Zetärrä

    Zetärrä Lynx Enduro 494 -97

    Mulla teki oma ihan samaa, kun oli kytkin paskanen, oli hieman "veto päällä" koko ajan. Rupesi taas toimimaan, kun irrotin ja putsasin kytkimen.
     
  6. Pande

    Pande ex Pro x2 700

    itselläni oli moinen peli aikanaan ja kävi samanlailla ton käynnistimien kanssa, kun kaverit kerran nyki käyntiin ilman että otti tyhjiä pois alusta. Seurauksena hitsausmurtuma siitä käynnistimestä, piti purkaa ja hitsata keskeltä se akseli takasin.
     
  7. HTC

    HTC -98 g type

    Hyvää iltaa tänne. Täältä varmaan irtoo tieto taitoo, kun olis g- typeen tukivarren ja suksen vaihto edes ja olen epätietoinen mikä mahtaa olla oikee haritus/ auraus kulma?
     
  8. PYY

    PYY Well-Known Member

    3-8mm haritusta sanoopi G-tyypin ohjekirja
     
  9. HTC

    HTC -98 g type

    Kiitos pyy tiedosta. Jossain täälhän tais tosiaan olla noita ohjekirjoja, pitäiskin tutustuu.
     
  10. Masa K

    Masa K Lynx Evo

    Mikähän mahtaa olla -98 endurossa takapukin iskarin silmäväli ???
     
  11. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Mulla kävi noin myös...
     
  12. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Missä kilometri määrissä kannattas ruveta vaihtamaan mäntiä?
     
  13. HTC

    HTC -98 g type

    Muistaakohan joku tai jos viittis mitata -98 mallin tukivarresta, olkatapin läpiviennin pituuden?? Tuli purkaamolta väärä osa ja myyjäkään ei ollu varma oliko se osa 97- vai 98- kelkast! Oma kelkka on papereiden mukaan 98- mutta eräs tietäjä väitti että punasii tukivarsii ei ole kun 97- ??? Vaimentimen ja poikittaisen kiinnityskohdissakin oli eroo pari senttii!
     
  14. Hiikeri

    Hiikeri - Ei kelkkaa -

    No ainakin Racing(440cm3):ssä on erilaiset tukivarret kuin "perus" Enduroissa vaikka olisivatkin samaa vuosikertaa.
     
  15. Junde

    Junde Well-Known Member

    Voin yrittää tuon tänään mitata jos saan aikaiseksi haettua iskarit huollosta. Omassa wp:n iskarit mutta eiköhän nuo samat mitat päde mustaan perusmalliin.
     
  16. HTC

    HTC -98 g type

    Niin tosiaan tarkempi mallihan unohtu mainita, eli enduro g racing 500 -98 kyseessä! Eivät juu taida sopii keskenään 440 kanssa. Käsittääkseni -98 ja -99 käy toisiinsa mut ei -97! Mut ihmetyttää tosiaan toi varren väri kun en oo nähny muita 
    -98 mallisii punasel väril, paitsi big pipe! Tai, kelkkapalstalt kattoen, taitaahan niit ollakin ::)
     
  17. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Nyt vois "aloittelijaa" neuvoa, mistä ihmeestä johtuu, että toi vm99 racingi jokaisessa hypyssä "kaatuu" vasemmalle kyljelle. Pari kertaa jo tällekin kaudelle on kaato ollu lähellä, ku maahan tulles kelkki on ihan vinottain. Onko iskareiden säädöissä jotain pielessä, vai onko kelkan painojakauma vasemmalla reunalla? Sama homma ku painaa liipasimen pohjaan ni keulii vasemmalle kylelle.

    Ja osaiskohan joku tietävä kertoa, miten noilla etupään klikkereillä säädellään iskareita? Tällä hetkellä ne on kohdas 4 ja tuntuu et keula toimii vasta ku työntää sataa pattiin ja sitten alkaa toi jumalaton heittely toiselle puolelle.
     
  18. Antza

    Antza 800 etykki

    Mielenkiintoisen ominaisuuden olet löytänyt.... Itse en ole ainakaan huomannut että tekisi kyseistä temppua. Onko iskarit milloin käyneet viimeeksi huollossa? Itselläni on tuossa 500 Sp:ssä ne pikasäädöt kohdassa kolme, kakkonen taas tuntui liian löysältä näille reiteille ja 4 oli jo liian jäykkä.
     
  19. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Joo, ois parit videotki mitä näyttää tuosta kallistelusta, mutta en osaa niitä laittaa. Ongelma on vähän tympeä, ku ei kestä pattiin posottaa. jos ei painoa ehdi siirtää ennen nyppyä niin varmaa on et kylelleen tullaan..

    Iskarit simmattu viime talvena, joten pitäs olla tikissään. ei ole ajatte paljon mitään sen jälkeen. En tiedä onko tuolla konepuolella sitten painonjakauma vähän pielessä, varihan siellä vasemmala puolella taitaa painaa, mutta oikeella ei oo oikeen mitään.

    Muuten kelkka on kyllä todella nopea viedä, ainut vaan et loivas kurvis pitää olla pirhanan tarkkana ku perä lähtee alta niin älyttömän äkkiä ja sit tahtoo tulla kabiinissa kiire. Ja kova kelkki keulimaan, matossa ku pitoa löytyy aika paljon. Toi perän vetely kurvissa tosiaan on aika arveluttavaa, saa olla tosi tarkkana koko ajan.
     
  20. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Jotenki tuntuu että joku on irti tai vääntyny telastossa jos keulii vinottain. Tuo patista vinottain nakkelu tuntuu kans vähän oudolta, onko keulassa molemmat jouset sitten samalla esijännityksellä? Voihan ne kaasut karata kesän aikana iskareista vaikkei käytäkkään. Kokeile säätää selviääkö sillä vai mikä siinä on kerran noinki rajusti kampeaa toiselle laidalle. Tulipa muuten mieleen yks vanaha prowleri joka kampesi aina kylelleen teki miten vain, siinä oliki runko poikki... ;D
     

Suosittele tätä sivua